Şimdi Ara

YENİ CITROËN C3 AIRCROSS ANA KONU(2021 MAKYAJLI KASA GELDİ) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.096
Cevap
83
Favori
269.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bayiden mail adresinize atmasını isteyin. Notere gidince vekaletname çıkaracağım diyin ve örneği mail den noter e atın. O gerisini halleder. 150 lira
  • xqyen kullanıcısına yanıt
    Performans sorunu yaşamazsın. Ama yakıt olarak total de 2 ila 3 lt arası fark eder. Ben de aynı durumda 1.2 tercih ettim donanım dolu olsun istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevozgur

Performans sorunu yaşamazsın. Ama yakıt olarak total de 2 ila 3 lt arası fark eder. Ben de aynı durumda 1.2 tercih ettim donanım dolu olsun istedim.
    Tesekkurler bu hafta bayileri aricam bakalim ne fiyat verecekler
  • cebich kullanıcısına yanıt

3 bayide buldum ben cuma günü akşamüstü. Maltepe de krem. Ümraniyede metalik. Eyüpte metalik ve krem.

Cumartesi aradım bitti dedi eyüpte ki hepsi kapış kapış. Ümraniye dekini aradım bende hemen 1 tane var elimde satışı iptal olan dedi onu verdi bu hafta teslim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xqyen kullanıcısına yanıt
    Eğer yılda 20.000 km falan yapıyorsanız tercihiniz dizel olsun ama yok senede 10-12-15.000 km yapıyorsanız direkt en dolu paket 1.2 benzinli tavsiye ederim.. Aradaki yakıt farkını zaten MTV farkı ve bakım maliyet farklarına verirsiniz.. Ama 20.000 km falan yapıyorsanız dizel daha makul.. Yoksa mis gibi dopdolu paket benzinli akar her türlü.. Yokuşlarda falan hiçbir sorunu yok, bayılma dahi yok, gayet güzel kaçıyor..
  • cebich kullanıcısına yanıt
    Rica ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: salsalonia

Eğer yılda 20.000 km falan yapıyorsanız tercihiniz dizel olsun ama yok senede 10-12-15.000 km yapıyorsanız direkt en dolu paket 1.2 benzinli tavsiye ederim.. Aradaki yakıt farkını zaten MTV farkı ve bakım maliyet farklarına verirsiniz.. Ama 20.000 km falan yapıyorsanız dizel daha makul.. Yoksa mis gibi dopdolu paket benzinli akar her türlü.. Yokuşlarda falan hiçbir sorunu yok, bayılma dahi yok, gayet güzel kaçıyor..

Teşekkürler

• Arkadaşlar merhaba,

Araca bayide ya da serviste ön park sensörü taktıran oldu mu?

• Merhaba arkadaşlar, bugün Antalya Citroen bayisinden aradılar aracım gelmiş, sanırım Çarşamba günü teslim alırım, yan basamak taktırmak istiyorum. Daha önce taktıran ve marka(omsa, ARP, Erkut vb) önerisinde bulunmak isteyen olursa sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim...
  • babaeskili B kullanıcısına yanıt
    Fiyat nfeydi
  • sevozgur kullanıcısına yanıt

240 a aldık. Seramik kaplama, kaput koruma, bagaj havuzu, cam filmi ve yan basamak içinde imiş fiyatın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar C3 aircross kum beji 1.2 shine paket ile araniza katıldım. İlk izlenimlerim çok olumlu. Umarım güzel paylaşımlara imza atarız
  • gorkemchem kullanıcısına yanıt
    Aralık teslimat mi? Ben hala bekliyorum araç şehre bile gelmedi.
    Hocam geçen hafta cuma günü konuştum. Dün teslim aldım.
    Çok şanslısın gerçekten. İnanır mısın 25 ağustos ta kaparo verdim araç hala gelmedi. O zaman araç 190 bin falandı
    Hayırlı olsun, Ben de bugün teslim aldım, sürüşü çok rahat, ivmelenmesi oldukça iyi, içi çok geniş, ilk izlenimlerimde olumsuz gördüğüm el freni ve kapladığı alan, bir de torpido aydınlatması yok
    Yapma ya hocam. O nasıl şey öyle ya. Bence kaporayi yak. Yenibosna mepa da var ellerinde. Al geç.
  • ccihan14 kullanıcısına yanıt
    Evet bazı eksiklikler var ama bilerek aldım. Tokluğu süspansiyon konforu. Motor ve yalıtımı beğendim. İnşallah kazasız belasız bineriz. Benim içime yattı. Bu fiyata Clio almaktan kat be kat daha iyi.
    Hayırlı olsun aracınız
    kaça aldınız acaba
    Ya artık son raddede araç TIR a yüklenip İzmir e gelecek konumda. Parayı ödedim bekliyorum gelmesini 15 ine kadar en geç denildi.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.