Şimdi Ara

<<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>> (193. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.314
Cevap
33
Favori
449.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beni de klube yazarsanız sevinirim. 2004 c3 1.4 hdi sx.
    Bagaj içerden açılıyor mu? Bir de cd çalar arızası var. Cd içinde kalıyor. Alarm çalışıyor mu bilmiyorum. Şöförün önünde cama yakın nir yerde küçük bir lamba var yanmıyor. Alarmın çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 1sene 3 aylık c3 kullanıcısı olarak aranızdan ayrıldım arabamı özlüyorum gerçekten iyibir arabaydı alacaklara dizel almalarını öneririm benzin biraz can yakıyor. bu arada alınabilir bir araba benzine tüp takılıp çok rahat kullanabilirsiniz.Neyse kalın saglıcakla
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

Bende 1sene 3 aylık c3 kullanıcısı olarak aranızdan ayrıldım arabamı özlüyorum gerçekten iyibir arabaydı alacaklara dizel almalarını öneririm benzin biraz can yakıyor. bu arada alınabilir bir araba benzine tüp takılıp çok rahat kullanabilirsiniz.Neyse kalın saglıcakla

Hayırlı olsun..
  • Bu nasıl forum kimse birşey paylaşmıyor herkes soru soruyor
  • Gayet güzel olmus, bravo Citroen
  • Buralar dutluk olmuş

• Maliyet sebebi ile yeni kasa dizel c3'lere motor üst kapak plastiği fabrika koymuyor. Bende eksikliğini kapatmak , hemde kaput altı temizliği konusunda titiz olduğum için üst kapaği bi yerden şipariş ettim. Aldığım Peugeot 206 dizele ait kapak ama aynı motor olduğundan cuk diye oturuyor zaten kapak takılması için gereken 3 tırnak ayakları hazır halde duruyor.

Fotolara geçelim;
     <<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>>

Kapaksiz halı;

• quote:

Orijinalden alıntı: EnergyBlue

Maliyet sebebi ile yeni kasa dizel c3'lere motor üst kapak plastiği fabrika koymuyor. Bende eksikliğini kapatmak , hemde kaput altı temizliği konusunda titiz olduğum için üst kapaği bi yerden şipariş ettim. Aldığım Peugeot 206 dizele ait kapak ama aynı motor olduğundan cuk diye oturuyor zaten kapak takılması için gereken 3 tırnak ayakları hazır halde duruyor.

Fotolara geçelim;

Kapaksiz halı;

• İyi günler
    Eşime 2011 model 1.6 Vti comfort otomatik bir araç almak üzereyim. Kullanıcı arkadaslara bir iki sorum olacaktı
    1- otamatiği nasıl geçişler hissettiriyormu. Yokuşda geri kaçırma yağar mı
    2- sitede genel anlamda çok yaktığını okudum. Tüp takdıran var mı memnun mu
    3- amortisör sorunları var mı
    27000 tl ye alacam tavsiye edermisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ZephyrTR

Merhaba arkadaşlar,

uzun bir karar verme döneminden sonra ben de nihayet geçtiğimiz ay itibariyle Citroen C3 ailesine katılmış bulunmaktayım. 2012 model aracımı 12bin km'de 2.el olarak satın aldım. Aracı alırken önceliğimiz az tüketsin, rahat rahat gezelim, kafamız rahat olsun düşüncesiydi.

Aracı ilk aldığımda depoyu Shell VPower ile fulledim ve km'yi sıfırladım. Geçtiğimiz günlerde benzinciye uğradığımda depoyu sonuna kadar yeniden doldurdum. Veriler şu şekilde:

Harcanan yakıt: 40.88lt
    Mesafe: 955km
    Ortalama: 4.28lt/100km

Çok defalar saatlerce köprü trafiği ve Cuma trafiğine takılmış olmamıza rağmen tüketim değerleri yüzümüzü güldürüyor şu an için. Daha hiç şehir dışı yolculuğu yapmadık ama uzun yolda tüketim değerinin daha düşük olacağını düşünüyorum.

Ben bu aracı aldığım için çok memnunum. Benim gibi kararsız kalmış olan arkadaşlara rahatlıkla tavsiye edebilirim. Bu araç gerek iç ve dış tasarımı gerekse tüketim değerleriyle gayet iyi bir seçim gibi duruyor. Umarım bir sene sonunda da aynı düşüncelere sahip olurum.

Hayirlisi olsun. Iyi gunlerde kullanin.
    Bu degerler dizel olsa gerek?
    Birde kaca almistiniz ?

• arkadaşlar merhaba, araç için kol dayama ve mini dolap düşünüyorum tavsiye eder misiniz kullanan varmı ?
  • Makyajlı kasa haziran sonunda geliyormuş galiba, bugün Citroen satış temsilcisi söyledi. Motor özellikleri aynı, donanım ve fiyatlar farklı olacak dedi. Bilgisi olan var mıdır acep?

• Herkese merhaba.

23 Haziran 2013 Pazar günü saat 14.00 da Ankara, Hipodrum Aries Arena Karting Pisti nde buluşma olacaktır. Amaç tanışma, araç hakkında sohbet, eğlence amaçlıdır. Katılacak olanlar aşağıdaki linkten isimlerini yazdırabilirler. Buluşma yerinin bulunduğu konum ayrıntılı bir şekilde yer almaktadır.

http://www.trcitroen.com/forum/showthread.php?t=5145

Çevre illerden buluşmaya katılmak isteyenler de gelebilirler.

Ankara da ikamet edenlerin mutlak katılmasını bekliyoruz. :)

Saygılarımla...
  • Arkadaşlar merhaba, Bende citroen c3 1.4 hdi confort sahibi olarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Henüz 1 hafta oldu aracımı alalı 2.el aldım İstanbuldan. Evde olduğum zamanlar forumda kalmaya çalışıcam herkese kazasız belasız sürüşler.
  • Ben de citroen c3 1.4 hdi x furio aldım. Kullanma klavuzunda bluetooth ile ilgili bölüm var. Telefonumu hoperlörlerden kullanmak için aparat almalımıyım yoksa araçta bu özellik var mı? Malum klavuzlar farklı modeller için ortak basılıyor.
  • Citroën C3 1.4 HDi X (2004 model-Dizel) alınabilir bir model midir? Fiyatı düşük geldi arabanın. Taksi çıkması olamaz çünkü komple boyalı değil. Kazası falan da yok. Sadece bel altı kısmi boyalı. Umarım birileri alıntılayarak hızlı bir cvp yazar. 170 000 KM'de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torquoise

Citroën C3 1.4 HDi X (2004 model-Dizel) alınabilir bir model midir? Fiyatı düşük geldi arabanın. Taksi çıkması olamaz çünkü komple boyalı değil. Kazası falan da yok. Sadece bel altı kısmi boyalı. Umarım birileri alıntılayarak hızlı bir cvp yazar. 170 000 KM'de.

14 se iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: MEVLANA CELALETTİN

quote:

Citroën C3 1.4 HDi X (2004 model-Dizel) alınabilir bir model midir? Fiyatı düşük geldi arabanın. Taksi çıkması olamaz çünkü komple boyalı değil. Kazası falan da yok. Sadece bel altı kısmi boyalı. Umarım birileri alıntılayarak hızlı bir cvp yazar. 170 000 KM'de.

14 se iyi

Hocam fiyatı 15.75

Siz neden 14 gibi düşük bir rakam verdiniz?
  • quote:

quote:

quote:

14 se iyi

Hocam fiyatı 15.75

Siz neden 14 gibi düşük bir rakam verdiniz?

Ayni modelin 103 binde olanini o fiata zor verdim arabs orjinal ve temizdi

• quote:

Ayni modelin 103 binde olanini o fiata zor verdim arabs orjinal ve temizdi

Çok ilginç bu... Ama bir sebebi olmalı. Hem modeli yüksek hem konforlu araba. Neden bu denli ucuz ki
  • 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.