Şimdi Ara

<<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>> (191. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.314
Cevap
33
Favori
449.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MEVLANA CELALETTİN

quote:

Orijinalden alıntı: drkayzer

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar 1.4hdi 70hp aracımla şehir dışı 5.2lt, şehir içi ise 6,5-7lt yakıyorum. Çok fazla değil mi? Bir arkadaşım 2000 devirin üzerine çıkmadan vites değiştir demişti, şuan o sayede galiba 6,2'ye düştü ama genede beklediğime göre çok yüksek geliyor bana bu rakamlar siz ne dersiniz?

Biraz fazla ortalama 5 litre iyi

acaba neden kaynaklanıyor bu durum bakımda yeni yapıldı

KulanimdAn yaz kis yol durumu durkalk vs

Geçenlerde şahir dışı yol yaptım 100'e sabitledim. Ortalama 5,2lt yaktı o da ilginç

Yol bossa hizda sabitse olur

Yani demek istediğim boş yolda 100le fazla değil mi, 5,2lt. Forumu okuyorum şehir içi-dışı ortalama 4,7 yakanlar var ben şehir dışı 5,2yi zor tutturmuşum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar 1.4hdi 70hp aracımla şehir dışı 5.2lt, şehir içi ise 6,5-7lt yakıyorum. Çok fazla değil mi? Bir arkadaşım 2000 devirin üzerine çıkmadan vites değiştir demişti, şuan o sayede galiba 6,2'ye düştü ama genede beklediğime göre çok yüksek geliyor bana bu rakamlar siz ne dersiniz?

Biraz fazla ortalama 5 litre iyi

acaba neden kaynaklanıyor bu durum bakımda yeni yapıldı

KulanimdAn yaz kis yol durumu durkalk vs

Geçenlerde şahir dışı yol yaptım 100'e sabitledim. Ortalama 5,2lt yaktı o da ilginç

Yol bossa hizda sabitse olur

Yani demek istediğim boş yolda 100le fazla değil mi, 5,2lt. Forumu okuyorum şehir içi-dışı ortalama 4,7 yakanlar var ben şehir dışı 5,2yi zor tutturmuşum

80nin uzerine
    cikmazsan yolda duzse 4.5 mumkun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bende cuma günü c3 hdi 2011 35 binde araç alarak aranıza katıldım cuma günü aracı aldıktan sonra petrolofisinden mazot aldım ertesi günü motor arıza lambası yandı ekrandada eksoz emisyon cihazı arızalı diye yazı çıktı sanayide bi ustsya gösterdim bilgisayara bağlar sileriz dedi ama içime sinmedi servise mi gitsem
  • herkese merhaba pazar günü 530 km yol yaptım 90 tl mazotla sizce nasıl ortalama 100 km ile gittim.
  • ne yolmuş öyle ip gibi :) Nasıllık birşey yok bence o verileri şehir içinde bulmak imkansız da. Asıl beceri ona yakın verileri şehir içinde yaratmak bende de c3 1.4 hdi var şehir içi 3.5lt / 100km yakıt tüketimiyle 70 90 arası hızla geziyorum. Ve acayip derecede memnunum en son depo komple boşken 50tl yakıtla 330km yol istanbul içinde yaptım. avcılarda yaşıyorum hergün sabah akşam şişli taraflarına gidip geliyorum.
  • istanbul izmit kartepe izmit yalova bursa istanbul yaptım ip gibiydi :)
  • veriler kesinlikle güzel :) 1.4 hdi mi sizin ki de ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CHESTER_17 -- 1 Mart 2013; 11:53:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CHESTER_17

ne yolmuş öyle ip gibi :) Nasıllık birşey yok bence o verileri şehir içinde bulmak imkansız da. Asıl beceri ona yakın verileri şehir içinde yaratmak bende de c3 1.4 hdi var şehir içi 3.5lt / 100km yakıt tüketimiyle 70 90 arası hızla geziyorum. Ve acayip derecede memnunum en son depo komple boşken 50tl yakıtla 330km yol istanbul içinde yaptım. avcılarda yaşıyorum hergün sabah akşam şişli taraflarına gidip geliyorum.

Kardeş kusura bakma da yalanın batsın mı? Bende de aynı motor var, kayseri gibi yerde 6,2 lt yakıyor şehir içi çok dikkat etmeme rağmen. Sen İstanbul'da nasıl 3,5 yakıyorsun anlamadım gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkayzer -- 1 Mart 2013; 13:55:38 >
  • Hayırlı geceler arkadaşlar,

ben de citroen c3 ailesine katılmayı düşünüyorum. Bu benim ilk aracım olacak ve eş durumundan dolayı otomatik vites almayı planlıyorum.

Bir tanıdığımız 2012 model dizel otomatik comfort modeli için 35 bin fiyat çekti. Araç daha 10bin km'de. Sizce bu fiyat uygun mudur?

Eşim ve ben ikimiz de acemi olduğumuz için küçük bir araba istiyoruz, yeter ki az yaksın varsın performansı olmasın diyoruz.

Alternatiflerimiz şunlardı:

1) Polo TDI DSG: 40bin TL üzerinde. O paraya biraz daha zorlanıp C4 alınabilir.
    2) Citroen C3: Sevimli bir araç. Az yaktığı söyleniyor.
    3) Corsa Dizel Otomatik: Piyasada pek yok olanların da km'si yüksek.
    4) Opel Astra eski kasa: İç tasarımı+dış tasarımı çok heyecansız ve bize göre büyük bir araç
  • quote:

quote:

ne yolmuş öyle ip gibi :) Nasıllık birşey yok bence o verileri şehir içinde bulmak imkansız da. Asıl beceri ona yakın verileri şehir içinde yaratmak bende de c3 1.4 hdi var şehir içi 3.5lt / 100km yakıt tüketimiyle 70 90 arası hızla geziyorum. Ve acayip derecede memnunum en son depo komple boşken 50tl yakıtla 330km yol istanbul içinde yaptım. avcılarda yaşıyorum hergün sabah akşam şişli taraflarına gidip geliyorum.

Kardeş kusura bakma da yalanın batsın mı? Bende de aynı motor var, kayseri gibi yerde 6,2 lt yakıyor şehir içi çok dikkat etmeme rağmen. Sen İstanbul'da nasıl 3,5 yakıyorsun anlamadım gitti

Seninle tamamen aynı fikirdeyim 2,5 yıldır bende aynı motora sahip araç kullanıyorum hiç öyle bir değer görmedim heleki şehir içi imkansız bir rakam.Ben en düşük 4,4 gördüm oda uzun yolda.

• quote:

Orijinalden alıntı: gfb53

quote:

quote:

Seninle tamamen aynı fikirdeyim 2,5 yıldır bende aynı motora sahip araç kullanıyorum hiç öyle bir değer görmedim heleki şehir içi imkansız bir rakam.Ben en düşük 4,4 gördüm oda uzun yolda.

Aynen hocam İstanbul gibi yerde 3,5 lt nasıl bir tüketimdir, ben Kayseri'de, bilenler bilir upuzun yollar ile geçen uğraşa uğraşa 6,1'e düştüm ilginç yani

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen hocam İstanbul gibi yerde 3,5 lt nasıl bir tüketimdir, ben Kayseri'de, bilenler bilir upuzun yollar ile geçen uğraşa uğraşa 6,1'e düştüm ilginç yani

Arkadaşlar ben istanbul trafiğine kendi aracımla girmedim kayseri trafiğini de henüz görme fırsatını bulamadım ancak kendi memleketim bursa için konuşayım benimde 2011 model citroen c3 1.4 hdi aracım var ve 3.5 lt , 3.8 lt leri 70 km ve 90 km cruize control devrede iken düz ve boş yolda yakaladım şehir içine girdiğimde ortalamam 5.5 lt civarı aşırı dur kalk ve yokuşlu yollarda 6,5lt 7 lt civarlarını gördüm(bu yazdıklarım hep ortalama tüketim).Araba tam dolu iken ve klima açık iken şehirler arası 350 km yi 110 km sabir hızla 4.4 lt ortalama ile gittim. Kullanım,hava,yol aldığınız mazotun kalitesine göre hepsi etken belli bir standart söylemek çok zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: semix13

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar ben istanbul trafiğine kendi aracımla girmedim kayseri trafiğini de henüz görme fırsatını bulamadım ancak kendi memleketim bursa için konuşayım benimde 2011 model citroen c3 1.4 hdi aracım var ve 3.5 lt , 3.8 lt leri 70 km ve 90 km cruize control devrede iken düz ve boş yolda yakaladım şehir içine girdiğimde ortalamam 5.5 lt civarı aşırı dur kalk ve yokuşlu yollarda 6,5lt 7 lt civarlarını gördüm(bu yazdıklarım hep ortalama tüketim).Araba tam dolu iken ve klima açık iken şehirler arası 350 km yi 110 km sabir hızla 4.4 lt ortalama ile gittim. Kullanım,hava,yol aldığınız mazotun kalitesine göre hepsi etken belli bir standart söylemek çok zor.

Hocam yazdıklarınız gayet normal değerler. Yani hzı 70'e sabitleyip düz yolda durmadan giderseniz 3,5lt yakması gayet normal ama İstanbul gibi bir keşmekeş trafikte ortalama 3,5lt yakıyorum derseniz buna kusura bakmayın ama kargalar bile güler. Normalde olucak tüketim, sizinde dediğiniz gibi 6,5-7lt olur o trafikte hadi biraz zorlarsanız 6 lt diyelim ama daha aşağısı o sıkışık trafikte imkansız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkayzer -- 5 Mart 2013; 20:08:03 >

• Merhaba arkadaşlar,

1 ay araştırma sonucunda hiç de bakmadığım incelemediğim araç olan Citroen C3'ü p.tesi günü almış bulunmaktayım.

Öncelikle yakıt tüketimini çok beğendim. Az yakıyor olarak düşündüğüm Megane aracımız bunun yanında çok yakıyormuş
    Aracı aldığım gün 100 liralık mazot aldım ve şuan toplamda 430 km yol yaptım. Yol bilgisayarında kalan yakıtım 130 km göstermekte ve mazot göstergesi 2 diş gösteriyor. Çünkü megane'da mazot ışığı yandığı zaman ortalama 100 km yol yapıyoruz. Tahminimce en az 110 120 km daha yol yaparım. Bu değerler ise şuan için gerçekten çok iyi.

Birde araçla ilgili bir sıkıntım var. bilgisi olan var ise yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

Araçta aux girişi var, kullanma kılavuzuna baktım fakat oradaki yönergeleri denediğim zaman bir türlü kablo ile telefonumdan sesi aktaramadım. Teypten aux bölümünü bulamadım.
    şuan ki düşüncem aux girişi süs olarak mı koyulmuş araca
    Beni bu konuda aydınlatabilirsiniz çok sevinirim bilgisi olan var ise..

Aracım 2011 model attraction serisi.

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2010-citroen-c3-1.4-i-confort-22.800-kmde-sahibinden-118153680/detay/

galericiler 24.750-25.000 fiyat verdiler. düşünen olursa gayet temiz aracım fiyatını uygun tutacagım burdan alıcak biri olursa. galericiye bırakmak istemiyorum biniciye iyi bir araba vermek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erchank

Merhaba arkadaşlar,

1 ay araştırma sonucunda hiç de bakmadığım incelemediğim araç olan Citroen C3'ü p.tesi günü almış bulunmaktayım.

Öncelikle yakıt tüketimini çok beğendim. Az yakıyor olarak düşündüğüm Megane aracımız bunun yanında çok yakıyormuş
    Aracı aldığım gün 100 liralık mazot aldım ve şuan toplamda 430 km yol yaptım. Yol bilgisayarında kalan yakıtım 130 km göstermekte ve mazot göstergesi 2 diş gösteriyor. Çünkü megane'da mazot ışığı yandığı zaman ortalama 100 km yol yapıyoruz. Tahminimce en az 110 120 km daha yol yaparım. Bu değerler ise şuan için gerçekten çok iyi.

Birde araçla ilgili bir sıkıntım var. bilgisi olan var ise yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

Araçta aux girişi var, kullanma kılavuzuna baktım fakat oradaki yönergeleri denediğim zaman bir türlü kablo ile telefonumdan sesi aktaramadım. Teypten aux bölümünü bulamadım.

aux bölümü yok teyipteki sourceye basın yan secenegine gelince aux girişinegeçiyor

• Arkadaşlar merhabalar bende aranıza yeni katıldım.2011 model c3 1.4 hdi exculsive satın aldım.Sormak istediğim bir kaç soru olacak.Aracın kullanım kılavuzunu bulamadım aracın tam özellikleri nelerdir?Bu start stop olayına baktım bulamadım araçta normalde 3 tane tuş varmıs direksiyonun hemen sol altında ama benım araçta bu 3 tuşu bulamadım dümdüz bir siyahlık var.Park olayı nasıl aracın geri geri gitmede yardımcı oluyormu.Hiçbir fikrim yok aracın özellikleriyle ilgili yardım ederseniz çok sevinirim.Bakımlarını ne zaman yaptırmalıyım.aracım 26 binde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sprhawk -- 22 Mart 2013; 14:22:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

quote:

Orijinalden alıntı: Erchank

Merhaba arkadaşlar,

aux bölümü yok teyipteki sourceye basın yan secenegine gelince aux girişinegeçiyor

6 7 farklı telefonla denedim fakat yinede ses alamadım. Sanırsam kabloda bir sorun var..

• forum çok sessiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: imitis

forum çok sessiz

Problem yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.