< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bafrali90 -- 27 Şubat 2025; 19:7:57 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
YENİ Citroën C3 ANA KONU (C3 III) 2021 MAKYAJLI KASA ÇIKTI (183. sayfa)

-
-
Telefonumda uygulaması yüklü ama bilgisayara yüklemek için bir site bulamadım ki.
-
Burdan tarif etmek zor link geliyor onu pc ee acıp indirmek gerek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Citroën Touchscreen Navigation System
buraya araç şasi numarasını girdikten sonra indirme sayfasına yönlendiriyor. Windows olanı indirip türkçe olarak ayarlayın. Adımları takip edin.
https://d1tik0o5ahgjm.cloudfront.net/citroen/Citroen_Update_Setup_0.1.24.exe
-
Teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar aldığım araca serviste sonradan arka park sensörü ve kamera takılmış. Ancak bu kamera yazılımdan bağımsız çalışıyor. Aracın da güncellemesi gelmiş. Güncellemeyi yapsam kameranın yazılımını da bozar mı?
-
Gule gule kullanin. Ayni aracin sahibiyiz esime almistik. Hic boyle bir sorunla karsilasmadik. Arac 32binde su an. Sifir almistik. Esim cok memnun. Kadin kullanimiyla sehirici 6.2L sarfiyata sahip
Merhaba,
Aracım henüz 5 bin kmde, son 2 benzin alışımda aynı opetten aldım fullensin dedim pompa yanımda tık diye attı ama benzin göstergesi yarım birim altta görünüyor. Sonrasında benzin azaldıkça normal şekilde gösterge de azalıyor. Bu istasyondan olabilir mi, araç yeni olduğu için şamandıra arızası gibi bişey aklıma getirmek istemiyorum. Başına benzer bi durum gelen oldu mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benimde aracım 5600 km de son aldığım benzinde öyle oldu total enerjiden aldım tabanca attı ama gösterge şimdiye kadar hep öyle dolduruyorum atınca bıraktırıyorum tabancayı gösterge fullde idi ama en son aldığımda bir birim aşşağıda gösterdi 28,800 litre yakıt almıştım bir dahaki benzini shellden alacağım aynı şekilde dolduracağım tabanca atınca bırakacağım bakalım gösterge neyi gösterecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bafrali90 -- 17 Mart 2025; 22:48:45 >
Merhaba aracımı satıyorum. İlgilenenlere yardımcı olurum.
Normali öyle üstat.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlan var mı?
-
https://www.sahibinden.com/s/dtbplSlJ
Herkese merhaba,
2022 c3 feel sahibi olduk. navigasyon ve geri görüş kamerası için android ekran takarım diye düşünüyordum ama mevcut küçük ekranda araç ayarları da varmış. Bu konuyu çözen olduysa yardım rica edeceğim. android ekran takarsam araç ayarlarını nerden yapacağım vs.
-
Hayırlı olsun kaça aldınız hocam ?
saolun 720 ye aldım 25binde feel 1.2. multimedya işini çözmem lazım hanıma söz vermiştim ama ayarlar o kucuk ekrandan yapılıyormuş onu nasıl çözerim android ekranla mı başka yöntemle mi
-
Hayırlı olsun hocam. Tekerinize taş değmesin inşallah
Hocam bayağı uyguna almışsınız kazası vs var mı?
-
Ben de bu şekilde deneyeceğim, istasyondan istasyona değişebilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam daha önce de fullemiştim ibre normal en üstte göstermişti fulleyince, şimdi bir tık altında gösterdi. Bana pek normal gelmiyor, başka bir istasyonda da deneyeceğim bakalım farkedecek mi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X