Şimdi Ara

YENİ CITROËN C3 AIRCROSS ANA KONU(2021 MAKYAJLI KASA GELDİ) (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
3.106
Cevap
81
Favori
270.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Önemli olan aracın yılı değil km sidir bnce beklemeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokcuuuuu

Önemli olan aracın yılı değil km sidir bnce beklemeyin

Hocam hem model olarak eski, hem pahalı hem de donanım olarak kritik eksikleri var. 220 bandında satan olursa düşünürüm açıkçası.

Zaten takip ediyorum 230 civarına satanların bile araçları 1 aydan fazladır ilanda duruyor öyle.

• Evet ucuz verseler tamam ama hem donanım az hem de daha pahalı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ben de hala mevcut aracımı satamamış ve c3a düşünen biri olarak bu belirsizliğin can sıkıcı olduğunu düşünüyorum. ay sonu tekrar bayileri arayacağım eğer gelmeyecek gibiyse skoda scala'ya kayabilirim. maalesef donanım olarak daha geride ama 467 lt bagajı ve çok kötü sayılmayan donanımı ile alternatif görünüyor. bomboş captur'ların, kona'ların aynı fiyatlardan gittiği piyasada hiç fena değil.

• Last Troll Bender kullanıcısına yanıt

Bayonu bekleyin derim

• .bll kullanıcısına yanıt

Bnm gördüğüm 2020 lerin çoğunda istediğiniz özellikler var. Vitara da alternatif bnce 230 bandında 2018 glx var ve c3A nın yanında tam bir Suv görüntüsü var c3 hb den hallice görünüyor makyajla epey toplamışlar suv görüntüsü kazandırmışlar ama makyajın nezmn geleceği belli değil

• Last Troll Bender kullanıcısına yanıt

Siz yazdıktan sonra alıcı gözüyle baktım, Scala'da gayet güzel bir araçmış. Benim hoşuma gitmeyen şey 1.0 motorun performans değerleri, C3A'nın en yüksek torkunu (230 NM) 1750 devirde vermesi beni cezbediyor. Ama bunu göz ardı edersek gayet alınası bir araba.

• sokcuuuuu S kullanıcısına yanıt
    Açıkçası fiyat konusunda yüksek beklentim vardı ama almanya'da 16.790 euro dan satışa çıkmış. Shine paket c3a ise 25.000 euro. Çok absürd bir fiyatlama olmaz ise alınabilir fiyatlara gelir sanki. Donanım paketleri belirleyici olacaktır.

• power animal kullanıcısına yanıt
    En nihayetinde b sınıfı araçlar bunlar çok yüksek beklenti içine girmemek lazım. Bende şu an ibiza var 1.2 tsi 105 bg motoru hiç üzmedi. Ondan önce de skoda felicia vardı. Aslında vag grubundan çıkmak istiyordum artık ama pek mümkün görünmüyor sanki.

Japon-korelilere yönelirim diyordum onların da donanımları çok kötü. Bakalım zaman ne gösterecek.

• sokcuuuuu S kullanıcısına yanıt

hangi bayide o rakama varsa hiiiiç kaçırmayın. aslında tercih hakkım olsa ben 2020 alırdım. çünkü tavan kısmı çok farklı. gerçekten güzel aynısın ıyaptırmak zor olurdu 2021 de. üstelik fiyatta harika. benim malum sitede aradıklarım satılıyor nasıl denk geliyorum bilmiyorum. ama ben tercihimi dizelden yana kullandım. İnaşllah herkes için hayırlısı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: gurhan0207

hangi bayide o rakama varsa hiiiiç kaçırmayın. aslında tercih hakkım olsa ben 2020 alırdım. çünkü tavan kısmı çok farklı. gerçekten güzel aynısın ıyaptırmak zor olurdu 2021 de. üstelik fiyatta harika. benim malum sitede aradıklarım satılıyor nasıl denk geliyorum bilmiyorum. ama ben tercihimi dizelden yana kullandım. İnaşllah herkes için hayırlısı olur

merhaba,

yeni modellerde tavandaki fark sadece renk mi?

• yeni modelde tavan gövde rengi. çok sorun değil gibi geliyor ama cam tavan sırıtıyor o zaman, 2020 lerdeki komple siyah tavan ve spoiler kesinlikle çok daha çekici.

• quote:

Orijinalden alıntı: gurhan0207

yeni modelde tavan gövde rengi. çok sorun değil gibi geliyor ama cam tavan sırıtıyor o zaman, 2020 lerdeki komple siyah tavan ve spoiler kesinlikle çok daha çekici.

teşekkürler. yeni gelen araçlar bu şekilde anladığım kadarıyla. kum bejinin tam görünümünü bulamadım sarı sitede, gövde rengi tavanla nasıl oluyor acaba?

• hashus1099 kullanıcısına yanıt
  • Arkadaşlar merhaba,

Bende C3Aircross alma aşamasındayım,

Bir sorum olacak "0" 2020 Feel Dizel otomatik 220 bine almak mı mantıklı yoksa 5-10 civarı verip 1.2 shine mı daha mantıklı (Bu arada shine 1.2 bulamadım beklemem gerekecek, eğer varsa bildiğiniz bayi bilgi alırsam süper olur) arada karasız kaldım çünkü shine ile feel arasında donanım farkı gerçekten fazla ve shine çok daha iyi duruyor. Ama bildiğiniz gibi fiyatlar değişken ne olacağı belli değil.

Açıkcası paramızla bu duruma düşmek bile çok üzücü galerilerin elinde o kadar çok sıfır var ki ...

Şimdiden herkese teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: umitugur

Arkadaşlar merhaba,

Bende C3Aircross alma aşamasındayım,

Bir sorum olacak "0" 2020 Feel Dizel otomatik 220 bine almak mı mantıklı yoksa 5-10 civarı verip 1.2 shine mı daha mantıklı (Bu arada shine 1.2 bulamadım beklemem gerekecek, eğer varsa bildiğiniz bayi bilgi alırsam süper olur) arada karasız kaldım çünkü shine ile feel arasında donanım farkı gerçekten fazla ve shine çok daha iyi duruyor. Ama bildiğiniz gibi fiyatlar değişken ne olacağı belli değil.

Açıkcası paramızla bu duruma düşmek bile çok üzücü galerilerin elinde o kadar çok sıfır var ki ...

Şimdiden herkese teşekkürler

zor bir karar. shine gerçekten olarak piyasada rakipsiz bir donanıma sahip. ama beklersin ve araç gelmez ya da zamlı gelir, araçsız kalırsan yazık olur. iyice düşünüp taşın derim.

• bu arada aynı grubun aynı motor ve şanzımanlı aracı 2008'de fena rezillik çıkmış.

https://eksisozluk.com/26-mart-2021-peugeot-rezaleti--6866560?a=popular

• quote:

Orijinalden alıntı: power animal

ben beğendim açıkçası. turuncu detaylar gözümü kanatıyor gerçi, onu hariç tutuyorum. 

bu arada 1.2 shine paketin üst dilime geçme olasılığı var mı 1 ayda? nasıl değerlendiriyorsunuz mevcut durumu arkadaşlar?

• hashus1099 kullanıcısına yanıt
    Ben bayılıyorum o turuncu detaylara 🙂

Bence bu kasa değil ama yeni kasa üst paketi geçebilir belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Last Troll Bender

bu arada aynı grubun aynı motor ve şanzımanlı aracı 2008'de fena rezillik çıkmış.

https://eksisozluk.com/26-mart-2021-peugeot-rezaleti--6866560?a=popular

çok büyük rezillik gerçekten. bu, markanın türkiye şubesinin tutumu mu yoksa erzurum bayi'den kaynaklanan bir rezillik mi acaba?

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.