Şimdi Ara

YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR (1048. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20.943
Cevap
391
Favori
1.612.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10441045104610471048
Sayfaya Git
Git
Giriş

Yine orijinalde olduğu gibi ön koltuğun arka kısmında cepler yapmışlar. Bağlantı lastikleri tüm koltukların altında toplanıyor, iyice eğilip bakınca anca görülebiliyor.

Bir ara müsait olunca daha detaylı fotoğraf çekip eklerim.

Yaşadığım şehirde (Yozgat 🤦‍♂️) sanayideki oto döşemeci Ordu’daki bir oto kılıfçıya yaptırıyor. 2-3 gün içerisinde dikip gönderiyorlar. Montajı da buradaki oto döşemeci yaptı. Hiç başında durmadım, kendim yapabilir miydim bilmiyorum ama işten anlayan birinden destek almakta fayda var.

8.500 liraya yaptırdım. Ordu’daki asıl işi yapan yerin ismini biliyorum. Reklam olmasın, soranlara özelden göndereyim.

İlla ki TR’de farklı yerlerde bu işi yapan vardır, belki bundan daha iyi yapan yerler de vardır ama koca forumda bu konuyla ilgili çok fazla bir paylaşım bulamadım. Ben de diğer arkadaşlara fikir vermesi için paylaşmak istedim.

Selamlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RaptorFX kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Çok dikkatli incelemedim ama siz sorunca ben de merak ettim 😊

Ama görünmüyor koltukların altında kalıyor sanırım. Müsait olunca fotoğraf atarım. 8.500 liraya yaptırdım.

Size özelden gönderirim kılıfı diken yerin ismini.

• oky33 O kullanıcısına yanıt

8.500 liraya yaptırdım. Kılıfı takan ve benim temas kurduğum usta Yozgat’ta ama kılıfı diken yer Ordu’da.

Ustada bir kartela vardı, farklı kumaş renk desen seçenekleri de var.

Size özelden göndereyim.

• 
Sayfa: önceki 10441045104610471048
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.