Şimdi Ara

<<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>> (189. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.314
Cevap
33
Favori
449.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2011 hdi 1.4 atrraction 55.000 kmde ki aracımı 23.500 tl ye aldım..araca bayii 26000 tl fiyat biçmişti.Bi şans oldu aldık ..diğer arkadaşlara bilgi olması açısından bayii fiyatını yazdım..karşılaştırmayı siz yapınız.aracım siyah ve çizik değişen hiçbirşey yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: terminus41

2011 hdi 1.4 atrraction 55.000 kmde ki aracımı 23.500 tl ye aldım..araca bayii 26000 tl fiyat biçmişti.Bi şans oldu aldık ..diğer arkadaşlara bilgi olması açısından bayii fiyatını yazdım..karşılaştırmayı siz yapınız.aracım siyah ve çizik değişen hiçbirşey yok..

hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inş
  • teşekkürler kardeşim.. sysf , flash bellek ile müzüik dinlemek içinne yapmalıyım.çünkü flash belleğin yuvasının gireceği yer uygun değil.acaba oraya aparat mı alınıyor fazla bilgim yok bilgilendirirsen sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: terminus41

2011 hdi 1.4 atrraction 55.000 kmde ki aracımı 23.500 tl ye aldım..araca bayii 26000 tl fiyat biçmişti.Bi şans oldu aldık ..diğer arkadaşlara bilgi olması açısından bayii fiyatını yazdım..karşılaştırmayı siz yapınız.aracım siyah ve çizik değişen hiçbirşey yok..

Kusma işlemi nedir anlayamadım jantlar 17 inç 205 45 17 kullanıldı jantlar ucuz 800 tl lastikler de 1000 liraya geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap verecek arkadaşlar aranıyor..
  • Citroen c3 lerin yedek parça sıkıntısı mı var 1 haftadır bekliyorum halen gelmedi,
  • Su ana kadar bekelemedik ama hangi parçayı beklediğini soylersen daha sağlıklı olur....

• quote:

Orijinalden alıntı: burglar

Su ana kadar bekelemedik ama hangi parçayı beklediğini soylersen daha sağlıklı olur....

ön kaput , ön tampon , ön cam ne kadar sürede temin edilebilir?
  • Arkadaşlar selamlar ben de yeni katıldım aranıza. Aracım 2011 1.4hdi confort plus 23,000kmde 29,000tlye aldım.
    Acaba mp3 için bir çözüm var mı? Yoksa sadece cdye çekip mi dinleyebiliyoruz?
  • arkadaşlar size bir şey danşmak istiyorum 2010 model yeni c3 sahibiyim. geçen günlerde yaşanan bir talihsizlik üzerine aracın ön yolcu bögesindeki gri konsolda yaklaşık 4-5 cm lik bir çizik oluştu. Arkadaşların taşınmasına yardımcı olmaya çalışırken eşyalar çizdi. sinek ufaktır ama mide bulandırır misali büyük bir sorun olmamasına rağmen her gördüğümde canım sıkılıyor. İnanın araıcın dışında olsa hiç takılmazdım bu kadar. Acaba bu şanssızlık sadece bugune kadar beni mi buldu yoksa benim başıma gelen bu durumu başka citroen sahipleri de yaşadı mı? bu sorun nasıl çözülür? servis direkt değişim der diye düşünüyorum. yapabileceğim ne var bu sorunu çözmek için. Şimdiden teşekkür ederim...@
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkayzer

Arkadaşlar selamlar ben de yeni katıldım aranıza. Aracım 2011 1.4hdi confort plus 23,000kmde 29,000tlye aldım.
    Acaba mp3 için bir çözüm var mı? Yoksa sadece cdye çekip mi dinleyebiliyoruz?

cd çekme dışında bir çözüm yok. ama aux kablosuna mp3 player takabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygtdgn

arkadaşlar size bir şey danşmak istiyorum 2010 model yeni c3 sahibiyim. geçen günlerde yaşanan bir talihsizlik üzerine aracın ön yolcu bögesindeki gri konsolda yaklaşık 4-5 cm lik bir çizik oluştu. Arkadaşların taşınmasına yardımcı olmaya çalışırken eşyalar çizdi. sinek ufaktır ama mide bulandırır misali büyük bir sorun olmamasına rağmen her gördüğümde canım sıkılıyor. İnanın araıcın dışında olsa hiç takılmazdım bu kadar. Acaba bu şanssızlık sadece bugune kadar beni mi buldu yoksa benim başıma gelen bu durumu başka citroen sahipleri de yaşadı mı? bu sorun nasıl çözülür? servis direkt değişim der diye düşünüyorum. yapabileceğim ne var bu sorunu çözmek için. Şimdiden teşekkür ederim...@

kırtasiyecide gümüş rengi keçeli kalemler var onunla rotüşleyebilirsin.. tonu tutmaz belki.. ama sırıtmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: salserol

quote:

Orijinalden alıntı: ygtdgn

arkadaşlar size bir şey danşmak istiyorum 2010 model yeni c3 sahibiyim. geçen günlerde yaşanan bir talihsizlik üzerine aracın ön yolcu bögesindeki gri konsolda yaklaşık 4-5 cm lik bir çizik oluştu. Arkadaşların taşınmasına yardımcı olmaya çalışırken eşyalar çizdi. sinek ufaktır ama mide bulandırır misali büyük bir sorun olmamasına rağmen her gördüğümde canım sıkılıyor. İnanın araıcın dışında olsa hiç takılmazdım bu kadar. Acaba bu şanssızlık sadece bugune kadar beni mi buldu yoksa benim başıma gelen bu durumu başka citroen sahipleri de yaşadı mı? bu sorun nasıl çözülür? servis direkt değişim der diye düşünüyorum. yapabileceğim ne var bu sorunu çözmek için. Şimdiden teşekkür ederim...@

kırtasiyecide gümüş rengi keçeli kalemler var onunla rotüşleyebilirsin.. tonu tutmaz belki.. ama sırıtmaz.

Yada ağır çizikse o gri kısmı sökülüp çizik yerlerini macunla kapatılarak zımpara yapılarak yüzey prüzsüz hale getirilir ve renk tonu tutması için gösterge paneli plastiği ile birlikte komple boyanır yada folyo çekilir. Aracın orjinaliğini bozulabilir bu işlem, yapacak birşey yok yada pahalı değilse yenisiyle değiştirilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyBlue -- 12 Şubat 2013; 0:14:56 >

• Merhaba arkadaşlar bende 2006 model C3 xfurio dizel var. Bugün yoldayken SERV ışığı yandı sonra söndü nedir bu ışık acaba?
  • burglar, şipariş ettiğiniz parça hala gelmedi mi? Bu arada kapı kolları nikelajına aklıma takıldı. Kapı kolları dış plastiği sökmek için vida yerlerine ulaşmak için iç döşemesi sökülmesi mi gerekiyor yoksa dıştan tornavida ucu benzeri aletle kolayca sökülebiliyor mu?
  • Benim kapı kolları orjinal yani sok taki bilmiyorum

• Arkadaşlar ben klima olayını anlamadım. Digital klima var bende ve ilk açılışta çok hızlı üfürüyor. Kısık açmanın bir yolu yok mu acaba? Bir de ön cam ısıtmanında ayarı yok galiba son hız üfürüyor hep??
  • Arkadaşlar 2010 model c3 hdi attraction aracımda direksiyonda soyulmalar başladı. yalnız direksiyon kılıfı hiçbiyerde bulamıyorum. var mı bildiğiniz bir yer.
  • Arkadaşlar aracıma OBD II bluetooth cihazi taktım, Torque diye programla değerleri ölçtüm.

Cihazi taktıktan sonra arabayı çalıştırdığımdan itiraben ölçtüm. Tespit ettiklerim şöyle (Dış sıcaklığı 7 derece);
    -Motor soğuma suyu tam 40 dereceye ulaşınca hararet mavi ikaz uyarısı sönüyor.
    -Tam 20 dakikada hiç bir gaz vermeden rolantide çalışınca ancak 60 dereceye ulaşıyor.
    -Turbo basıncı yüksüzken -0.1 psi gösteriyor. 1300 devirden sonra turbo çalışmaya başlıyor yani 0.0 psi itirabenden çıkıyor. En fazla değerini yokuşa çıkınca tespit edeceğim.
    -Rolantideyken motor %35 ile %39 yükte(load) çalışıyor.

Şimdilik bu kadar..
  • 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.