|
YENİ CITROËN C3 AIRCROSS ANA KONU(2021 MAKYAJLI KASA GELDİ) (21. sayfa)
-
-
Cevabınız için çok teşekkür ederim.
%50 ÖTV konusunu çok net konuştuk bir imzalı belge aldım. Eğer matrah arttırımı gelmezse fiyatı sabitlediler. Faturayı bu ay sonu kesecekler, ödemesini yapıp teslimi bir ay da olsa bekleyeceğim.
Cam tavan konusu kesinlikle tercih sebebiydi aksi halde vazgeçmeliyim. Şimdi tekrar arayıp bu detayı soracağım.
Siz de SD olan paketi mi aldınız? Cam tavan var mı aracınızda?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takuvat -- 21 Aralık 2020; 15:9:18 > -
Ben standart shine aldım . Cam tavan mevcut, sizde detaylı sorun. -
-
Philips aldım ama Photon ve Niken markaları da uyumlu diye biliyorum. -
-
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.. -
Philips Ultinon Essential telli versiyon tercih ettiniz sanırım. Forumda bir arkadaş daha onu tercih etmişti, fanlı modeller sığmıyordu. Ürünü monte ederken herhangi bir sabitleme aparatı gerekli oldu mu? Yoksa kolayca monte edebildiniz mi?
Ben de karar verme aşamasındayım Stark Full Power CSP modelinin de çok güzel yorumları var ancak onda sabitleme aparatı gerekiyormuş.
-
Hayırlı olsun, yan basamaklar çok güzel olmuş, hangi marka(model)? -
Evet. Ben satın alıp araç teslim almaya gittiğimde satış temsilcisi aracılığı ile servis elemanlarına gönderdim. Onlar içeride taktılar, görmedim açıkçası nasıl bir işlem yaptıklarını. -
ben de istanbulda bir bayi ile araç hakkında görüşüyorum. Bugün aradı ve size sd paket ayarlamaya çalışıyorum. Bu pakette ön koltuk katlanır, motor güncellendi ( bunu anlamadım ), ön park sensörü var daha iyi dedi. 1.2 shine paket almak istiyorum normalde. Yarın bana kesin dönüş yapıcak. Aracı ayarlamadan fiyatta söylemek istemiyor. Size fiyatı ne kadardan ayarladılar acaba.
-
quote:
Orijinalden alıntı: cnkt17
Ledleri takarken farları sökme ihtiyacı oldu mu acaba? Yoksa kaput içinde bulunan far değiştirme bölmesinden değiştirebildiniz mi?tampon sokme olayı yok. bu güne kadar gördüğüm en rahat far değiştirme olayı oldu. 2003 model honda jazz da en son tampon söktüm.
-
Ben bugün tekrar bayiye sordurdum yok öyle birşey dediler, peki garanti vs bozuluyor mudur beyne girince? -
quote:
Orijinalden alıntı: cnkt17Philips Ultinon Essential telli versiyon tercih ettiniz sanırım. Forumda bir arkadaş daha onu tercih etmişti, fanlı modeller sığmıyordu. Ürünü monte ederken herhangi bir sabitleme aparatı gerekli oldu mu? Yoksa kolayca monte edebildiniz mi?
Ben de karar verme aşamasındayım Stark Full Power CSP modelinin de çok güzel yorumları var ancak onda sabitleme aparatı gerekiyormuş.
ben kısalara philips esential, uzunlara stark mini supervision taktım
-
Hiçbir fikrim yok bayii taktı . Sadece görsel olarak var emin olun , basılacak kısım çok dar :) -
Teşekkürler, bence görsel olarak bile etkili, arabayı hb görüntüden SUV a çeviriyor 😊
Ayrıca marşpiyele gelebilecek darbeleri de engeller 👍🏻 -
Tekrar gitmedim servise ama garanti bozulsa diğer servisler de yapmazdı diye düşünüyorum -
1.2 shine + platin gri + SD paket + cam filmi + kaput filmi + seramik kaplama + koltuk motor koruma dahil 235 Bine anlaştık.
Dün arayıp detaylıca sordum teyit aldım cam tavanı çıkartma vs yok sadece ekleme var dendi. Avrupa aracı olmadığını Shine pakete ekstra olarak ön park sensörü, ön koltuk katlama güncel motor vb şeylerin eklendiğini söyledi satış temsilcim.
-
hayırlı olsun sağlıkla binin. darısı başımıza
-
Bilgi için teşekkür ederim.
ben hala bayiden bilgi bekliyorum ;(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X