İş arkadaşıma da C3A önerdim, o da geçen gün Ankara'da bir bayi ile anlaştı 1.2 Shine için, bugün de başka illerdeki bayileri arayıp daha uygun fiyatla bulabilir miyim diye bakmak istiyor. Antalya bayiini arıyor fiyat sormak için, oradaki st Nisan teslimatlarının Mayıs'a sarkacağını söylüyor. Arkadaşım Ankara'da anlaştığı bayiiyi arıyor ve oradaki st şu an toplantı var öyle bir şeyler olabilir diyor. Ben de yarın arayıp soracağım bakalım durum nedir diye, umarım gerçek değildir. |
YENİ CITROËN C3 AIRCROSS ANA KONU(2021 MAKYAJLI KASA GELDİ) (40. sayfa)
-
-
Merhaba,
üstelik anlaşma yapılmamışsa fiyatlar da artıyor,
225 bin Tl den 228 bin Tl 230 bin Tl. de olabilir bizzat görüştüğümde söylenilen;
Bu durumda Haziran ayında gelmesi beklenilen yeni c3a da gecikebilir,
c4 picasso ile yola devam kararı alıp, c3a Haziran ve Hyundai Bayon u bir göreceğim.
-
İllaki elinde stok olan bayi vardır. En kötü sarı sitede satan galericiler var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En mantıklı karar bu. Haziranı beklemek. Kaldıki ötv düzenlemeside olacak bu kesin artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Saru sitede 0 c3A çok malesef. Yeni dört gözle aracın %80 lik dilime girmesini bekleyen çakallar bunlar.
Mayıs'da olsa bekleyeceğim, sarı sitede olan araçlar 2020 model zaten. Araba gelince covid yüzünden gidemediğim ailemin yanına gider gelirim diyordum, şimdi araç kiralamak zorunda kalacağım.
-
-
Gerçekten çok can sıkıcı bir durum olmuş, teslim almadan köşe bucak inceleyeceğim.
-
Bugün şerifali deki can Otomotive gittim. Nisan başında gelmesi beklenen araçlar daha üretime bile girmemiş. Şubat ayında verdikleri siparişler bekliyormuş daha.
Başka bayiye henüz sormadım ama durum kötü görünüyor şu an.
Ben bugün kendi satış temsilcimle görüştüm, bu durumdan haberdar olmadığını hatta bazı araçların şase numaralarının bile geldiğini, arada bir bazı renk ve modellerde gecikme vs olduğunu ama bu tarz bir gecikmeyi duymadığını söyledi. Ama ben birkaç yerden duyduğumu söyleyince genel merkeze sorup sizi arayacağım dedi, fakat sabahtan beri haber yok Ya netleştiremedi ya da durum gerçekten kötü, benim de moralim bozuldu hatta 308 falan mı baksam diye düşünüyorum.
-
İlginç gerçekten. 308 de güzel ama hem yüzü çok eskidi hem de donanım olarak daha kırpılmış c3a'ya göre.
Haklısınız, bu fiyat aralığında zaten bu donanımda araba yok. 250 K verip de boş Capture almak istemiyorum, umarım çok beklemeyiz.
-
Aslında suzuki vitara %50 bandında satılsaydı ilk tercih o olurdu şuan bu baremde en dolu araç c3A. Fakat vitara önşmüzdeki ay aynı baremde vitara satabilecekmiş. Bukadar dolu olur mu muamma. En iyisi mayıs ayını beklemek
quote:
Orijinalden alıntı: power animalBen bugün kendi satış temsilcimle görüştüm, bu durumdan haberdar olmadığını hatta bazı araçların şase numaralarının bile geldiğini, arada bir bazı renk ve modellerde gecikme vs olduğunu ama bu tarz bir gecikmeyi duymadığını söyledi. Ama ben birkaç yerden duyduğumu söyleyince genel merkeze sorup sizi arayacağım dedi, fakat sabahtan beri haber yok Ya netleştiremedi ya da durum gerçekten kötü, benim de moralim bozuldu hatta 308 falan mı baksam diye düşünüyorum.
Hiç hoşuma gitmiyor bu durum, her bayi farklı konuşuyor beni ürküten bu.
Bir gelişme olunca yazarsanız sevinirim.
-
Benim satış temsilcisi de, dünden beri araştırdım hiç böyle bir şey duymadım, teslimatlarda şimdilik bir sorun yok dedi. Ama benim de içim rahat değil, aracın şase numarasını falan almadan içim rahat etmeyecek.
-
iyi pazarlar, C3a makyajlı kasanın ne zaman geleceğine yönelik bayiye soran oldu mu? ben mart başı sorduğumda aralık gibi demişlerdi. Ama çok inandırıcı gelmedi. citroen sitesine gelecek araçlara koymuş bile şimdiden. bende kararsız olduğum için onu mu beklesem dediğimde bayi onların fiyatı 300 den aşağı olmaz dedi. şimdi düşünüyorum da. 330 a feel bold donanım eat8 c5a satıyorlar, kim gidip de 300 e c3a alır? bence makyajlı kasanın fiyatı 300 den fazla olamaz. hatta yeni c4 ün yurtdışı fiyatları 23.000-26.000 paund civarı gördüm. yani c4 ü de geçeceğini sanmıyorum. sonuçta o da yakın zamanda satışta olacak.
-
merhaba, aşağıdaki kampanyayı kullanabiliyor muyuz c3a alırken?
-
Bugün yağmur altında kullandım, sızdırma olmadı çok şükür. Açılır cam tavanlarda her markada sorun olabiliyor.
60 bine 0,79 ile 20 ay kampanyası var c3a'da.
mart başı kapora verip ayırdığım c3 aircross 1.2 shine için bu gün bayiden arandım. Normalde mart sonu en geç nisan başı teslim demişlerdi. çip krizi nedeniyle mayıs ayı diyorlar şimdide. moralim bozuldu. bu arada 0.79 faiz ile 67.000 Tl kredi vardı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X