Şimdi Ara

<<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>> (188. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.314
Cevap
33
Favori
449.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sysf

quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

Tampon onarımı için kaskoyu bozdurmadan fiyat istedim, kendim cebimden ödeyeceğim. 60 lira + KDV ile eski haline getirebiliyorlarmış.
    Şaşırdım doğrusu ve inanamadım. Citroen Ataşehir bana 60 lira + KDV'ye lokal onarım yapabileceklerini söylediler.
    Neden şaşırdığımı açıklayayım. Aynı olay başka bir aracımda da meydana gelmişti. Markası Renault.
    Ne zaman ve hangi renault bayisine gitsem , adamlar uğraşmamak için herhalde, bana komple boyanması lazım gibi şeyler söylerlerdi.
    Belki lokal onarım yapsa 100 lira verip kurtulacağım ama inadına komple boyanması lazım ağabey başka türlü olmaz dediler hep.
    Citroen'in bu huyunu çok seviyorum ve takdir ediyorum. İlk defa böyle bir şey ile karşılaştım helal olsun adamlara.
    Güzel güzel, biz orayı lokal boya yaparak eski haline getiririz, diğer yerler nasılsa orayı da aynen öyle yaparız dediler.
    Hatta yaptırmayın küçük bir çizik gerek yok falan diye de direttiler ama ben titiz olduğum için yaptıracağım.
    İyi forumlar. Bu ara ne olmuşsa burası da çok durgun sessiz.

Acıkcası kendi basıma gelenlerden sonra sunu dıye bılırım 60tl evet uygun bır fıyat ama bırak oda nazarlıgın olsun cok tıtız olmak ta ıyı degılmıs kendımce ogrendım

Hocam araba konusunda çok titizim ben ve uykularım bile kaçıyor yani o derece bir bağımlılık var bende.
    Tamponu yaptıracağım 60 liraya ama sakal kalacak öyle bir süre. Çünkü kendime göre daha beğenebileceğim bir lip bulabilirim belki.

• quote:

quote:

quote:

Tampon onarımı için kaskoyu bozdurmadan fiyat istedim, kendim cebimden ödeyeceğim. 60 lira + KDV ile eski haline getirebiliyorlarmış.
    Şaşırdım doğrusu ve inanamadım. Citroen Ataşehir bana 60 lira + KDV'ye lokal onarım yapabileceklerini söylediler.
    Neden şaşırdığımı açıklayayım. Aynı olay başka bir aracımda da meydana gelmişti. Markası Renault.
    Ne zaman ve hangi renault bayisine gitsem , adamlar uğraşmamak için herhalde, bana komple boyanması lazım gibi şeyler söylerlerdi.
    Belki lokal onarım yapsa 100 lira verip kurtulacağım ama inadına komple boyanması lazım ağabey başka türlü olmaz dediler hep.
    Citroen'in bu huyunu çok seviyorum ve takdir ediyorum. İlk defa böyle bir şey ile karşılaştım helal olsun adamlara.
    Güzel güzel, biz orayı lokal boya yaparak eski haline getiririz, diğer yerler nasılsa orayı da aynen öyle yaparız dediler.
    Hatta yaptırmayın küçük bir çizik gerek yok falan diye de direttiler ama ben titiz olduğum için yaptıracağım.

Acıkcası kendi basıma gelenlerden sonra sunu dıye bılırım 60tl evet uygun bır fıyat ama bırak oda nazarlıgın olsun cok tıtız olmak ta ıyı degılmıs kendımce ogrendım

Hocam araba konusunda çok titizim ben ve uykularım bile kaçıyor yani o derece bir bağımlılık var bende.
    Tamponu yaptıracağım 60 liraya ama sakal kalacak öyle bir süre. Çünkü kendime göre daha beğenebileceğim bir lip bulabilirim belki.

hocam naptın birşey olmaz yaw bukadar üstüne düşme dünya malı bu geçen gün sürttüm arabayı istemeden o gece az morelm bozuldu gitim pasta yaptırdım 10 liraya tamam bitti çizilen yern boyası cıktı az ee nolcakki dünya mali bu hocam yahu sende :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

quote:

quote:

quote:

hocam naptın birşey olmaz yaw bukadar üstüne düşme dünya malı bu geçen gün sürttüm arabayı istemeden o gece az morelm bozuldu gitim pasta yaptırdım 10 liraya tamam bitti çizilen yern boyası cıktı az ee nolcakki dünya mali bu hocam yahu sende :)

Öyle de hocam, hani herkesin bir tutkusu takıntısı olur. Benim takıntım da araba. Düzenli tertipli ne bileyim titiz yaşadığım için oluyor bunlar.

• tamam bende apaçi arabaları sevmem.. ama ds3 deki gibi bir gündüz farım olsun isterdim. burgler arkadaşın paylaştığı resimlerde musketier markasını buldum. adamlar gündüz farı için 400 euro gibi bir rakam istiyorlar.. ayıp valla
  • dün gece lastiğe çivi girmiş sabah bi uyandım havası yok , usta fitil denen bişey taktı lastiğe 3 aylık lastik içim acıdı valla, bu arada fitil ne kadar güvenlidir ?
  • 2010 1.4i Attraction benzinli, 20.000km 'de , iki parça (Arka tampon + Sağ arka çamurluk) değişenli , beyaz renk aracımı 24.500 'e sattım arkadaşlar. 2010 yılında 26.500 'e sıfır almıştım. Sizce nasıl fiyat ?
  • 2010 1.4 ex hdi aracımda use den mp3 dinliyorum fakat bazı mp3 leri çalmıyor direk atlıyor
    250 adet şarkı goruyorum listede de gorunuyor fakat sectıgımde bır sonraki şarkıya atlıyor çalışan sarkılar la arasındakı farklara bakdım dosya ozelıklerıne adlarına felan ama bı fark bulamadım
    bu arada arabanın calmadıgı mp3 lerı bilgisayar telefon tarı cıhazlar calıyor

benımde araca vida batmıs baya havası ınmıstı bende 10 tl ye yama yaptırdım
  • C3 ailesine selamlar.
    Değişik bir konu olacak ama ben biraz servis bakım ücretlerinden bahsetmek istiyorum. Yakın zamanda periyodik bakımlar için servise gideniniz varmı ?
    2012 model 1.4 VTİ benzinli otomatik aracımı geçen hafta ilk bakımına götürdüm. Araç 10000 km de. Bu araçların ilk bakımı 20000 km de yapılıyor normalde, ancak bir seneyi doldurduğumuz için ilk bakıma gittik.
    Yapılan işlemler ; yağ, hava, polen filtreleri ve motor yağı değişimi, 20 000 km periyodik bakım işçiliği + zoraki motor yıkama + KDV hepsi toplam kaç lira tuttu dersiniz.
    Tam 365 TL, O da pazarlıklı.
    İlk önce motor yıkama olmadan 380 -390 gibi bir fiyat çıkardılar. Hemen yüksek olduğunu söyleyip itiraz ettim. Akabinde size bir motor yıkama hediye edelim dediler(fatura tutarı 42 tl.) Bir müddet daha itiraz edip, diğer firmalardan da örnekler vermeme rağmen bu fiyatın normal, hatta diğer markalara göre düşük olduğunu söylediler Bu arada aynı gün opelde eşdeğer araç ilk bakımı 199 tl, Fiat yetkili servislerinde en pahalı bakım 210 tl idi.
    Fazla uzatmayayım, bir dahada gelmem deyip mecbur kabul ettik, ancak hala da bu ücretin fazla olduğunu düşünüyorum
    Aşağıda fatura bilgilerini veriyorum .
    Standart Baım : 91 tl
    Motor temizleme işlemi : 42.32 tl,
    Yağ filtre 14 tl,
    Hava filtre 24.83 tl,
    Polen filtre 22.03 tl,
    Motor yağı (Total) 4 litre 96 tl,
    Silecek suyu 2.33 tl,
    Bakım sarf malzemeleri : 15 tl
    KDV : 55.72
    Toplam : 365.25 TL.

Servise gelmeden önce açıkçası 200- en çok 250 tl ye hallederiz diye düşünüyordum.
    Sizce bu fiyat normalmi?
    Gördüğüm kadarıyla malzemede yapacak birşey yok, işçilik ve KDV binince olan oluyor.
    Ben artık parçaları internetten temin edip, sanayide bu işten anlayan iyi bir ustaya gitmeyi düşünüyorum.
    Görüş ve önerilerinizi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: strafor

2010 1.4i Attraction benzinli, 20.000km 'de , iki parça (Arka tampon + Sağ arka çamurluk) değişenli , beyaz renk aracımı 24.500 'e sattım arkadaşlar. 2010 yılında 26.500 'e sıfır almıştım. Sizce nasıl fiyat ?

Pert ettiğim 2012 model 1.4i Attraction aracımı alan arkadaş toplayıp 26.500 liraya sattığını düşünürsek normal gibime geldi.
  • Gece gece aklıma geldi, bagaj reflektör kısmında aydınlatmalı olsaydı nasıl gözükür diye düşünerek photoshop yaptım, çok güzel göründü bence. Keşke fabrika maliyetinden dolayı ampülü eksik etmeselerdi..

<<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>>
  • Ben gündüz farlarını yaptırdım 350 tl patladı ve ii durdu resimlerini paylasacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burglar

Ben gündüz farlarını yaptırdım 350 tl patladı ve ii durdu resimlerini paylasacagim

Merakla bekliyoruz hocam ;) Birde ön ve arka tampon altı korumalık şipariş etmiştin, eline ulaşmadı mı daha?
  • maalsef daha bekliyorum bende tampon yan cıtalarını iptal ettirdim yerine led yaptırdım umarım begenırsiniz 400 tl patladı ama benim içime sindi...

• Tampondaki gündüz ledleri bence olmamış, zevk meselesi tabii ki ama
    DS 3 ön ızgarası olmayınca aynı efekti vermediğini ve kaba durduğunu düşünüyorum.
    Ön ızgara çevresine kromaj çıta bakıyorum. Servistekiler yardımcı olamadı. Yan sanayiide veya başka kaynaklardan temin edebilen varmı ? Paylaşırsanız sevinirim.
    Bu arada servis ücretleri ile ilgili mesajım burda pek rağbet görmedi anlaşılan benden başka muzdarip olan yok.
  • Tabiki saygı duyarım tabiki hiçbir şey orjinali gibi olmaz ama çoğunluk mükemmel olduğunu söylüyor daha yapacakların var satmamak için elimden geleni yapıyorum :-D

• Arkadaşlar herkese iyi günler.Yaklaşık 2 aydır 2. el araba aramaktayım.Çok fazla bilgim olmadığı için eşe-dosta sorarak fikir ediniyorum.Aldığım bilgiler şuana kadar yararlı olmakla beraber, herkes ağız birliği yapmışçasına VW diyor başka birşey demiyor.
    Ben ise 2010-2012 model yeni kasa hatta comfortline paketli ancak donanım fakiri bir poloya o kadar para vereceğime, 2 kişilik ailem için yılda maksimum 12000-15000 km yol yapacağım full+full c3 2011 1.4i comfort almayı tercih etmek üzereyim.
    En az 3 en fazla 5 yıl kullunıp satmak istediğim araç için c3 seçimi doğru bir seçim midir?İkinci elde satarken nasıl zorluk secerim?Son olarak c3 2011 1.4i comfort 20.000 km deki aracı 26.000 tl ye satıyorlar, sorunsuz diyorlar uygun mudur?

Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viperous

Arkadaşlar herkese iyi günler.Yaklaşık 2 aydır 2. el araba aramaktayım.Çok fazla bilgim olmadığı için eşe-dosta sorarak fikir ediniyorum.Aldığım bilgiler şuana kadar yararlı olmakla beraber, herkes ağız birliği yapmışçasına VW diyor başka birşey demiyor.
    Ben ise 2010-2012 model yeni kasa hatta comfortline paketli ancak donanım fakiri bir poloya o kadar para vereceğime, 2 kişilik ailem için yılda maksimum 12000-15000 km yol yapacağım full+full c3 2011 1.4i comfort almayı tercih etmek üzereyim.
    En az 3 en fazla 5 yıl kullunıp satmak istediğim araç için c3 seçimi doğru bir seçim midir?İkinci elde satarken nasıl zorluk secerim?Son olarak c3 2011 1.4i comfort 20.000 km deki aracı 26.000 tl ye satıyorlar, sorunsuz diyorlar uygun mudur?

Şimdiden teşekkürler

sana sunu soylıyeyım ıcıne hangı arac sınıyorsa kullandıgında hangısınden zevk alıyorsan o aracı al vw mis bilemm ne imiş bos olacagı varsa porcsh ada binsen olur

• Benzinli c3 lerin yakiti nasil confort plus larda hiz sabitleyici var mi?

• bruglar kardeş...

bende de aynı renk 2011 zenith cam c3 var..aracındaki jant ve tekerler çok hoşuma gitti...bu jant ve tekerler 17 inçmi?

jantı nerden aldın acaba ve ne kadara mal oldu?

bide teker ve jantı taktıktan sonra aracına pusma işlemi yaptınmı?

teşekkürler....
  • 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.