Merhaba 1.2 puretech 130hp shine kum beji renk için 236000 fiyat artı kaput filmi seramik kaplama vs. hediye şeklinde bir teklif aldım. Daha önceki aracım 500L idi. Bu araç hakkında ki tarafsız yorumlarınız nedir? Neden almalıyım? Ne anlamda sıkıntılar yaşarım? Taahhüt edip yapamadıkları nelerdir aracın? |
YENİ CITROËN C3 AIRCROSS ANA KONU(2021 MAKYAJLI KASA GELDİ) (15. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: gorkemchemMerhaba 1.2 puretech 130hp shine kum beji renk için 236000 fiyat artı kaput filmi seramik kaplama vs. hediye şeklinde bir teklif aldım. Daha önceki aracım 500L idi. Bu araç hakkında ki tarafsız yorumlarınız nedir? Neden almalıyım? Ne anlamda sıkıntılar yaşarım? Taahhüt edip yapamadıkları nelerdir aracın?
ASLINDA HEDİYE DEĞİL SENDEN 6000 LİRA ALACAK
-
Diyorsunuz -
2000 lirası boya farkı 4000 lira alacak diyelim -
quote:
Orijinalden alıntı: sevozgur
2000 lirası boya farkı 4000 lira alacak diyelimBoya farki dahil max 230.000 olur 232.000 olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gorkemchemMerhaba 1.2 puretech 130hp shine kum beji renk için 236000 fiyat artı kaput filmi seramik kaplama vs. hediye şeklinde bir teklif aldım. Daha önceki aracım 500L idi. Bu araç hakkında ki tarafsız yorumlarınız nedir? Neden almalıyım? Ne anlamda sıkıntılar yaşarım? Taahhüt edip yapamadıkları nelerdir aracın?
bende c3 A alırken acaba 500L mi yönelsem diye tereddüt ettim. sizde arabayı aldıktan sonra iki aracı kıyaslayabilirmisiniz ?
ben mesela daha evvel hyundai i10 kullanıyordum. benim için mesela ikisinin arasındaki farkı şöyle betimleyebilirim.
C3Aircross : Uzay gemisi
hyundai i10: uzay gemisi acil durum kaçış kapsülü
-
Arkadaşlar shine paket e cam filmi takılacak. Önler i kaç numara arkalar kaç yapmak lazım sizce? Arkalar zaten koyu ama bayi takacak ne dersiniz. -
Tabiki -
Hala eski fiyattan satabiliyorlar demek ki... -
Öncelikle hayırlı olsun, ben de c3 aircross 1.2 shine aldım 20 Aralık teslim olacak, kol dayama taktırdınız mı? Nasıl oldu? Fotoğraf var mı acaba?
Armster 2 kolçak arıyorum ama maalesef türkiyede yok. hollandalı bir tunning firmasında buldum, ama onlarda pandemiden dolayı kargo çıkamıyorlarmış
-
Ankara da stok var mı 1.2 shine?
Mrb. Hayırlı olsun aracınız.. Ne fiyata anlaştınız acaba? -
Teşekkürler, 238 bin TL ye anlaştık, içinde sadece metalik renk ve seramik kaplama var, geri kalan kısmı bayinin “zaten araba yok alırsan bu fiyat almazsan alacak çok” parası 😉 -
Kim bulursa haberleşelim o zaman 😅👍🏻 -
Bu işlere akıl sır ermiyor... biz de shine istemiştik, fiyat yukseldi diye kasım başı dizel feel teslim aldık. Ama shine'ı bu fiyatlara alabilmeniz sizin için büyük şans ..iyi günlerde kullanın. istanbul bayisi mi? -
Antalya Bayii , aracın kaparosunu 7 Kasım’da yatırmıştım, iyi ki de yatırmışım şimdi 291,5 bin TL diyor aynı bayi aynı arabaya -
Herkese merhaba.
Ben de bugün C3A EAT6 Shine paket alarak aranıza katıldım. Araç, Aralık 15’nden sonra teslim edilecek.
Fiyat:230.000
Orjinal yan basamak: 1.750
Toplam maliyeti nakit 231.750 TL -
Hayırlı olsun, hangi bayiden aldınız? -
Teşekkür ederim, Şanlıurfa Gapel..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X