Şimdi Ara

YENİ CITROËN C3 AIRCROSS ANA KONU(2021 MAKYAJLI KASA GELDİ) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.096
Cevap
83
Favori
269.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sağol hocam. 235000 e aldım. Kaput koruma artı full cam filmine de 1500 verdim.
  • sevozgur kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam.
  • Bende hala bekliyorum aZıcık heyecan var astra k 2016 1.4 turbo vardı satıp bunu aldım c segment den b geciyorum ama hem daha az yakar hemde sıv olduğu için tercih ettim pişman olabilme korkusuda var test edemeden alıyoruz umarım çok güzel olur eski aracı aratma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar arkadaşlar,

Ben de Seat arona ile arasında baya git gel yaşadıktan sonra, dün bayi ile görüşüp c3 aircross beyaz renk için anlaştım. araç cumartesi gibi gelir dedi satış temsilcisi.

Aktif çarpışma freni olmaması ve iç malzeme gözleri yetersiz geldi ama yine de fiyatına göre dolu bir araç olduğunu düşündüm.

• Hayırlı olsun aramıza katılan arkadaşlara.. Kazasız belasız sürüşler dilerim..
  • Arkadaslar trafik tabela okumayı nasıl aktif ediyoruz. Gostergelerin arasindaki ekranda daire icinde max yaziyor okadar

• Bunu ben de merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: salsalonia

Hayırlı uğurlu olsun.. Facebook’ta C3 Aircross Türkiye grubuna ve yine Whatsapp’daki gruba bekleriz.. Linki atarım ben size DM’den Whatsapp grubunun..

Whatsapp grup numarasını ben de alabilir miyim?

• gorkemchem kullanıcısına yanıt
    Gönderdim DM’den..;)
  • Banada gönderebilirmisiniz

• Whatsap grubuna bende dahil olmak istiyorum.

• Whatssap grubundan ziyade face grubu bence daha faydalı. En azından bilgiler kalıcı oluyor.
  • Belki C3 Aircross’un yakıt tüketimini merak edenlere faydası dokunur.. Eylül sonu teslim aldık aracımızı.. 1.2 Puretech 130hp EAT6 benzinli.. 1000 km’ye yaklaştık.. Aracı aldığımız haftasonu Sapanca’ya kaçmıştık bir.. 240 km’si o.. Birer molalı git-gel toplam 4 sürüş.. Geri kalan (135 sürüşün 131’i) tamamen İstanbul şehir içi trafiği.. Şehir dışı ortalamam 5,6 litre, şehir içi ortalamam 7,8 litre, aldığım günden bu yana karma tüketimim 7,2.. Dediğim gibi bunun km olarak neredeyse %75’i şehir içinde oldu.. Veriler My Citroen uygulaasından alınmıştır, tek tek her sürüşü kaydediyor.. İlgilenene bilgi olsun..

YENİ  CITROËN C3 AIRCROSS ANA KONU(2021 MAKYAJLI KASA GELDİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salsalonia -- 15 Aralık 2020; 0:50:44 >

• Eylül ayında benzinli shine için sıraya girmiştim. İki ay bekleme sonrasında sıraya girdiğim bayiye dizel feel gelmesi sonucu Kasım ayında içime sinmeye sinmeye aracı teslim aldım.

Bir ay içinde 2500 km'si uzun yolda olmak üzere 3000 km yol yaptım. Yılsonu kampanyaları ile birlikte bayilerde tekrar alt dilimden araç sattıklarını duyunca fırsat bu fırsat diyip bayileri aramaya koyuldum ve şansıma 25 Kasım Türkiye'ye girişli kum beji benzinli shine buldum.

Mevcut aracımı satma şartı ile hemen kaporamı gönderdim.

Bayiden eski aracım için 210 bin gibi bir takas fiyatı aldım. Bu fiyatın oldukça az gelmesi sonrasında malum siteye koyup bir hafta içinde dizel feel aracımı sattım. Şansıma sattığım gün yeni aracım bayiye geldi ve bakiyeyi kapatıp faturayı kestirdim.

Kauçuk paspas, bagaj havuzu, kaput filmi, cam filmi, nano boya koruma, yan basamak vs gibi ekstralarla birlikte 238.500'den anlaştık. Bu perşembe günü aracı teslim alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: babinsky

Kışlık lastik olayını ne yapacağız a dostlar? Contiler 1100 olmuş tanesi, hangi marka model önerirsiniz?
  • cnkt17 C kullanıcısına yanıt

Selamlar hocam,

Hangi bayiden aldınız bagaj havuzunu?

Ben de sormuştum da aldığım bayiye fransa'dan bekliyorlarmış gelince gönderebiliriz demişti.

• utkuts2 U kullanıcısına yanıt

Bursa'daki bayiden aldım aracı ancak daha görmedim. Araç fiyatını konuşurken içinde diğer ekstralarla birlikte bagaj havuzu da olduğunu söylediler. Ellerinde yoksa belki sizinki gibi bana da sonradan gönderirler. Aracı teslim aldığım zaman tekrar bilgilendirme yaparım.

Edit: Bagaj havuzu ve kauçuk paspas ellerinde vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnkt17 -- 19 Aralık 2020; 17:52:47 >
  • bu ilk vergisini bayi ödüyor değil mi aracı almadım henüz ama ruhsat çıkmış sanırım ve vergi borcu gözüküyor bu konuda bilginiz var mıdır ?

• FnTr F kullanıcısına yanıt

Bizimkinde de gözüküyor. Ödemiyorlar sanırım.

• FnTr F kullanıcısına yanıt
    Öder. Siz aldıktan sonra bu ay öderler.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.