Şimdi Ara

YENİ CITROËN C3 AIRCROSS ANA KONU(2021 MAKYAJLI KASA GELDİ) (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.104
Cevap
81
Favori
269.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba, bende bir kaç gün önce 2021 model 1.5 bluehdi tam otomatik feel paket c3 aircross aldım. 217 bine. araç dizel. dizel otomatik olması ve sıfır olması beni hiç aklımda yokken oraya çekti. piyasada ikinci el dizel otomatikler yaptıkları km ye rağmen 200 bin tl altı değil. umarım hata yapmamışımdır. tavsiyelerinizi ve olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum

• uysomr U kullanıcısına yanıt

Hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullanın. Benim aracım Nisan'ın ilk haftası gelecek, sürüş yakıt gibi konularda yorum yapamam ama bence tam bir fiyat performans arabası.

• Arkadaşlar merhabalar, bugün Citroen merkezi müşteri hizmetlerini aradım,daha önceki konularda geçiyor bu soylediklerim ondan yazıyorum,neyse Şunu sordum,ben nisan başı, teslim olucak 1.2 shine c3 aircross kapora verdim,sitede ve kitapçıkta yazan carpisma onleme,acil destek freni vs gibi guvenlik donanimi varmi diye sordum..musteri hizmetleri bununla ilgili bilgileri olmadığını ve bayinizi arayip bilgi verebileceklerini soylediler,sagolsunlar bana dönüş yaptilar ve Bu CARPİSMA ÖNLEME ve ACİL FREN DESTEGİNin yazmasina ragmen olmayacagini soylediler,bilginiz olsun, benim moral sıfır şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .bll kullanıcısına yanıt

Müşteri hizmetlerini aradim,mart sonu gelicek 1.2 araçlarda carpisma önleme ve acil fren destegi varmi diye sordum,bayinizi arayip biz size bilgi verelim dediler, dönüş yaptılar bayi bu donanimlar olmayacak demis bilginiz olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: desperanza55

Müşteri hizmetlerini aradim,mart sonu gelicek 1.2 araçlarda carpisma önleme ve acil fren destegi varmi diye sordum,bayinizi arayip biz size bilgi verelim dediler, dönüş yaptılar bayi bu donanimlar olmayacak demis bilginiz olsun.

Üç bayiden ikisi gelecek bir tanesi gelmeyecek dedi bana. Artık araçlar gelince öğreneceğiz sanırım. Size cevap hangi bayiden geldi?

Benim bayii de gelecek dedi.

Müşteri hizmetlerini Samsun bayine arattırdim,ve bana müşteri hizmetleri kendisi dönüş yapti,bayinize sorduk o donanimlar olmayacak dedi.bu donanım değil bir teknoloji ve bu benim ilgimi çekip yonelmistim,geri görüş start stop var diye b segment araca bu paralari vermek istemem sonucta, beklentim vardi, moralim bozuldu..

• Peugeot 3008 de böyle rezil bir durum varmış. C3 aircross'ta karşılaşan oldu mu hiç?

https://www.instagram.com/reel/CMXhBV_F9dL/?igshid=1emz4fu5g3aea

• Merhaba. arkadaşlar bayide şu an 2020 model shine paket aircross varmış. 232 bin lira. Sizce 2021 için beklemeye gerek var mı?

• Last Troll Bender kullanıcısına yanıt

Az önce aracı ilk kez yıkadım (evet alalı 3 ay oldu ilk kez 😅) camı altını heryerini yıkadım su girmedi . Fitillerde hata vardır.

• bluemmttr B kullanıcısına yanıt

2020 çift renk ve stepne var. 2021’de yok ama Ön park sensörü katlanır koltuk vs varmış .

Aracın detayları önemli . Bazı shinelarda cam tavan yok. Ama fiyat çok geldi . 225’e verdiler geçen Ay.

• 2021 lerde shine 1.2 ne yok ne var tam olarak nedir bu olay?cam tavan var diye alıyoruz zatende,carpisma,acil fren desteği varmidir diye, müşteri hizmetlerini arattirdim bayime,bayi yok demis,bu nasıl bir olay anlamadim, karaborsa bilet gibi araba satıyorlar,madem yok kaldırın o zaman bulten ve siteden

• desperanza55 D kullanıcısına yanıt

Bayideki satış temsilcisi yanlış biliyor olabilir, bizimkiler de var diyor. Ben kapora verirken bir çıktı getirmişti ve bu donanımlar işaretliydi, sadece teslimat tarihi ve tavanın gövde rengi mi yoksa siyah mı olacağı belli değil demişti.

• bluemmttr B kullanıcısına yanıt
    Benzinli shine ise çok. 2021 modeli zaten 225-226 ya veriyor İstanbul'daki bayiler. 2020 almak çok mantıklı değil bence.
  • Bu arada ek bir bilgi vereyim. Haftasonu yaklaşık 30km C3 sx edition kullandım. Benim ibiza ya göre koltukları çok ferah ve yumuşak. Arka koltuklar bile ferah yani. Motor çekişi de gayet iyi hem de 110bg lik motor var onda.

Kısa bir parkurda test sürüşünde dizeli kullanmıştım gayet ama c3'ü de beğendiğimi söyleyebilirim. Üstüne c3a'da 130luk motor, cam tavan heyecanlandırıyor.

Bir de ibiza'yı elden çıkartabilirsem süper olacak.
  • power animal kullanıcısına yanıt

Kitapcikta var,sitedede var ondan sorun yok,ama kitapcigin arkasında donanimlar değişiklik gosterebilir gibi seyler yazmislar, inşallah vardir,bu önemli bir donanim.carpisma ve acil fren destegi basli basina bir otonom devri temsil ediyor araçlarda.

• power animal kullanıcısına yanıt

teşekkürler sana da hayırlı olsun. Kazasız belasız inşallah.

• Last Troll Bender kullanıcısına yanıt
    Tiguan da bu sorun çok varmış. Benim cam tavanda bir sıkıntı yok. Çok nadir de olsa böyle durumlar olabiliyor. Cam tavan güzel ama böyle handikaplar da var. Garantiden değiştirilir biseyler yapılır bence.
  • Az önce Nisan ayında yapılacak olan teslimatların Mayıs ayına sarkacağı duyumunu aldım ama henüz netleştiremedim. Konu hakkında bilgisi olan var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: power animal

Az önce Nisan ayında yapılacak olan teslimatların Mayıs ayına sarkacağı duyumunu aldım ama henüz netleştiremedim. Konu hakkında bilgisi olan var mı?

Umarım doğru değildir  

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.