Araç için ödeme yaptım ben de (shine 1.2) ocak teslim alacağım mtv den kurtulmak için, wp grubu için ben de davet linki alabilir miyim?Teşekkürler |
YENİ CITROËN C3 AIRCROSS ANA KONU(2021 MAKYAJLI KASA GELDİ) (24. sayfa)
-
-
Onun için pompa ölçümü yapmak lazım. Ama uygulama doğrudur diye düşünüyorum. -
Ben de 1.2 Beyaz shine paket gectigimiz hafta aldim. Whatsapp grubuna katilmam mumkun mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
WP grubu varsa beni de ekler misiniz?
-
Grup yoksa biz kuralım yahu :) -
Arkadaşlar merhaba,
1.2 shine aldım 2 hafta önce. Dün uzun yoldan geldim. Rüzgar sesi 100’den sonra belirginleşmeye başlıyor ve bence biraz fazla yol sesi alıyor. Acaba yalıtım yaptıran oldu mu hiç?
Aynen rüzgar sesi biraz yüksek. Profesyonel yalitim yapan yerden yaptırmayı düşünüyorum. Ama acelem yok. -
Benim de yaptırmam gerekecek. Uzun ve boş yol olunca biraz yüksek hızlarda geldim. Arabada uyuyan var diye müzik de açamadım. İndiğimde kulaklarım çınlıyordu
Doğan Kabak'ın C3 aircross videosundaki abimiz tavan raylarının ön tarafındaki açık yapının çok ruzgar alacağını ve ruzgar direncini arttıracağını soylemisti. Bu hem ses yapabilir hem yakıt tüketimini arttırı. Ben açıkçası doğru olduğunu düşünüyorum. Keşke onu kapatmanın bir yolu olsaydı.
Arkadaşlar my citroen uygulamasını aracla haberlestiremedim aldıgımdan beri. Telefonla arac bluetooth baglantısını kuruyor ama my citroen uygulamasının umrunda olmuyor bu bağlantı. Özel bir sey yapıyormusunuz baglantı icin. Feel paket aracım
-
Aynen bende de problem oluyor. Ama şöyle 3 4 gün geçince telefondan Bluetooth u aç kapa yapıyorum bağlanıyor. O zaman verileri çekiyorum. Ama her gün biner binmez bağlantı olayı olmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevozgur -- 31 Aralık 2020; 17:35:19 > -
ben genelde arabaya binince programı acıyorum, Bluetooth ve gps dahil, sonra arabayı çalıştırıyorum, genelde bağlanıyor, nadir baglanmadigi oluyor.quote:
Orijinalden alıntı: deepest redArkadaşlar my citroen uygulamasını aracla haberlestiremedim aldıgımdan beri. Telefonla arac bluetooth baglantısını kuruyor ama my citroen uygulamasının umrunda olmuyor bu bağlantı. Özel bir sey yapıyormusunuz baglantı icin. Feel paket aracım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben İnternetten yalıtım malzemesi alıp yapmayı planlıyorum, 1-2 cm arası yapışkanlı, arka tekerlek üstlerine ulaşılıyor bagajdan ama ön tekerlek davlumbazlarini sokmeyi arastiracagim, onları yapsak bayağı ses kesilir, üst tavan rayları konusu da ses yapıyordur altta bir arkadaş yazmış, ona birsey yapamayız şuan herhalde.quote:
Orijinalden alıntı: utkuts2
Arkadaşlar merhaba,
1.2 shine aldım 2 hafta önce. Dün uzun yoldan geldim. Rüzgar sesi 100’den sonra belirginleşmeye başlıyor ve bence biraz fazla yol sesi alıyor. Acaba yalıtım yaptıran oldu mu hiç?
quote:
Orijinalden alıntı: utkuts2
Arkadaşlar merhaba,
1.2 shine aldım 2 hafta önce. Dün uzun yoldan geldim. Rüzgar sesi 100’den sonra belirginleşmeye başlıyor ve bence biraz fazla yol sesi alıyor. Acaba yalıtım yaptıran oldu mu hiç?100-110 km/h dan itibaren rüzgar sesi fazla. ben bir nebze tavan çıtalarından kaynaklandığını sanıyorum
-
Bu arada üst bagaj havuzu %99 uyumlu çıktı. Alt bagaj havuzu hatalı geldiği için iade ettim.
Sahler paspas ise tam oldu fakat şaft üstü ayrı parça geçmeli yapılmış. Geçmeli yapılan kısımları yerinden çıkıyor.
Mutlu yıllar hocam. USB Bellek yeni geldi. SWL dosyasını Flash bellek içine direkt mi atıyoruz. Yoksa PSA_ovip-int-firmware-version_21.08.84.12_NAC-r0_NAC_EUR_WAVE2 klasörü içine mi?
Soranlara genel yanıt; Ben Whatsapp grubundan çıktım.. Linkini Whatsapp grubuna hali hazırda üye olan biri paylaşabilir.. -
Bende Feel varken neler neler deneyip bağlantı kuramamıştım. Shine'da problemsiz bağlanıyor.
-
USB bellekteki klasör düzeni ve içerikleri bu şekilde.
USB bellek:
SWL klasörü:
001315031601451350 klasörü:
-
Teşekkürler hocam. Hallettim işlem bayağı uzun sürdü.
My citroen uygulaması çok iyi. Aracın km ve yakıt maaliyetini sunması çok iyi olmuş. Wifi bağlantısını yaptım ama pek bir şey değişmedi. Bağlanınca ne değişiyor anlamadım.
Araç içinde kapı Kilit ışığı sürekli yanıp sönüyor. Normal mi?
Alarm taktıran oldu mu? Maaliyeti nedir?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X