|
YENİ CITROËN C3 AIRCROSS ANA KONU(2021 MAKYAJLI KASA GELDİ) (46. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
kampanyalar güncellenmiş.
bunu c3a için verirler mi acaba?
-
Grup linki paylaşır mısınız?
-
Fiyatlar açıklandı, 1.2 shine 300, 1.5 feel 293 olarak açıklandı .Bakalım bu ay bayiler kaça bırakacak aracı?
c3 shine bile 220 tl olmuş
-
C5 Aircross SUV modelinde 100.000 15 ay %1,19 faiz kampanyası sunulmaktadır.
Berlingo Kombi modelinde 55.000 TL 12 Ay %0 faiz kampanyası veya 3.000 TL nakit alım desteği sunulmaktadır.
Yeni Citroen C3 modelinde 50.000 TL 12 ay %0 faiz kampanyası veya 5.000 TL nakit alım desteği sunulmaktadır.
Citoen C-Elysee modelinde 50.000 TL 12 ay %0 faiz kampanyası veya 2.000 TL nakit alım desteği sunulmaktadır.
Jumpy modelinde 80.000 TL 20 Ay %0 faiz veya 60.000 TL 15 ay %0 faiz kampanyası sunulmaktadır.
Jumper modelinde 80.000 TL 12 ay %0 faiz kampanyası sunulmaktadır.
-
C3a için hiçbir şey yazmaması benim kafamı karıştırdı zaten.
yarın açıklığa kavuşacak artık. Hala %50'den veriyorlarsa çok sorun değil, bir şekilde ayarlayacağız artık finansmanı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar,
Fiyat listesinde bir değişiklik var mı geçen aya göre.
BEnde geçen ay ki liste yok.
-
Merhaba, 7000 ₺ kadar bir zam görünüyor listede ama biz önceden kaparo verenlere ne kadar yansıtılacak bugün yarın belli olur.
-
Geçen ay liste fiyatı 296 idi zaten. Bayiler %50 lik dilimde 225-226ya satıyordu. Muhtemelen %50 lik dilimin tepesinde 230-231 bandına vereceklerdir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
4000 artmış shine modeli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben yanlış hatırladım demek ki, dediğiniz gibi 230 civarına çıkaracaklardır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: power animalMerhaba, 7000 ₺ kadar bir zam görünüyor listede ama biz önceden kaparo verenlere ne kadar yansıtılacak bugün yarın belli olur.
Haber bekliyoruz dediler, isim yazdıranlar için bir sabitleme olup olmayacağı tam netleşmemiş.
C3a için de herhangi bir kredi kampanyası olmayacakmış şu an göründüğü kadarıyla. Bu, c3a için asıl kampanyanın fiyat sabitleme olacağı anlamına gelebilir diyerek iyimser bakıyorum olaya.
C3a şu an Citroen de en çok satılan model . %80 ÖTV çıkmaz merak etmeyin ama kasımda bazı arkadaşlara 250-265 arasında bile elden para alarak sattılar .
şimdi bayi ile konuştum. 280 bin lira c3a. 80 lik dilime girmiş.
düşünen varsa 2020 1.5 feel paket gri bir modeli varmış ellerinde 250 bine veriyorlarmış.
Bayi ankara ata
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluemmttr -- 2 Nisan 2021; 11:26:54 > -
Aslında benzinli de olabilir diye düşünüyordum ama önceliğim Dizel shine arıyorum ,çünkü fazla km. yapacağım.
Bayilerde görünmüyor. En son ne kadara satıldı yada ne soranlara ne kadar fiyat verildi bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
-
Ben mart ayında 300'ün altında teklif almamıştım.
quote:
Orijinalden alıntı: bluemmttrşimdi bayi ile konuştum. 280 bin lira c3a. 80 lik dilime girmiş.
düşünen varsa 2020 1.5 feel paket gri bir modeli varmış ellerinde 250 bine veriyorlarmış.
Bayi ankara ata
%80'lik dilime girdiyse bana geçmiş olsun... C3A ile yolculuk başka bahara kaldı demektir...
-
Haklısınız, 280.000 olursa ben de almam.
-
18 ocak da ankara abc oto 240 bin tl dizel shine vardı kum beji+siyah tavan+turuncu paket çok iyi fırsattı ama babam yüzünden alamadık turuncu detaylarını beğenmediği için alamadık ertesi gün babamı ikna ettim ama araç 1 saat önce satılmıştı üzülmüştüm
Açıkçası pek söylenecek birşey kalmadı piyasa ilginç yerlere gidiyor.
Araç almak istiyorum ama yetişemiyorum bir türlü acayip can sıkıntısı olmaya başladı.
Tam yetişiyorsun 3-5 bin TL. yüzünden vergi dilimine giriyor bakıyorsun galerilerde 250-260 a satılıyor.
Gerçekten çok can sıkıcı bir hal almaya başladı.
Bilmiyorum ne yapacağımı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X