Şimdi Ara

YENİ CITROËN C3 AIRCROSS ANA KONU(2021 MAKYAJLI KASA GELDİ) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.096
Cevap
83
Favori
269.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Size önerdiği araç da o gemidemiydi. Bana ayırdığı 18 inde çıkmış yola sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: takuvat

evet kusura bakmayın yanlış anlamışım. ben de sizin gibi cam tavan olmazsa almaktan vazgeçeceğim.

Aynen abi, bana son dakika golü attılar, şansa bala yakın şehirdeki bayiden buldumda durumu kurtardım. Ben nakitle aldım, arabamı satıp alacak olsam, sattıktan sonra böyle bir durum yaşasam ve başka araç bulamasam cidden çok mağdur olurduk.

Bazı ST'ler cidden bilgisiz, umarım aracınız öyledir, çünkü o paraya başka alternatif yok.

• ben aracı alalı 1 hafta oldu çorlu çetaşdan böyle sorunlar yaşamadım ama şuan SD verdiyon için okuduklarım ile çok heyecanla bekliyorum , ben birde astra aracımı satıp aldım arabayı cam tavan var diye gelip yok çıksaydı gerçekten o bayi dava ederdim galiba , ama umarım cam tavan vardır , çok heyecanla durumu takip ediyorum :)

• Hocam hali bagaj havuzu alın. O plastik olanlardan alırsanız kayar. Hali bagaj havuzu var 195 lira onların üstü hali oluyor. Pahalı ama görünüş ve kalite çok iyi. Arayın çıkar.
  • Merhabalar, dün itibari ile C5A aracımı satıp C3A ile aranıza katıldım. Bir sorum olacak. Aracın iç aydınlatmalarını led yapabilir miyiz? Yaparsak hangi ledleri kullanmam gerekiyor. Bir de orta konsol da ıvır zıvır küçük eşyalar için nasıl bir çözüm üretebilirim? Teşekkürler şimdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: oblohan

Merhabalar, dün itibari ile C5A aracımı satıp C3A ile aranıza katıldım. Bir sorum olacak. Aracın iç aydınlatmalarını led yapabilir miyiz? Yaparsak hangi ledleri kullanmam gerekiyor. Bir de orta konsol da ıvır zıvır küçük eşyalar için nasıl bir çözüm üretebilirim? Teşekkürler şimdiden.

hayırlı olsun arabanız, iç aydinlatmalar zaten led değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sertay_a kullanıcısına yanıt

Araç feel ise iç ışıklar Led değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnkt17

Araç feel ise iç ışıklar Led değil

bunu bilmiyordum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İç aydınlatmalar led değil, orta kısımda eşya koyma yada saklama gözü olmaması çok iyi olmamış, çözüm bulmaya çalışıyorum.

• Arkadaslar benim aracim c3a 2020 1.2 130 beygir shine. Ayna ısıtma var diye biliyorum. Yoksa onu da kaldırdılar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: stillwater

Arkadaslar benim aracim c3a 2020 1.2 130 beygir shine. Ayna ısıtma var diye biliyorum. Yoksa onu da kaldırdılar mı?

ayna ısıtması , arka cam rezistansı ile kombine çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: oblohan

Merhabalar, dün itibari ile C5A aracımı satıp C3A ile aranıza katıldım. Bir sorum olacak. Aracın iç aydınlatmalarını led yapabilir miyiz? Yaparsak hangi ledleri kullanmam gerekiyor. Bir de orta konsol da ıvır zıvır küçük eşyalar için nasıl bir çözüm üretebilirim? Teşekkürler şimdiden.

biz C3A satıp C5A hayalleri kurarken, siz neden C3A geçtiniz ?

• salserol kullanıcısına yanıt

Iyi bari. Turkiyeye gelen araçlardan her gün başka bir donanım eksiliyor. Korktum bir ara. Teşekkurler :)

• Ben de 25 kasımda antalya balaban bayisinden c3 aircross aldım. 23 aralıkta gelecek deniyordu fakat hala gelmedi. Antalyada başka citroen bekleyen var mı acaba?

• dnzyldz07 D kullanıcısına yanıt
    Bu ayın araçlarından hala teslimat lar devam ediyor. Alamayanlar var henüz. Sizinki de orda ise satış temsilcisi tam yerini bilir. Gemide mi yükte mi sistemde çıkıyor.
    C5A istesem de almam şahsen. Çubku büyük şehirde büyük suv araçlari sürmek park etmek çile. Egea kadar boyu var. Sözde hb araç. Dışına bakıyorsun kocaman. İçerisine giriyorsun bagaj güzel. Ama genel olarak bana çok dar geldi. Uzun yol ağırlıklı kullansak olabilir. Ha c3a aracım shine donanım olduğu için kolay kolay değiştireceğimi sanmıyorum. Gayet doyurucu donanım. Bende tekna qashqai de var bu arada c3a çok daha iyi. Biraz enine geniş ama onun dışında bir artısı kesinlikle yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevozgur -- 26 Aralık 2020; 20:2:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevozgur

C5A istesem de almam şahsen. Çubku büyük şehirde büyük suv araçlari sürmek park etmek çile. Egea kadar boyu var. Sözde hb araç. Dışına bakıyorsun kocaman. İçerisine giriyorsun bagaj güzel. Ama genel olarak bana çok dar geldi. Uzun yol ağırlıklı kullansak olabilir. Ha c3a aracım shine donanım olduğu için kolay kolay değiştireceğimi sanmıyorum. Gayet doyurucu donanım. Bende tekna qashqai de var bu arada c3a çok daha iyi. Biraz enine geniş ama onun dışında bir artısı kesinlikle yok.

cevabınız için teşekkür ederim. parasal olarak bir yana bende C5A sıcak bakamadım. Apartman altındaki kapalı otoparkımıza milim farkı ile girebiliyorum. Komşumda Tucson var ve kapalı garaja giremiyor.

Şöyle ki; c5a kesinlikle çok güzel bir araç olmuş ama pandemi nedeniyle home office çalışmaya başladığımdan son 4 ayda 1000 km yol yapmadım. Evin önünde durması ve banka ya kredi olarak faiz vermektense takas ile daha düşük bir araca geçmek istedim.

• oblohan kullanıcısına yanıt

bende 8 aydan beridir Home office çalışıyorum. 20:00 de mesai bitiyor. hafta sonu zaten sokağa çıkma yasağı var. Arabayı camdan seyrediyorum.

• Arkadaşlar aracın yol bilgisayarı ile my citroen uygulama verilerini karşılaştıran oldu mu?

Dün aracın yol bilgisayarını sıfırladım. Uygulamada da yeni hafta döndüğü için veriler yeni hafta için sıfırlandı. Verileri kontrol ettiğimde ortalama yakıt birbirini tutmuyor. Hem de ufak tefek farklar yok, arada ciddi fark var.

Hangi veri doğrudur, hangisini referans almalıyım? Verileri karşılaştıran varsa benim gibi farklar olan var mı?

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.