Şimdi Ara

YENİ CITROËN C3 AIRCROSS ANA KONU(2021 MAKYAJLI KASA GELDİ) (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.106
Cevap
81
Favori
270.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: salserol

ben herşey beklerim citroenden. nerdeyse bir getirdikleri araba diğerini tutmuyor

Kişiye özel yapıyorlar demek ki @salserol. =) . Benim de şüphelerim var ama bakalım donanım olarak fena değil diye cezbediyor.

• Bu donanım rusya ve kuzey avrupa ülkelerinde mevcut,soğuk ülkelerdeki donanım.Oralarda stok fazlası veya güvenlik paket eksikliği sebebiyle satılmayıp ülkemize ara ara getirebiliyorlar.

• citroen stoklar ayın 1. gününde mi yenileniyor?

bir de bu ay başında alanların teslimlerinde sıkıntılar vardı teslim alabildiler mi acaba herkese iyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: michelvi

citroen stoklar ayın 1. gününde mi yenileniyor?

bir de bu ay başında alanların teslimlerinde sıkıntılar vardı teslim alabildiler mi acaba herkese iyi günler.

Bir kısım araçlar üretilebilmiş, bir kısmında ise gecikme olacak gibi gözüküyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kur dört nala gidiyor, 1.2 shine'ın üst dilime geçme olasılığı var mı? 

• Satış temsilcisi benim telefonumu bile açmadı, yazdım cevap vermedi 🙂 Benim de aklıma hiç hayırlı şeyler gelmiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: power animal

Satış temsilcisi benim telefonumu bile açmadı, yazdım cevap vermedi 🙂 Benim de aklıma hiç hayırlı şeyler gelmiyor.

cumartesi ısrarla kur uçarsa ne olacak diye sordum, "garanti veremiyorum tabi ama öyle bir şey beklemiyoruz" demişti. 

• power animal kullanıcısına yanıt

Fiyat garantisi almış mıydınız?Daha doğrusu fiyatın sabitlendiğine dair karşılıklı sözleşmeniz mevcut mu? Bu soruyu önceden de sormuşum size :) Kur artınca işler değişir mi acaba ? Sonuçta ülkeye giriş tarihindeki kur önemli,size yansıtacaklar mı acaba ekstra bir meblağ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-943A308EC -- 30 Mart 2021; 11:52:56 >
  • Ben geçen ay kapora verdim, döviz aşırı yükselmezse fiyat değişmez, öyle bir durum olursa da zararı paylaşırız demiştik. Ama böyle bir kur artışını tahmin edemedik tabi. Muhtemelen bugün haber gelir, 3-5 bin sorun değil ama fazlası can sıkar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vergisiz fiyatı 130 bin lirayı 1 lira geçsin üst dilime girecektir maalesef. tabi bayiler ellerinde kalmaması için düşük göstermeyi seçebilirler ama yine de iyi günler beklemiyor bizi.

şu haliyle bile 130 binlik arabaya 100 bin vergi alıyorlar. yazık gerçekten.

• 2021 model, gövde ile aynı renk tavan :)

• can otomotiv ile görüştüm ayın 5'inde stoklar belli olacakmış. şubat ayında verilen siparişlerin şase numaraları oluşmuş bundan sonra hızlanacak gibi görünüyor diyor satış temsilcisi.

• satış temsilcimiz şu an için bir değişiklik olmadığını söyledi. yüreğimiz ağzımızda bekliyoruz, bir gece kararnameyle mb çaycısına kadar değişiklikler devam ederse böyle kalır mı meçhul tabi. 

• ben beğendim açıkçası. yandan, biraz üstten ve arkadan fotoğraf varsa atabilir misiniz?

@power animal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hashus1099 -- 30 Mart 2021; 13:47:58 >

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• hashus1099 kullanıcısına yanıt

Ben de satış temsilcisiyle konuştum, kadın da cevap verememekten şikayetçi. Fiyatlar 1-2 Nisan gibi belli olur, Nisan da teslimat için de kesin bir şey demedi. Belirsizlik sürüyor yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: power animal

Bu renkte siyah tavan olmaması daha güzel geldi gözüme, normalde beyaz renk olanlarda siyah tavansız halini hiç beğenmemiştim

• Aracı düşük fiyattan alıp kar etme düşünceniz varsa makyajlı kasa gelince bu araç değer kaybedeceğinden pek bir kar etmiş olmazsınız üstelik eski kasayla başbaşa kalıp heves kaçmasıda cabası ben olsam beklerdim makyajlı kasayı

• quote:

Orijinalden alıntı: sokcuuuuu

Aracı düşük fiyattan alıp kar etme düşünceniz varsa makyajlı kasa gelince bu araç değer kaybedeceğinden pek bir kar etmiş olmazsınız üstelik eski kasayla başbaşa kalıp heves kaçmasıda cabası ben olsam beklerdim makyajlı kasayı

makyajlı kasanın %80 dilimde satılacağını düşünüyorum. şu an 1.5 shine için haklı olabilirsiniz ancak 1.2 için hala %50 dilimde alınabiliyor olması büyük +dır.

• Makyajlı kasanın otomatiği 320-330 TL bandında geleceğini düşünüyorum, (yeni kasa geldiğinde c5a da 400 den başlayacak) o vakit c3a nın da 280 TL ederi olacak. Bu kur böyle kalırsa tabi.

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.