Şimdi Ara

<<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>> (187. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Mrtsmsn
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.314
Cevap
33
Favori
449.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forum gerçekten çok vasat geçiyor kimsede bir heyecan kalmamış herneyse fazla yazmayada gerek yok ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: burglar

<<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>>

Hocam jantların marka modeli nedir ? Ve kaç inç ? Şık durmuş ama keşke inç olarak biraz daha büyüğünü tercih etseydiniz.
  • Daha büyüğü maalesef bu arabayı kaldirmazdi 17inc cunki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba burglar, forum artık eskisi gibi canlı olmadığı doğrudur, millet 2.el fiyatlari ve araba almadan önce bilgi peşinde. Bende aracıma yaptıklarımı paylaşıyorum, hala yorum yapan olmadı. Kafana takmayın. Şipariş ettğiniz aksesuarlar oldukça şık görünüyor. Aracın üzerindeyken halini merak ediyoruz. Bu arada bu ürünler servis aracıgıyla yurtdışından şipariş etmemiz mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burglar

içteki değişikler krom orjinal direksiyon orjinal vites topuzu ve alt kromajı ve cam filmi çektirdim araca paylaşmak istedim 3 ürün daha bekliyorum yurt dışından yapılınca onlarıda paylaşacağım.

selamlar hocam

vites topuzu nekadardır? ve direksiyondaki krom detay? tşkler

• mrb arkadaşlar ds3 ön tamponu taktırmayı düşünen oldumu aranızda. uyumlu oluyormu. bu konuda fiyat bilgisi olan varmı
  • Arkadaşlar seyhanlar otomotivden yetkili citroen servisten getirdim yurt dışından vites topuzu sanirim 70 tl di ama tam hatırlamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: marcian

mrb arkadaşlar ds3 ön tamponu taktırmayı düşünen oldumu aranızda. uyumlu oluyormu. bu konuda fiyat bilgisi olan varmı

Taktıranlar var ve birebir uyum sağlıyor. Fiyat konusunda bilgim yok maalesef.
  • Seyhanlar otomobilin sahibinde c3 comfortplus var ve o ds3 tamponlu orada arabayı inceleyebilirsiniz ama biraz tuzluya geliyor haberiniz olsun sadece tampon değil mevzu 2500tl buluyor

• mevzu biraz kabarıkmış :)) ama eminim güzel oluyordur. yolum düşerse gidip bakmak lazım aslında. tabiki aklımca bu yıl içinde gelecek olan c4 sedan modeli var. ondan almayı kesin kafama koymazsam ilk işim ds3 tamponu taktırmak olacak..
  • arkadaşlar internette c3 otomatik confort model araçlar max 2 bın 3 bın km de satıyorlar , bu araclar ıle ılgılı bıldıgınız kronık bır sorun var mıdır?
    tskler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maverick55

arkadaşlar internette c3 otomatik confort model araçlar max 2 bın 3 bın km de satıyorlar , bu araclar ıle ılgılı bıldıgınız kronık bır sorun var mıdır?
    tskler

şahsen benim kullandığım 1.4. vti bmp de kronik bir sorun yok
    ufak tefek rahatsızlık verici şey olabilir kişiden kişiye
    küçük arabadır, her zaman 95 beygir hissi vermez , 95 beygir isityorsan çok yakar :)
    ancak ben genel olarak memnunum araçtan
  • citroen c3 attraction 2011 model 55000 km de 1.4 hdi sahibi oldum.25000 tl ye aldım.Araçta çizik kaza vb hiçbirşey yok..Acemi olduğum için henüz korkudan arabaya ısınamadım..İnşallah alışırım..
    Sormak istediğim 2 soru var ..Yardımcı olursanız sevinirim.
    1) Arabanın sol arka stop lambası çatlamış v eçok az kırılmış .İçine su almış Bu durumu nasıl halledebilirim.
    2) Arabada fabrika amblemi (sticker vardı.Ön 2 kapıda) Bunlar söktüm fakat biraz iz kaldı pasta cila ile çıkarmı arkadaşlar..
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: magoria

selamlar
    1.4 bmp otomatik kullanıyorum, yokuş aşşğı giderken vites kücültüyor ve motor freniyle arabayı yavaşlatıyor , bu normalmi ,
    ne yapmak lazım N yenmi almak lazım hız kesmemesi için , F1 den arttırmayı deniyorum onuda yemiyor yukseltmiyor gaz vermedikce

hafif gaza dokunup direksiyondaki kulakçıktan vitesi arttırman lazım. gaz vermeden olmaz.
  •  <<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>>

Beykoz taraflarından arka yoldan köylerin içinden şileye doğru gittik amaç fotoğraf dersi için fotoğraf çekmekti.
    Neyse bende değişiklik olsun diye yolda gelirken nerede çamur varsa arabayı kirletmek için girdim.
    En son durağımız burası oldu burada çekim yaptık çok fotoğraf var ama bunları seçtim arasından.
    Birde belediyenin attığı beton parçasına ön tamponun altındaki eki vurduk maalesef.
    Boya 2 tane arka arkaya çizik ve ezik şeklinde gitti. Alttaki 2 plastikte zarar gördü değiştirmem gerekecek.
    Bakalım servise soktuğumuzda ne kadar fiyat verecekler merak ediyorum. Şu kış bir bitsin de ondan sonra yaptıracağım.
    Olmazsa tampondaki çizik için otoking e bırakayım diyorum bilmem siz ne düşünüyorsunuz bu konu için ?

• Slm Arkadaşlar

Gecen kar yagdıgında arac silecek suyu sıkmıyordu cahıllık tabı ısımde vardı servıse goturdum duzeltıler bıseyı yok sigorta dedıler eyw dedim
    2 gundur aracımı kardan dolayı cıkarmıyordum bugun tekrar bındım (bayada ozlemısım aracımı :P) silwcwk suyunu geve vermıyor onun dısında bı sıkıntım yok nedır bu sigorta olayı
    kendım halledemezmıyım bilen bi arkadas varsa yardımcı olabılırmı.

Şimdiden teşekkürler.

Akunun yanında kı sıgorta zımbırtısının kapagını kaldırarak kurcaladım hepsının bı ustune bastırdım 1-2 tanesı yerınden oynamısgıbı geldı sorunum duzeldi.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sysf -- 10 Ocak 2013; 11:14:29 >
  • evet benım de sıgortası atmış sılıcek suyunun sıgortası yaptırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: sysf

Slm Arkadaşlar

Gecen kar yagdıgında arac silecek suyu sıkmıyordu cahıllık tabı ısımde vardı servıse goturdum duzeltıler bıseyı yok sigorta dedıler eyw dedim
    2 gundur aracımı kardan dolayı cıkarmıyordum bugun tekrar bındım (bayada ozlemısım aracımı :P) silwcwk suyunu geve vermıyor onun dısında bı sıkıntım yok nedır bu sigorta olayı
    kendım halledemezmıyım bilen bi arkadas varsa yardımcı olabılırmı.

Şimdiden teşekkürler.

Akunun yanında kı sıgorta zımbırtısının kapagını kaldırarak kurcaladım hepsının bı ustune bastırdım 1-2 tanesı yerınden oynamısgıbı geldı sorunum duzeldi.....

Silecek suyunu antifirizli silecek suyu ile su karışımı yaparak tamamla. Aksi taktirde su buzlanır, motor zorlanır ve sigorta atar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyBlue -- 10 Ocak 2013; 15:19:00 >
  • Tampon onarımı için kaskoyu bozdurmadan fiyat istedim, kendim cebimden ödeyeceğim. 60 lira + KDV ile eski haline getirebiliyorlarmış.
    Şaşırdım doğrusu ve inanamadım. Citroen Ataşehir bana 60 lira + KDV'ye lokal onarım yapabileceklerini söylediler.
    Neden şaşırdığımı açıklayayım. Aynı olay başka bir aracımda da meydana gelmişti. Markası Renault.
    Ne zaman ve hangi renault bayisine gitsem , adamlar uğraşmamak için herhalde, bana komple boyanması lazım gibi şeyler söylerlerdi.
    Belki lokal onarım yapsa 100 lira verip kurtulacağım ama inadına komple boyanması lazım ağabey başka türlü olmaz dediler hep.
    Citroen'in bu huyunu çok seviyorum ve takdir ediyorum. İlk defa böyle bir şey ile karşılaştım helal olsun adamlara.
    Güzel güzel, biz orayı lokal boya yaparak eski haline getiririz, diğer yerler nasılsa orayı da aynen öyle yaparız dediler.
    Hatta yaptırmayın küçük bir çizik gerek yok falan diye de direttiler ama ben titiz olduğum için yaptıracağım.
    İyi forumlar. Bu ara ne olmuşsa burası da çok durgun sessiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

Tampon onarımı için kaskoyu bozdurmadan fiyat istedim, kendim cebimden ödeyeceğim. 60 lira + KDV ile eski haline getirebiliyorlarmış.
    Şaşırdım doğrusu ve inanamadım. Citroen Ataşehir bana 60 lira + KDV'ye lokal onarım yapabileceklerini söylediler.
    Neden şaşırdığımı açıklayayım. Aynı olay başka bir aracımda da meydana gelmişti. Markası Renault.
    Ne zaman ve hangi renault bayisine gitsem , adamlar uğraşmamak için herhalde, bana komple boyanması lazım gibi şeyler söylerlerdi.
    Belki lokal onarım yapsa 100 lira verip kurtulacağım ama inadına komple boyanması lazım ağabey başka türlü olmaz dediler hep.
    Citroen'in bu huyunu çok seviyorum ve takdir ediyorum. İlk defa böyle bir şey ile karşılaştım helal olsun adamlara.
    Güzel güzel, biz orayı lokal boya yaparak eski haline getiririz, diğer yerler nasılsa orayı da aynen öyle yaparız dediler.
    Hatta yaptırmayın küçük bir çizik gerek yok falan diye de direttiler ama ben titiz olduğum için yaptıracağım.
    İyi forumlar. Bu ara ne olmuşsa burası da çok durgun sessiz.

Acıkcası kendi basıma gelenlerden sonra sunu dıye bılırım 60tl evet uygun bır fıyat ama bırak oda nazarlıgın olsun cok tıtız olmak ta ıyı degılmıs kendımce ogrendım

• 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.