< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR (1044. sayfa)
-
-
Aktif edilmiyor zira olmayan bir özellikl, bahsedilen ACC nin stop go özelliğini ikisi bambaşka şeyler.. Arabanın arkasına süpürge takip temizlik robotu yaptım dersek ne kadar oluyorsa authold da o kadar olur :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
:) haklisiniz
Digerlerinde olan basit bir ozelligi neden koymamislar acaba
Tasarım tercihi. Park ederken sorun yaratabiliyor kapatmak gerekiyor bazen. Ben aramıyorum açıkçası saatlerce ayak frende durmuyor neticede :)
Kalkış da sorun yaşanır diyen dostlar acemi olabilir belki onlara faydası olabilir tabi itirazım yok.
Yokus kalkis sistemi var sorun yasanmaz da,isiklarda beklerken telefon eldeyken falan dalginliga gelinebiliyor bazen. Diger aracta var bizim ben daha guvenilir goruyorum. Park da da dip yapmadikca girmiyor devreye ki c5 deki start stop da da malesef o var. Arac daha durmadan devreye giriyor bir cm gitse cikiyor. Digerlerinde durup dip yapinca stop ediyor
Enteresan
Alışkanlık hocam. 25 yıldır hiç bir aracı ışıklarda kaydirmadim :) authold a alışıp nasıl olsa durur diye bu sistem olmayan bir araca geçen sürücü de dediğiniz olabilir.. Bu anlamda authold dan hill hold a Geçen sürücülerin dikkat etmesi gerekir haklısınız.
Evet hocam benim enistem de pederin arabasini bir yerden cekecekti bindi ve araci geri kaydirarak arkayi surtmustu. Dedigi sey -yokus kalkisa alistigimdan farkedemedim geri gittigini
Yani o bakimdan herkes dikkatli olmali :)
O yüzden zararlı bile diyebiliriz auto hold a
Bende benzer bir riskten dolayı kılıf sipariş etmeyi düşünüyorum ama gel gör ki bu konuyla ilgili tavsiye veya yorum bulamadım. Bizim araçlara özel aynı desende kılıf satan firmalar var ama hangisini tercih etmek gerekir emin olamıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Önceki aracım 2015 polo dsg de autohold vardı. C5A da olmaması banada garip geldi. Gerçi poloda da şanzıman hatalarından dolayı bazen devreye girmediği trafikte zaman zaman geri kaçırdığıda oluyor du ama bence bir eksiklik. Ben polodan aldığım tecrübe ile otm vites araçlar ileri viteslerde hiç geri kaçırmaz sanıyordum
Merhabalar herkese,
2022 shine paket 70bin Km dizel mavi renk bir C5 aircross alma şansım var, fiyatı 1.3 milyon herhangi bir kazası yok. Fiyat olarak uygun gözüküyor piyasaya göre. Sizce fiyat olarak nasıldır.
Araçta yeni ekran mevcut, ilanlarda 2023 model olanların bazılarında eski ekran var. Araç 2022'de makyaj gördü diye anladım fakat 2023 modellerde shine pakette hala eski ekran nasıl oluyor, tam anlayamadım. Konu ile ilgili bilgilendirebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler.
-
Arkadaslar merhaba.sifir C5 aircross Shine paket almayi dusunuyorum. Bir kac sey soracagim.
1-smr olayi nedir? 2024 shine paketlerde smr var mi?
2-2024 shine pakette akustik camlar var mi?
3-surucu koltugu elektrikli mi manuel mi?
4-bir video izledim arac ile ilgili , birisi yorum yazmis , virajlarda vs arka koltukta olan cok savruluyor sallaniyor vs diye dogru mu bu durum?
5-genel olarak arac ile ilgili ne dersiniz?
Simdiden tesekkur ederim. Yorum yazip yardimci olursaniz cok mutlu olurum cunku bayiden ziyade sizin fikirleriniz tecrubeye dayali oldugundan onem veriyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar Kasko, Sigorta, MTV, Bakım yıllık ortalama sabit gider nedir ?
Kasko 10 bin
Sigorta 9 bin
Bakım 10 bin
Vergi 10 bin
Allah belalarını versin. Amin.
-
Ben de sadece benim araçta mi bu boyle acaba diye düşünüyordum ama gerçekten dediğiniz gibi dip fren yapmadan daha araç tam durmadan duramamdan ne diye stop ediyor anlamadım.Start stop bence çok kararsız. Koyduk demek için koymuşlar vag grubunda kullanma fırsatım oldu gayet kararlı stabil çalışıyor.
Lastik basınçlarıni kaç psi yapiyirsunuz arkadaslar
Sadece vag degil baska araclarda da denedim bizimki dandik sadece
Yazılımla aslında güncellemeyle falan duzelebilir gibi geliyor ama niye yapmıyorlar anlamadim
Rahatsız edici olduğu için her seferinde kapatmak zorunda kalıyorum araci çalıştırınca. Sadece açma kapama kısmı dışında biraz sarsıntılı da çalışıyor.Ben sevmedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X