Şimdi Ara

YENİ CITROËN C3 AIRCROSS ANA KONU(2021 MAKYAJLI KASA GELDİ) (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.096
Cevap
83
Favori
269.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hatta zannedersem aşağıdaki ürünü takmışlar. Arayüz aynı çünkü.

https://www.aktepesound.com/necvox-citroen-android-interface

• Merhaba herkese bugün aracımı teslim aldım yaklaşık 35 km yaptım. Daha önce @takuvat isimli arkadaşımız sunroof artı sd paket aldığı ve cam tavanı olduğunu söylemişti. Sd paket ile birlikte ön park sensörü ve katlanır ön koltuk vs geldiğini belirtmişti. Farkettim ki benim aracım da öyle. Bahsedilidği gibi aktif şerit takip ya da çarpışma önleyici yok fakat serit takip uyarıcısı ya da çarpışma uyarıcısı ( ismi farklı olabilir 😀) mevcut.
  • dnzyldz07 D kullanıcısına yanıt
    Bugün servisten arandım ve sunroof tahliye hortumlarından biri tam yerine oturmadığı için suyu içeri verdiğini söylediler. Ptesi teslim alacağım aldıktan sonra foşur foşur bi sularım inşallah düzelmiştir.
  • Biz de aracı yeni teslim aldık. 1.2 shine. SD paketten haberim yoktu, rastgele buraya girince öğrendim. Bizimki sd paket değilmiş üzdü biraz açıkcası. Ön park sensörü olsa iyiymiş, alışınca eksikliği hissediliyor.

• dnzyldz07 D kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun diyelim
  • Dura-Ace kullanıcısına yanıt
    Bizde yeni aldık sd yok . Tek üzücü olan ön park sensörü , haricinde sürüş asistanları araca bindiğimde ilk kapattığım şey .
  • Biraz önce kontrol ettim aktif çarpışma önleyici varmış. Aktif şerit takip yok gözüküyor sadece uyarıyor. Ön park sensörü çok yaklaşınca uyarı veriyor gibi geldi bir ayarı varsa ayarlanmalı
  • Arkadaşlar hem grid control hem de anahtarsız giriş ve çalıştırmalı modeller oluyor mu?

konumlandırma gereği sanki grip control olunca anahtarsız çalıştırma düğmesine yer kalmıyor gibi.

bir bayi bana 1.2 exculisive paket verebileceğini ve bunların var olduğunu söyledi.

Bu durumla karşılaşan yada bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar aracın silecekleri bana çok sesli geldi hisseden var mı böyle birşey?
  • Arkadaşlar aracım 1.2 shine paket 1) aracı uzaktan kumanda ile kilitlerken herhangi bir korna sesi çıkmıyor? Çıkması için yazılım mı gerekiyor yada ayarı var mı
    2) Camlar açıkken uzaktan kumanda ile kilitlerken yada uzun süre kilitleme tuşuna basıldıgında camlar kendiliğinden kapanmıyor.sizde de mi bu şekilde. Eğer öyleyse gerçekten kötü bi durum
    3) araçtan uzaklaştıktan 30 sn sonra arqç otomatik olarak kapanıyor daha kısa süre ayarı varmıdır?

• dodo09 D kullanıcısına yanıt
    Dediklerin hepsi aynı şekilde. Otomatik cam kapama için yazılımsal müdahale lazımmış çoğu yapmıyor muş. Arabadan çıkınca direkt düğmeye basıp gidiyorum zaten.
  • ismetugba İ kullanıcısına yanıt
    Var ama bayiye güven olmaz. Aracı görmeden paranın tamamını vermeyin. Öyle der normal araç çıkar.
  • Perşembe günü Martur dan 1.5 FEEL DONANIM aircross teslim aldım.Araci 1 ay önce arkadaşımla birlikte 2 tane olarak aldik.Aracı görmeden aldik.Arkadasimin aracı olması gereken donanımda geldi fakat benim aracımda alüminyum jant yerine sac jant geldi ve ayrıca kol dayamasi da yok.Musteri temsilcisi durumla ilgili çözüm üretmeye calisiyor ama durum canımı çok sıkıyor. Siz siz olun görmeden arac almayın ve donanımları özellikleri çok iyi kontrol edin.
  • Merhaba, Henüz SD paket yani smart diversity olan paketli C3 Aircross teslim alan yok mu?

• Lefter10 L kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun aracınız. elinizde araç özelliklerini belirten tam bir liste var mı?

• takuvat T kullanıcısına yanıt
    Öyle bir liste maalesef yok
    Benim aracımın sözleşme kağıdında sd yazıyor.ama satış temsilcisi ne olduğunu bilmiyor. Araç geldi jantlar teneke ve kol dayama yok.insallah sizinki böyle değildir.
  • Bayinin söylemesine göre bundan sonraki araçlar Sd gelecekmiş.Yani donanimlari çalınmış arac.
  • Sizin araç feel donanım benim sorduğum shine

Feel donanımdan çalan, shine donanımdan çalmaz mi sanıyorsunuz?😁
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.