Şimdi Ara

<<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>> (194. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.314
Cevap
33
Favori
449.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Torquoise

quote:

Orijinalden alıntı: MEVLANA CELALETTİN

Ayni modelin 103 binde olanini o fiata zor verdim arabs orjinal ve temizdi

Çok ilginç bu... Ama bir sebebi olmalı. Hem modeli yüksek hem konforlu araba. Neden bu denli ucuz ki

Bende anlamadim 16.5 fiat koyarak arabsm com a ilan verdim 1 ay kaldi sonunda oto centerda esnafa verdim orda esnafin dedigi fiatlara aldanma piyasa cok sisik fiatlar abartılı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Çok ilginç bu... Ama bir sebebi olmalı. Hem modeli yüksek hem konforlu araba. Neden bu denli ucuz ki

Bende anlamadim 16.5 fiat koyarak arabsm com a ilan verdim 1 ay kaldi sonunda oto centerda esnafa verdim orda esnafin dedigi fiatlara aldanma piyasa cok sisik fiatlar abartılı

Hocam ben Tiguan kullanıyorum.

Ama ilçelerde işim olduğunda kullanıcak ucuz yollu, masrafı olmayan bir araç lazım. Yollar malum, o yollara. Tiguan'ı vurmam. 2 yıl R19 kullandım o yollarda ama sıktı. Değiştireyim dedim, aklıma c3 geldi.

Off sıkıntı vermeye başladı artık bu konu,bu kararsızlık.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam ben Tiguan kullanıyorum.

Ama ilçelerde işim olduğunda kullanıcak ucuz yollu, masrafı olmayan bir araç lazım. Yollar malum, o yollara. Tiguan'ı vurmam. 2 yıl R19 kullandım o yollarda ama sıktı. Değiştireyim dedim, aklıma c3 geldi.

Off sıkıntı vermeye başladı artık bu konu,bu kararsızlık.

C3 asvalt arabasi bence dacia bak o yollar icin

• quote:

Hocam Dacia da çok konforsuz ya
  • quote:

quote:

Konforlu araban zaten varmis bunu daga tasa sureceksin sonunda

• quote:

quote:

quote:

Konforlu araban zaten varmis bunu daga tasa sureceksin sonunda

Öyle yazdığıma bakmayın, aklıma yatmadı değil. Şu an araştırıyorum

• C3'lerin sadece exculsive donanımda standat olarak yer kalan arka bagaj çıtası, aynı zamanda aksesuar katalogunda bulunmaktadır. Parçanın referans kodu 9425c2. Citroen merkezde stoklarda bulundugundan yetkili serviste yedek parça bölümünde şipariş ettirip 1 hafta içinde geliyor. Fiyat olarak 120 TL tuttu, takması da dahil. Çıtanın arkasının üst ve alt kısmında incecik çift taraflı bant bulunuyor, ortası slikon tutmak için boş yer bırakılmış, yetkili servisin kullandıgı siyah slikonu sürülüp takıldı.

Buyrun fotoğrafı;

• yeni dizel c3lere bakıyorum esp hangi donanımlarda bulunmakta ?
  • EnergyBlue kullanıcısına yanıt
    Genel olarak krom aksessuar sevmememe ragmen güzel durmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kramp1978

Genel olarak krom aksessuar sevmememe ragmen güzel durmuş

Teşekkür ederim bende tipik taksici tarzı gibi gibi arabayi boğmuşcuna binlerce krom parça kullanılmasını sevmem, orjinal ve sadelikten yanayım.
  • EnergyBlue kullanıcısına yanıt
    zaten en güzel modifiye 1 arabayı yıkatmak :) 2 de en sade ve ufak dokunuşlar yapmak bence de.
  • C3'e kaput maskesini merak edenlere

• quote:

Orijinalden alıntı: EnergyBlue

Karter korumasını merak edenlere bugun lastikleri yaza geçirip fotoğrafı çekmeyi fırsatı buldum.

Kaza anıda motorun aşağıya düşmesini engellediği ve yolcuların sıkışmasına neden olduğu için orjinalinde takılmadığı servis tarafından söylenmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnergyBlue

Maliyet sebebi ile yeni kasa dizel c3'lere motor üst kapak plastiği fabrika koymuyor. Bende eksikliğini kapatmak , hemde kaput altı temizliği konusunda titiz olduğum için üst kapaği bi yerden şipariş ettim. Aldığım Peugeot 206 dizele ait kapak ama aynı motor olduğundan cuk diye oturuyor zaten kapak takılması için gereken 3 tırnak ayakları hazır halde duruyor.

Fotolara geçelim;

Kapaksiz halı;

güzel durmuş. 2012 peugeot dizelemi ait bu kapak? ayrıca kaç lira ve nereden sipariş edebilirim. oto sanayide de bulabilir miyim acaba?

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2003-citroen-c3-full-sitedeki-en-temiz-c3-133383251/detay

Arabayı gittim gördüm içi tertemiz ama bu full boya olayından almadım. Sizce alsam elimden çıkarabilir miyim? 1 2 sene sonra. Not: ilk arabam olacak.
  • Arkadaşlar merhabalar geçen hafta 2011 model c3 1.6 hdi exclusive alarak aranıza katıldım, fakat bi problemi var size danışmak istedim aracın deposunu doldurdum biraz mesafe yaptım eve geldim, sabah çalıştırdım aracı dijital mazot göstergesi yarımın bir diş üzerinde gösteriyor heralde depoda kaçak var dedim indim etrafına altına falan baktım herhangi bir sızıntı yok mazot almaya gittim dolduralım dedim tabancayı taktığı an atıyor pompacı abi depo dolu dedi böyle bir şey başına gelen oldumu problem nedir acaba çok teşekkür ederim iyi forumlar arkadaşlar
  • sky43 S kullanıcısına yanıt
    büyük ihtimal şamandıra bozuktur...aramıza hoşgeldini :)
  • hoşbulduk sağolun bakalım en kısa zamanda servise gidicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: burglar

Ben gündüz farlarını yaptırdım 350 tl patladı ve ii durdu resimlerini paylasacagim

Hocam sen İstanbulda nerede oturuyorsun ? Ben senin aracı Acıbadem Hastanesi Kozyatağı Işıkların orada park halinde gördüm ledler yanıyordu.
    Ama bayağı oldu tabi seni göreli.
  • Gündüz farı konusu açılmışken bende 25 TL'ye aksesuarcıdan gündüz farı alıp kendim taktım elektrik tesisati ellemeden sadece sigortaya bağlayarak. Orjinal gibi olmasa da gayet güzel oldu.

• 
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.