Şimdi Ara

<<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>> (195. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.314
Cevap
33
Favori
449.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arka ve ön tozluklar 1 ay önce şipariş ettirmiştim. Geçen hafta taktırdım, ön ve arka toplam 130 tl civarında tuttu.

Fotoğraflar,
     <<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>>

• quote:

Orijinalden alıntı: EnergyBlue

Gündüz farı konusu açılmışken bende 25 TL'ye aksesuarcıdan gündüz farı alıp kendim taktım elektrik tesisati ellemeden sadece sigortaya bağlayarak. Orjinal gibi olmasa da gayet güzel oldu.

Nerden aldınız acaba gündüz farlarını resimlerde gördüğüm kadarıyla tatminkar bi ışık vermiş. Fıyatı da çok makul

• CHESTER_17 C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, izmit körfez küçük sanayindeki bir aksesuarcıdan aldım. Ürün sinyalli gündüz farı olarak geçiyor, sinyal kısmı kullanmadım. Ön izgaranin arkasından cırt kelepçeyle sabitledim, bir yerini deldirmeyi istemedim. Her sanayideki aksesuarcılarda bulunur sanıyorum.

Ürün bundan;
  • güzel olmuş, sadece araç içindeki sigortayamı bağladınız, düğme ek olarak nereye koydunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: akdenizdeyim

güzel olmuş, sadece araç içindeki sigortayamı bağladınız, düğme ek olarak nereye koydunuz

Düğme yok, sadece kontak açtığında yanıyor, stop edince sönüyor. Motor kaputun altında akünün yanında sigorta kutusunun kapağını açıp içindeki sigortaları kontak aç kapa yaparak tek tek kontrol lambasıyla kontrol ettikten sonra 40A'lik sigorta tespit ettim, söküp sigortanin bir ucunu led + kablo ucuyla dolandırıp taktım. Şaşesi ise kaportaya bağlayan vida olan yerden aldım. Bu şeklide aracın elektrik tesisatina hiç birşeye ellemeden deldirmeden kesmeden lehim yapmadan bağlamış oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyBlue -- 12 Eylül 2013; 0:50:10 >
  • Gündüz farlarımı değiştirdim. Eskisine göre daha ince , daha fazla aydınlatma sağlıyor. Gittigidiyordan 55 TL'ye almıştım. Ön izgaraya deldirmeden takmak için sanayiden özel metal ayakları yaptırdım.

Gündüz farının arkasında çift taraflı bant şeklinde;

Sonuç;

Bonus olarak arka bagaj çıtasına HDI yazısını yapıştırdım, gayet güzel oldu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyBlue -- 3 Kasım 2013; 21:27:54 >

• Merhaba arkadaşlar benim 2010 model Confort Plus Citroen C3 aracım var ve teybini değiştirmeyi düşünüyorum.

Linkte gözüken sony teybi almayı düşünüyorum ama boyut olarak ve direksiyon üstündeki radyo kontrolü çalışacak mı emin değilim ? Eğer bu teypten daha önce aracına taktırmış olan varsa bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim.

• Merhabalar, bir aksesuarcı sitesiyle iletişime kurarak, c3'un ön sis farlari çerçevesi ellerinde mevcut oldugunu söylediler, hemen şipariş ettim. Bugün montaj yaptım, gayet güzel görünüyor, ön kısmı görüntüsü değişmiş sanki.Buyrun fotoğraflar;

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-memurdan-c3-144123941/detay

arkadaşlar araç almak istiyorum, linkteki aracı buldum fiyatı nasıl ederi ne olmalı sizce?
  • merhaba çarşamba günü

C3 1.4 HDI Attraction 2011 model aldım; Ipod bağlantısı olmadığından IPOD bağlayabilmek için imkanları araştırkenhttp://www.ebay.co.uk/itm/XCarLink-2-USB-SD-AUX-MP3-Radio-Adapter-Citroen-RD4-/350895985912?pt=UK_Audio_TV_Electronics_In_Car_Entertainment_GPS_In_Car_Audio_Players_PP&hash=item51b307d4f8 buldum 2011 modellerde radyo tipi rd4 mü yoksa rd3 mü bunu nereden öğrenebilirim.

yardımlarınız için teşekkürler.

• 2011 c3 30bin olmadan disk balata değişti hayırlısı bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendimce

merhaba çarşamba günü

C3 1.4 HDI Attraction 2011 model aldım; Ipod bağlantısı olmadığından IPOD bağlayabilmek için imkanları araştırkenhttp://www.ebay.co.uk/itm/XCarLink-2-USB-SD-AUX-MP3-Radio-Adapter-Citroen-RD4-/350895985912?pt=UK_Audio_TV_Electronics_In_Car_Entertainment_GPS_In_Car_Audio_Players_PP&hash=item51b307d4f8 buldum 2011 modellerde radyo tipi rd4 mü yoksa rd3 mü bunu nereden öğrenebilirim.

Ipod da ve aracınızda aux çıkışı mevcut değil mi ? Aux kablosu ile çok rahat ipoddan müzik dinleyebilirsiniz aracınızda böyle bi adaptöre gerek kalmadan. Araçta Aux girişi el freninin hemen yanında , çakmaklığın altındadır büyük ihtimalle.

• quote:

Orijinalden alıntı: derwish34

quote:

Orijinalden alıntı: kendimce

merhaba çarşamba günü

Ipod da ve aracınızda aux çıkışı mevcut değil mi ? Aux kablosu ile çok rahat ipoddan müzik dinleyebilirsiniz aracınızda böyle bi adaptöre gerek kalmadan. Araçta Aux girişi el freninin hemen yanında , çakmaklığın altındadır büyük ihtimalle.

merhaba;

araçta aux var ama jack 2 jack olduğundan müzik seçimlerini ipodtan yapmak zorunda kalıyorum; benim amacım usb den bağlantı ile direksiyon kumandasından ipod kullanmak.

• quote:

Merhabalar, bir aksesuarcı sitesiyle iletişime kurarak, c3'un ön sis farlari çerçevesi ellerinde mevcut oldugunu söylediler, hemen şipariş ettim. Bugün montaj yaptım, gayet güzel görünüyor, ön kısmı görüntüsü değişmiş sanki.Buyrun fotoğraflar;

Merhaba,

Gerçekten hoş durmuş. Siyah renk aracımdada gayet şık duracaktır.
    Sitenin adresini öğrenebilirmiyim ?

• quote:

Gündüz farlarımı değiştirdim. Eskisine göre daha ince , daha fazla aydınlatma sağlıyor. Gittigidiyordan 55 TL'ye almıştım. Ön izgaraya deldirmeden takmak için sanayiden özel metal ayakları yaptırdım.

Gündüz farının arkasında çift taraflı bant şeklinde;

Sonuç;

Bonus olarak arka bagaj çıtasına HDI yazısını yapıştırdım, gayet güzel oldu :)

Merhaba dostum ben 2011 c3 attriction aracıma sis farı ve kapı krom parçaları taktırmak istiyorum bunları nereden temin edebilirim serviste 2 katı fiyat çekerler heralde bildiğin özellikle bir site var mı?Gerçi sis farını kendim montajı yapamam bu konularda hiç te bir bilgim yok nasıl yapmalıyım?
    Bu arada İzmirde oturuyorum herhangi bir oto aksesuarcı C3 e uygun bulabilir miyim,Yardımcı olursanız sevinirim....

• quote:

Orijinalden alıntı: Erchank

Gerçekten hoş durmuş. Siyah renk aracımdada gayet şık duracaktır.
    Sitenin adresini öğrenebilirmiyim ?

Siyah araçta çok belli eder, yakışacaktır. Adres bilgisi için PM'e gönderdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aso2

Merhaba dostum ben 2011 c3 attriction aracıma sis farı ve kapı krom parçaları taktırmak istiyorum bunları nereden temin edebilirim serviste 2 katı fiyat çekerler heralde bildiğin özellikle bir site var mı?Gerçi sis farını kendim montajı yapamam bu konularda hiç te bir bilgim yok nasıl yapmalıyım?
    Bu arada İzmirde oturuyorum herhangi bir oto aksesuarcı C3 e uygun bulabilir miyim,Yardımcı olursanız sevinirim....

Merhaba,

2012 model C3 Attraction eski aracım vardı. Daha taktırmaya fırsat olmadan pert olmuştu. Ön sis farı için far kolunda ön sis far düğmesi yoktu, sadece arka sis fari düğmesi vardı. Orjinal gibi olsun istiyorsanız yetkili servisten ön+arka sis farı düğmelı far kolunu temin edip ön sis farları yaptırabilirsiniz, meblağ olarak fazla tutabilir. Daha ucuza tutmak için başka çare olarak ön sis farları temin edip elektrikçiye arka sis fari tesisatindan ön sis farlarına bağlantı çektirebilirsiniz, arka sis far tesisatina fazla yük etmemek için araya röle koydurabilirsiniz. Bu sayede far kolundan arka sis farini açıp hem ön hemde arka sis fari yanmasını sağlayabilirsin.

• Selam arkadaşlar, bugün 2.el c3 2012 model dizel otomatik alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Kullandıkça birşeyler paylaşırım..Araba beyaz renk.
  • Bugün 2010 model c3 e geçiş yaptım.
    Daha önce de eski kasa c3 kullanıcısıydım citroen çıtayı iyice yükseltmiş.
  • buda benim aracım aracıma uygun bir ds3 tamponu bulabilirsem iyi olacak ds 3 direksiyonu taktırdım şuan için sadece
     <<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>> <<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>> <<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>> <<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>> <<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>>

• 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.