Şimdi Ara

YENİ Citroën C3 ANA KONU (C3 III) 2021 MAKYAJLI KASA ÇIKTI (175. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
41 Misafir (8 Mobil) - 33 Masaüstü8 Mobil
5 sn
3.621
Cevap
77
Favori
240.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2023 kasa c3 ile 2024 kasa c3 arasında fark varmı donanım olarak şuan en ucuz nerden alabilirim otomatik vites c3 tol gösteren olursa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2023 ile 2024 arası fark yok. Kocaeli Çetaşta 940bin TL fiyatı. 690 peşin + 100 bin kredi kartı tek çekim + 150 bin 8 ay taksit sıfır faiz.

• RaptorFX kullanıcısına yanıt
    Sizce almaya değer mi? 2006 model corolla hb satıp gireceğim. Evin tek aracı olacak. 1 cocugum var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • realove19 kullanıcısına yanıt

Aracınızın km'si 200bin üstüyse değmez. Parayı farklı değerlendirin iki sene sonra elektrikli alırsınız bence.

188 binde 2 sene sonra tam 20 yaşında olacak:)

• realove19 kullanıcısına yanıt

O zaman iyi fiyata satarsanız neden olmasın. 200bin üstü Toyota bile olsa masraflar başlar.

• Yarın ankaradaki bayilere bakacağım 930-950 bandında c3 shine bulursam almayı planlıyorum

• Arada veri paylasayim. Esimin kullandigi 2022 duz vites ve atmosferik c3 feel saniyorum son 9000km yakit ortalamasi 6.2lt. Tumuyle sehir ici. Gecen yaz uzun yola cikarken 6.3 idi mesela.
    Esim cok memnun bu aractan.
    Yalniz gecen ay servis yildonumu geldiginde biraz gecirdi esim ben olmadigim icin. Sesi degisti motorun. Servise girip cikinc duzeldi. Herhangi bir ariza bilunmadi. Cekis de bence pek etkilenmedi. Yagi filan sorunsuzdu ama garip geldi. Sanki sen misin servise sokmayan gibisinden.

• Geçenlerde bahsetmiştim, Radar takip kamerası arızası ile servise gittim. Gitmişken trigere baktirayim, bakıma da 1500 KM vardı, onu da aradan çıkartayım dedim.

Takip kamerası bozuk dediler, garantiden değişecek, gelince.

Triger catlamaya başlamış, değiştirsek olur dediler, 12.000 TL

Bakım da 4. genel bakım, 6.000

18.000 TLye bunları yaptırdım.

Ayrıca dört takim disk, fren bitmiş dediler 16.000 TL istediler, yaptırmadım, birşeyler düşüneceğiz onu ada.

Akü içinde inatla ölü bakin, dışarıda ölçtürdüm dedim, yok biz ölçümü yaptık, normal dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sokratesnk -- 23 Haziran 2024; 12:8:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sokratesnk kullanıcısına yanıt
    Dort disk ve balata icin fiyat iyi bence. Aynisi icin honda 33 bin, borusan 320i icin 45 bin lira istedi gecmis aylarda. Boyut farkini dusunmeyin. Bunlar fiyati ucte bir’den fazla degistirmez burada.

Yetkili servis fiyatlari iyiymis demek ki citoren’in. Kilometreniz kacta?

• Xedos. kullanıcısına yanıt
    64000e gelmek üzere, daha önce ne disk ne de balata değişti.

Galiba ben dışarıda değiştireceğim, radarı yapsınlar önce.

Tabi nasil dilerseniz. Cok daha hesapli olacaktir. Yine de yetkili servis mantiginda ucuz geldi. Bakalim radar ne kadar zamanda degisecek. Honda’da bazen 6-8 ay parca bekletirdi. Bazense bir gunde cozerdi.

Kullanıma bağlı olarak araç üzerinde gelen balata zaten ortalama 50-60 bin km götürüyor. ben de 55 bin de değiştirdim.

fakat arka balata için aynısını söyleyemem. Benimkiler hala iyi durumda.

Disk konusu da, ön diskler için balatalar bitik halde uzun süre kullanım lazım veya disklerde eğrilik vardır öyle değişir. bir iki kılcal çizikten dolayı disk değiştirmek çok mantıklı değil.

balata değişimi yapıp performansa bakmak lazım. olmadı torna ile halledilebilir diskler bir kereye mahsus. arka disklerde bir şey olabileceğini hiç sanmıyorum.

radar konusu ise yurtdışı sipariş geçerler ve maksimum 45 gün oluyor.

64bin ilk triger değişimi mi?

Garantisi var mıydı aracın?

64 bin km de ve 4. bakım diyorsa araç 2020 model veya 2019 model olması lazım. Bu araç zaten geri çağırma kapsamında triger seti değişimi olması lazım (ücretsiz) . garantisi olsun veya olmasın fark etmiyor. üretim kaynaklı hatalar kapsamında istediği zaman değiştirebilir.

• janavar® J kullanıcısına yanıt

Hocam benim araçta 2020 model, 48bin km de şu an. Buradaki yorumlardan sonra 50bin olmadan trigeri değiştirmek istiyordum. Ücretsiz olarak yaptırabilir miyim bunu, dediklerinizden yola çıkarak

İlk değişim, garanti var devam ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sokratesnk -- 24 Haziran 2024; 18:6:49 >
    Doğru araç 2020 model Eylül çıkışlı, sordum soruşturdum maalesef geri çağırma gibi bir durum olmadığını belirtiler.

• Şimdi kontrol ettim, şasi no ile maalesef yok. Bakabilecegim baska bir yer var midir?

Mesajınızı yeni gördüm, tavsiyeler için teşekkürler, mutlaka değerlendirecem

• 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.