Ben de led uygulama yapmayı düşünüyordum ancak karşıdan gelenleri rahatsız etmemek adına tereddütlerim vardı. Anladığım kadarıyla kırılma çizgisi yakalandığı anda odak sağlanıyor ve farlar karşıdan gelenin gözünü almıyor. Siz hangi marka ve model led tercih ettiniz? Yağmurlu havalarda aydınlatma performansı nasıl deneme fırsatınız oldu mu? |
YENİ CITROËN C3 AIRCROSS ANA KONU(2021 MAKYAJLI KASA GELDİ) (20. sayfa)
-
-
Selam
ben arkası hasırlı philips esential tercih ettim. çünkü kısa farın haznesinde arkasından gecen bir kolon büyük fanlı heatskin modellerini kabul etmiyor. bazı servisler photon milestone takıyorlar. dediğim modeller maalesef piyasanın yüksek fiyatlı elemanlarından
-
bu sene çok az yağmur yağdı, hiç deneme fırsatım olmadı
-
O konuyu da soracaktım bahsettiğiniz iyi oldu. Uzunlar ve sisleri de led ile değiştirdiniz mi? Yoksa sadece kısaları mı?
-
uzun ve kısaları değiştirdim. sisleri de aldım ama takamadım. sisleri fabrikada takan arkadaş hulk filandı galba. saat yönü tersine söndürmek lazım. ama milim kımılmsdı. farı kırmaktan korktum.
-
İkisi de B segmenti sadece kasalar farklı..yorumlarınızı bekliyoruz, bizlere faydalı olacaktır. B SUV için, B Hatchback üzerine fark vermeye değiyor mu?? Güle güle kullanın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 20 Aralık 2020; 9:14:29 > -
-
Normal. Soldaki Sis lambası aynı zamanda.. -
Tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar selamlar,
Uzun süredir B SUV Crossover tarzı araçlara bakıyorum, Peugeot'lar aldı başını gitti ben de Crossland X - Arona ve C3 Aircross arasında bakınıyorum. Sizin bu konuda yorumlarınızı da okumak isterim. Bir de İstanbul'da araç bulabileceğim bayiiler/yerler hangileridir bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok mutlu olurum.
-
-
O klasmanda bence dolu aracı Citroen sunuyor . Crossland manuel parasına Citroen hem otomatik hem dolu araç sunuyor . Arona ise ibizadan farksız , hem boş hem pahalı . Kamiq olsa iş değişirdi ama . -
Ledleri takarken farları sökme ihtiyacı oldu mu acaba? Yoksa kaput içinde bulunan far değiştirme bölmesinden değiştirebildiniz mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnkt17 -- 20 Aralık 2020; 21:22:13 > -
Arona bana biraz yerden yükseltilmiş station wagon araçları anımsatıyor. Dsg'nin de meşhur problemleri dezavantaj yaratıyor. Crossland ise yine tasarım açısından suv'den ziyade yükseltilmiş bir mpv gibi görünüyor ve arka tasarımını beğenmiyorum. Aralarında en sıra dışı tasarım C3 Aircross olduğu ve donanım açısından daha dolu olduğu için tercihim C3A'dan yana oldu. -
Aracı 10 gün önce teslim alırken Antalya servis bana da öyle bir şey yok dedi, daha sonra telefon ile satış değerlendirmesi için aradıklarında şikayet olarak bu işlemin Diyarbakır ve diğer bazı servislerde arkadaşların yaptırdığını, servis müdürü bilmiyorsa arayıp öğrenmesi gerektiğini söyledim, 2-3 saat sonra beni geri aradılar, bu işlemin bilgisayar ile beyne girerek gizli özellik açma olduğunu, istersem açabileceklerini ama beyne bir şey olursa sorumluk kabul etmeyeceklerini söylediler.(büyük ihtimal o süre içersinde diğer servisleri arayarak öğrendiler) -
Başlığı okurken dikkatimi çeken bir şey oldu. Shine pakette dahi LED farlar yok mu?
Bir de uzun süreli kullanan arkadaşlar, 1.2 benzinli araçlarda trim sesi durumu nasıl acaba? Özellikle cam tavan tarafından gelen bir ses var mı?
-
Evet Shine paket dahi olsa LED ön ve arka far takımları mevcut değil. Sadece gündüz ön LED takımı mevcut orjinal olarak.. -
quote:
Orijinalden alıntı: KuzeyUmut
Evet Shine paket dahi olsa LED ön ve arka far takımları mevcut değil. Sadece gündüz ön LED takımı mevcut orjinal olarak..Fiyatı kısmak için buradan da biraz çalmışlar demek ki.
Peki servislerde yapılan işlem nedir? Farlar mercekli olduğu için sadece ampülleri değiştirmek mi?
-
Aynen, öyle.. Taktırmayı düşünüyorsanız ve kendiniz satın alacaksanız H7 olanlar tam uyumlu oluyor. Fiyatları da kalitesine göre oldukça değişken.. -
Merhaba Arkadaşlar,
Geçen sene bu zamanlar kendime bir C5 Aircross almıştım, konforundan çok memnun kaldığım için şimdi de eşime C3 Aircross Shine 1.2 130 Hp alarak konuya katılmış olayım.
Benim aldığım, şuan limanda ya da artık gemide olduğu söylenen aracın açıklaması yanında 130 HP Start Stop (SD) yazıyor. Satış temsilcisi şanslısınız ki "SD" paket ile yani "Smart Diversity" dedikleri paket ile gelecekmiş dedi, farkını sorduğumda katlanır ön koltuk, aktif şerit takip, ön çarpışma engelleyici vb eklentiler olduğunu söyledi ama doyurucu bilgi alamadım ki kendisi de çok emin değil ne olduğundan.
Biraz araştırdığımda Türkiye'de henüz böyle bir araç olmadığını, C5 aircross ların bazı paketlerine ek donanım olarak geldiğini gördüm.
İtalya'da bu paketin satışa yeni ürün gamı başlığı ile çıkarıldığını okudum.
https://www.newsmotors.net/new-citroen-c3-aircross-smart-diversity-2021
Benden başka Smart Diversity pakete sahip olan ya da olacak olan var mı? Bu konuda bilgisi olan var mı? Bu paketin Avrupa paketten bir eksiği artısı vs var mı? Kaporayı verdim, 10 Ocak'a kadar bekleyeceğim. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X