Şimdi Ara

YENİ CITROËN C3 AIRCROSS ANA KONU(2021 MAKYAJLI KASA GELDİ) (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
3.106
Cevap
81
Favori
270.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi başka bir bayi ile konuştum, kampanyalı kredi bilgileri ayın 5'inde belli olacak dedi. İlginç, sitede açıklanan kampanyalar var deyince c3a için 5'inde belli olacak diye ısrarcı oldu. Umarım doğrudur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de bayiyle görüştüm kendisi C3a 1.2 shine üst dilime çıktığını söyledi

ancak nakit alımlarında %50 dilimde olabilirmiş. beklemedeyiz.

• Böyle vergi sisteminin Allah belasını versin. 130.000 liralık araba için zaten 100.000 vergi alıyorlar. Yetmiyor 1.000 tl artınca 100 değil 150.000 vergi vereceksin diyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Belki kızacaksınız bana. ama bende sonuçta severek kullanıyorum. olay yavaş yavaş 1.2 live manuele dönecek. ben 8 aydan beridir kullanıyorum. otomatik vitesim yok, çarpışma önleyecim yok, cam tavanım yok, kapak jantım var, mirror screenim yok. ama geri kalan herşeyim var.

belki diyeceksiniz bu özellikler olmazsa c3a binmem dersiniz. olabilir.. ben bu araca hyundai i10 dan geldim. şu hali bile benim için uzay mekiği. o zamanlar param buna yetiyordu. dolu C3 bineceğime , boş C3 Aircrossa binmeyi tercih ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salserol -- 2 Nisan 2021; 22:11:29 >
  • Whatsapp grubuna alım için bana özelden ulaşırsanız çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: salserol

Belki kızacaksınız bana. ama bende sonuçta severek kullanıyorum. olay yavaş yavaş 1.2 live manuele dönecek. ben 8 aydan beridir kullanıyorum. otomatik vitesim yok, çarpışma önleyecim yok, cam tavanım yok, kapak jantım var, mirror screenim yok. ama geri kalan herşeyim var.

belki diyeceksiniz bu özellikler olmazsa c3a binmem dersiniz. olabilir.. ben bu araca hyundai i10 dan geldim. şu hali bile benim için uzay mekiği. o zamanlar param buna yetiyordu. dolu C3 bineceğime , boş C3 Aircrossa binmeyi tercih ettim.

Mevcut ekonomik durum nedeniyle mümkün, ancak bu biraz da öncelik meselesi. Maddiyat ve ihtiyaçlar arasında bir denge kurunca 1.2 live manuel neden tercih edilmesin? Bazı şeyler tüketim toplumunun çılgınlığına dönüşmüş. İnceleme videolarının çoğunu izledim, adam makyaj aynasında ışık yok diye olumsuz konuşuyor. Tamam şerit takip asistanı, ani fren desteği gibi şeyler artık otonomlaşmaya aday araçların emekleme adımlarıdır; ama insanlar olmasa da olacak özelliklerin peşinde koşup gereksiz paralar harcıyor. Burası da bir gerçek.

İhtiyacımız fazlasına erişme isteği zaten dünyanın dengelerini alt üst eden şey.

• salserol kullanıcısına yanıt
    Siz elinizdeki aracınızla mutluysanız :ki öyle görünüyorsunuz , gerisi teferruat bence.Bircok ortamda insanlar yanından bile geçmedikleri araçlar hakkında yorum yapar durumdalar.Kazasiz belasız kullanın aracınızı.😁😁😁

• Biraz önce görüştüğüm bir bayi aradı ve yüzde 50 lik dilimde satılabileceğini söyledi. yarın net fiyat ve renk bilgisi verecek. sizlerden de bu tür dönüşler alanlar oldu mu arkadaşlar?

Ama tahminimce 240-250 arası bir fiyata satacaklardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluemmttr -- 5 Nisan 2021; 11:17:34 >
  • bluemmttr B kullanıcısına yanıt

Satış temsilcisi fiyat netleşince haber vereceğim demişti, bekliyorum hala. Başka şubeleri de arıyorum da onlar da stoklar netleşince belli olacak deyip gün içinde tekrar aramamı söylüyor.

• Beni de bayii aradı, ben peşinat verdiğim ve araç geciktiği vs için alış fiyatımın değişmediğini ve aracın da Nisan ayı içinde teslim edileceğini söyledi.

• power animal kullanıcısına yanıt

Şimdi benzer bir dönüşü ben de aldım, ama yeni yazılacak arkadaşlara bir miktar zamlı fiyat veriliyormuş anladığım kadarıyla.

Tabi bir kesinlik de yok, burası Türkiye.  Fatura kesilene kadar saçma sapan olaylar olmaz umarım.

• hashus1099 kullanıcısına yanıt

Evet yeni alacaklara daha pahalıymış, şu süreç bitse de artık aksesuar lastik vs konuşsak.

• Merhaba, bende 8 Mart ta kapora vererek C3A için yazıldım ama bayi 1 hafta sonra araç gelmiyor dedi. Fiyat artarsa yapacak bir şey yok diyor: ( bekledim ya nasip belki çok artmaz dedim ama hala arayan olmadı...

Ben arayıp sorduğumda da kapora verdiğin için fiyat değişmez filan demiyor... Bu nasıl iştir? Size garanti verebiliyor da Bursa da bana neden fiyat garantisi vermiyor?

• Merhaba, ben 12 Şubat'ta kapora verdim ve normalde Mart 15 gibi araç gelecekti. Hem aracın geç kalması, önceden kapora vermem, bayi sahibini tanımam gibi sebeplerden dolayı sabit tuttular fiyatı sanırım. Her bayinin de tavrı farklı, arkadaşım başka bayiyle anlaştı ona ikibin TL zam geldi mesela.

• power animal kullanıcısına yanıt

Açıklama için teşekkürler...valla ben 233 e evet demiştim...keşke 2000 zam gelse....

Benim anladığım şu ki, bayiler gerçekten aracın fatura fiyatını 130k altına bir şekilde ayarlayabiliyor... Gerçi ben açık açık onu da teklif ettim...epitopu aracın ham fiyatı 2k artmış.... bakalım nasip... İlk defa sıfır araba almaya yaklaştım ama umutlarım tükeniyor😭

• İlk gittiğimde 80bin için 0.8'den kredi kullanacaktım. Çok uygun bir kredi olacaktı. 67bine düştü neyse buna da şükür dedik. Şimdi muhtemelen 1.2'den kredi verecekler. Dolayısıyla krediyi başka yerden çekmek daha mantıklı bir hal alacak... Derken arabanın da fiyatı 3-5 bin koyacak. Yola çıkarken yaptığımız hesap yolu yarılamadan 15-20bin kadar artmış olacak...

Her gün yeni bir sürprizle uyanıyoruz. Bakalım yarına neler değişecek... 

• Merhaba,

16 martta, eşime C3 AC Shine 1.2 2021 beyaz model araç için Çetaş/İstanbul'a kapora verdim. 223.000Tl'ye anlaştım. (Metalik boyalı almak isteseydim fiyat 225.000 olacaktı). 29 martta kalan bakiyeyi ödemem istendi. Bugün de faturam email olarak geldi. Araç fiyatını yurda giriş esnasındaki kur belirliyor. Muhatap burada maliye bakanlığı ve göz açtırmıyor. Bayilerin hiç bir yaptırımı yok. Fakat bazı kötü niyetli bayiler, zam geldi vb diyerek kârlarını arttırmak için anlaşılan fiyatlara zam yapıyorlar/ yaptılar. Ben kapora verdiğim an proforma aldım. Araç motor/şasi nosu belli olunca da bu proformayı güncellettim. Çetaş, kurlarda veya vergilerde çok anormal bir artış olmazsa fiyat Citroen Türkiye tarafından sabit dedi ve sözünü tuttu.

Benim satış temsilcim Çetaş' da Simge hn. Araç arayanlar bence şansını Simge hanımla denesin derim.

Bu arada ekim-kasım 2020'de aynı araca en düşük 235.000tl denmişti fakat araç bulamamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NOBUAT -- 5 Nisan 2021; 22:42:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erknaa

İlk gittiğimde 80bin için 0.8'den kredi kullanacaktım. Çok uygun bir kredi olacaktı. 67bine düştü neyse buna da şükür dedik. Şimdi muhtemelen 1.2'den kredi verecekler. Dolayısıyla krediyi başka yerden çekmek daha mantıklı bir hal alacak... Derken arabanın da fiyatı 3-5 bin koyacak. Yola çıkarken yaptığımız hesap yolu yarılamadan 15-20bin kadar artmış olacak...

Her gün yeni bir sürprizle uyanıyoruz. Bakalım yarına neler değişecek... 

kesinlikle kredi kampanyası olmayacakmış malesef, evet. oradan çekeceğimize gidip bankadan çekeceğiz biz de muhtemelen. 

• NOBUAT kullanıcısına yanıt

Bana verilen plandada 25 Mart gibi araç fiyatının tamamını ödenecek ( bu tarihlerde araç gümrüğe gelir faturası kesilir dendi) araç Nisan ilk10 gün içinde gelecekti.

Mart ayında Türkiye'ye C3A hiç gelmemiş dendi, sizin aldığınız araç bayi stoğunda vardı herhalde....

Ne kadar konuşursak konuşalım yaşayıp göreceğiz...

• Ben aracı henüz teslim almadın. Nisan 15'e kadar teslim dendi. Araç yurda girdi şuan sadece

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.