< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhalif13 -- 22 Aralık 2020; 22:49:43 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
YENİ CITROËN C3 AIRCROSS ANA KONU(2021 MAKYAJLI KASA GELDİ) (22. sayfa)
-
-
Gerçekten çok şanslısınız ben de bugün sordum smart diversity olan araçlar exclusive diye geçiyormuş . Cam tavan yok dediler ona rağmen 280bin dediler.
-
Bende arkadaş gibi satışçıdan teyit aldım , cam tavan var dediler . Araç geldi cam tavan yok, abi var sanıyordum oldu . Allahtan araç satıp beklemiyorduk iptal ettik . Arkadaşın insallah cam tavan vardır , satışçılara güven olmuyor . -
Hem bardaklik onu hem de torbido üstündeki boşluğa rahat sığıyor telefonum. 6.1 inch -
Benim tel lg g6 android 9 olduğu için android auto apk ile yükledim. kablo ile bağlanıyor ancak. Aracın navigasyonu kötü. Telin navigasyonu ile kablo takılınca durmuyor.
Klima kanalıda çok dar ve sıcak hava teli etkiliyor. O yüzden en mantıklısı cama yapışan vantuzlu bir tutucu.
Berlingo da ekran altında çok faydalı bir bölüm vardı.
My citroen uygulamasını kullanmayan varsa yüklesin çok beğendim. Araca yakıt aldım onu bile algıladı. Fiyat girince tüketimi hesaplıyor. Şu anda 7 km de almıştım. 113 km oldu. 5.9 litre yakmışım. 48 tl maaliyetim olmuş. Aracın yol bilgisayarından daha kullanışlı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Navigasyon u beğendim. Ama sol havalandırma ya telefon tutucu mignatis koydum telefon duruyor bir sıkıntı yok. -
Bu konuyu hem satış temsilcisine hem müşteri hizmetlerine ısrarla ve detaylıca sordum. Satış temsilcisi Shine pakete ek smart diversity geldiğini, cam tavan olduğunu, eksiklik değil fazlalık olduğunu, Avrupa paketi olmadığını öyle olsa exclusive paket diye geçeceğini benim aldığımin Shine olduğunu söyledi
Ben de şasi numarası belli olan aracın her özelliği bellidir, kapora verdiğim ve beklediğim aracın ne olduğunu bilmek istiyorum diye özellikle dosya açtırdım. Cuma günü net bilgi verecekler diye bekliyorum. Cam tavan olmazsa aracı sizin almanız için bayi ile görüşeyim isterseniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Shine pakete ek smart diversity miydi araç? Israrla sordum net bilgi vermezseniz vazgeçip başka araç alacağım dedim. Satış temsilcisi cam tavan var diyor ama geldiğinde olmazsa aaa yokmuş diyebileceğini düşünüyorum herkesin. O da öyle biliyordur veya saniyordur. Müşteri hizmetlerini arayıp şasi numarası belli olan gemide olan aracın cam tavanı var mı yok mu öğrenirsiniz bana da keksn bilgi verirsiniz dedim. Cuma bilgi alacağım umarım.
Valla hocam ben kapora vermiştim . ST arkadaş Var dedi , adam ısrarla var dedi . Araç geldi ertesi gün , gerçekten shine paket ama ne cam tavan ne stepne var . ST arkadaş bende bilmiyordum dedi , Avrupa paket katlanır koltuk vs vardı , 230 a düştüler fiyatı ben yine de almadım. Kısmet yakın ilde bulunca aldım .
Aracım olsa satsam ve başka ilde araç bulamasam mal gibi ortada kalacaktım . -
Sahler marka 4.5d havuzlu paspas siparisi verdim bugun kullanana varmi acaba araca tam uyuyor mu urun yorunlarinda tam uydugu soylenmis ama teyit etmek istedim tesekkurler
Üstad sanırım yanlış anladın. İnşallah senin aracında istediğin her şey vardır. Ben bunu satış temsilcisine sorduğumda aldığım cevabı aktardım. Açıkçası ben de cam tavan takıntısı var o yüzden teklifinize olumlu yanıt veremeyeceğim. Aracı bekliyorum ben de. Umarım sizin aracınızda dilediğiniz gibi aktardıkları gibi gelir.
-
Ben dün aldım , bugün geldi yerleştirdim muhteşem uyuyor araca . Ben bayıldım . -
Bayide paspas bitmişti. Kargo ile gelince yollayacağını söyledi st.
Bende Trendyoldan Sahler Sahler Cıtroen C3 Aırcross 2017 Sonrası 4.5 D Paspas (3d , 4d , 4,5d Grubu) YOEN0002523Paspas aldım. Tam uyar mı?trendyol.comSahler Cıtroen C3 Aırcross 2017 Sonrası 4.5 D Paspas (3d , 4d , 4,5d Grubu) | Trendyolhttps://www.trendyol.com/sahler/citroen-c3-aircross-2017-sonrasi-4-5-d-paspas-3d-4d-4-5d-grubu-p-62925189?boutiqueId=546806&merchantId=145457
Uyduğu bilgisi için teşekkürler.
Bagaj havuzu içinurun.n11.comBod Citroen C3 Aircross Bagaj Havuzu 2018 2019 2020 Fiyatları ve Özelliklerihttps://urun.n11.com/bagaj-havuzu/bod-citroen-c3-aircross-bagaj-havuzu-2018-2019-2020-P412467913urun.n11.comBod Citroen C3 Aircross Bagaj Havuzu 2018 2019 2020 Fiyatları ve Özelliklerihttps://urun.n11.com/bagaj-havuzu/bod-citroen-c3-aircross-bagaj-havuzu-2018-2019-2020-P412467913
Bunları aldım. Elime ulaştı ama araca takmadım. Kalitesi zayıf idare eder bir ürün gibi. Kokusu çok diye balkona attım havalansın. Sonra araçta deneyeceğim.
trendyol.comOmsa Citroen C3 Aircross Nevada Yan Basamak Alü 2017 Ve Sonrası | Trendyolhttps://www.trendyol.com/omsa/citroen-c3-aircross-nevada-yan-basamak-alu-2017-ve-sonrasi-p-36338591?boutiqueId=546252&merchantId=110965
Omsa Line Citroen C3 Aircross Nevada Yan Basamak Alü 2017 Ve Sonrası 1541NVY111 Alan var mı ekstra delme vs oluyor mu?
Ön arka koruma barları var bazı araçlarda c3 aircross için uyan var mı?
My citroen uygulamasında Sürüş ekranı güncellemesi geldi. 21.08.84.12_NAC -r0 1.1.1970
Satın aldığım yerde aracı teslim eden kişiye sordum bilmiyor. Servise de götürmedim. Kendi yükleyen yada servise soran var mı ?
Artı garanti bana teklif edilmedi. Fiyatını bilen var mı ? Yada teklif alan var mı?
Sorular çok. Heyecanlı olduğum için. İlk 0 aracımda. Aracıma ufak tefek aksesuar abartmadan severim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhalif13 -- 24 Aralık 2020; 0:2:3 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam üste yazdım , aynı paspas bugün elime geçti . Tam uydu , ben çok beğendim . Kokmuyor da . -
Sahler olan mı? Daha Sahler yolda gelmedi hocam. İnşallah memnun kalırız. Bayide olan vardı plastiği çok güzeldi. 520 yazmışlar. 250 300 deseydi satın bile alırdım o derece beğendim. Ellerinde yokmuş. Söz verdi St gelince kargoya verilecek.
Bod olan bagaj havuzları kokuyor hocam.
Aynen abi , paspaslar on numara . Ama bagaj havuzunu bende almadım , bende sizden tavsiye alırım o Zaman . Alt havuz , üst havuz diye ayırmışlar , hangisine alsak acaba , 2’sine de almak çok gereksiz gibi gözüktü . Bagaj havuzu iyi hoş ama koyduğum nesneler kayıp kayıp gidiyor , bez sersem daha iyi verim alırım heralde😂 -
Puanım vardı son gün yanmasın birde bod markası önceki aracım fluencede memnundum o yüzden bagaj havuzlarını aldım. Plastiği zayıf kokuyor ama ucuz diye dert etmedim uyarsa sorun yok. Kayıyor evet ama bagaj temiz kalıyor. Ben çok faydasını gördüm bagaj havuzunun. Kokusu gitsin denerim yarın öbürgün.
Bayideki paspasta gözüm kaldı ama inşallah gönderirler.
21.08.84.12_NAC -r0 1.1.1970 yazılım güncellemesini ben yaptım, yükleme öncesinde android auto harita modunda kasıyordu. Bu güncelleme android auto hızlandı problem düzeldi gibi. Yazılımı yüklerken bir iki püf nokta var onlardan bahsedeyim.
Öncelikle USB 3.0 özellikli bir USB gerekli (Uygulama min 32 GB olması gerekli diyor, ben 32 GB ile yaptım).
USB'yi FAT32 olarak formatlamak gerekiyor.
Uygulamadan gelen yazılım ve lisans dosyasını PC'ye indirin.
Burası çok önemli inen yazılım dosyasını 7Zip programı ile ayıklayın (SWL klasörü çıkıyor olması lazım).
Daha sonra inen lisans dosyasını da SWL klasörünün içine kopyalayın.
USB'yi araca takın, önce bir uyarı veriyor medya tipi desteklenmiyor gibi ancak sonrasında yazılımı yüklemek istiyor musun gibi bir uyarı ekranı geliyor.
Kabul ettikten sonra yükleme başlıyor ve yaklaşık 20 dk sürüyor.
Önemli:
Yazılım yüklerken araç çalışır halde olmalı. Ne olur ne olmaz diye Stop&Start özelliğini devre dışı bırakmakta fayda var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnkt17 -- 24 Aralık 2020; 9:34:32 >
-
evet kusura bakmayın yanlış anlamışım. ben de sizin gibi cam tavan olmazsa almaktan vazgeçeceğim.
-
Bu arada Citroen'in araçlarını taşıyan Grande İtalia gemisi dün gece Derince limanına yanaşmış. Gemide aracı olanların araçlarının gümrük işleri belki de bir haftaya yetişir ve bu ay faturaları kesilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X