Şimdi Ara

YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR (1042. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
12 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil
5 sn
20.845
Cevap
385
Favori
1.596.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10391040104110421043
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün grandland ı inceledim. koltuk arası gözü 1,5 litre suyu ya alır ya almaz. muhtemelen soğutmada yoktu. bizim araçların en sevdiğim özelliklerinden birisi. mini buz dolabı gibi. uzun yolda kaç litre içecek kaç paket yiyecek dolduruyorum. rahat oluyor. onun haricinde plaza da olmasına rağmen grandland albenili gelmedi. araçlar arası sınıf farkı var gibi.

13 yaşındaki ikinci araba astrayı airbag değişimi için çağırdım. bu bakımdan opel i takdir ettim. araç 13 yaşına gelmiş halen garanti kapsamında geri çağırıyorlar

• Merhaba,

Yarından itibaren bütçemize uygun 70bin km yi geçmemiş, Shine yada Shine Bold donanımda 1.6 puretech EAT8 model C5 Aircross araştırmaya başlayacağım. İstanbulda sarı sayfa ilanları başta olmak üzere.

Bu donanımda araçlarda nelere dikkat etmeliyim?

Kronikleşmiş olabilecek şikayetler var anladığım. Ben bu araca karar verdim ama minimum sorun ile karşılaşmak üzere gönül rahatlığı ile ikinci elde nasıl ilerlemem gerek sizlerden yardım almam iyi olacak. 1.6 puretech araçlar sadece 2020 - 2022 arası sanırım.

Şuanda sıfırda bu motor seçeneği olmadığı için sıfırlara hiç yönelmiyorum.

Shine bold donanım paketindeki ekstra pek çok özellik aslında ihtiyaç duymayacağım şeyler. Ailecek ortak kullanacağımız için araçta Shine paket ile gelen pek çok özellik bizim için yeterli gibi. Özellikle izlediğim videolar ve okuduğum yazılardan Shine paket ile birlikte ekstra ses yazlıtımı ve pek çok diğer elektronik destek sistemi geldiğini öğrendim.

Daha fazla ne gibi detayları bilmem ve ikinci elde nelere dikkat etmem gerek sizce?

Çift renk yani camdan aşağısı farklı bir renk iken tavan siyah olan modellerde boya atması gibi bir durum olduğunu okudum hep yorumlarda, bu konuya çok takılmasamda, Shine ve Shine Bold neredeyse tüm araç çift renk olduğu için pekte seçme şansım yok gibi geliyor. Sizlerin görüşleri nelerdir?

• nohackmove kullanıcısına yanıt
    2022 puretech kullanıcısıyım. Makyajlı kasa almanı öneririm daha şık duruyor. Ayrıca bazı araçlarda akustik cam yok bir dönem karışık getirmişler smr diye geçiyor kablosuz şarj akustik cam metal pedallar 360 kamera vs yok bazı şeyleri kırpmışlar. Senin smr’siz araçlardan bulman lazım daha dolu olması için. Araca bakmaya gittiğinde zaten camlar çift katman üzerinde xl yazar oradan anlarsın. 360 kamera olup olmadığını sorarsın. Boya atma konusu ben alırken kafamı kurcalıyordu ama aracı beğendiğim için önemsemedim aracım çift renkli lacivert siyah şu an bir problem yok olursa değer kaybı alır boyatırım çünkü tavanın %80 i cam zaten geri kalan kısımların boyanmasını çok önemsemem.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Skaninei kullanıcısına yanıt

Yeni kasa ilanlarda fiyat farkı çok olduğu bütçemizi aştığı için düşünmüyorum. Bu SMR konusu tam nedir? İlanlarda bunu ayırt edebilirmiyim?

360 kamera olmasına dikkat ediyorum. Ancak iki shine paket smr olup olmadığına göre tam olarak neler fark ediyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Eski kasa alacaksaniz onlarda Smr diye birşey yok zaten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • O zaman sorun yok inceleme videolarımda shine paket ve üstü ile ses izolasyonu geliyor dendiği için önemliydi benim için.

Teşekkürler yorumunuz için

• Peki bu adblue konusu sadece bluehdi motora mı özel? 1.6 Puretech motorda benzer birşey var mı?

Dizele özel bir durum

Adblue dizel araçlarda olur. Benzinlide olmaz.

• Skaninei kullanıcısına yanıt

2023 dizel shine bold smr araç sahibi olarak smr de 360 derece kamera var. 2022 modellerde olmayan deri koltuk, hafızalı koltuk vs de var. Kablosuz şarj yok, yan camlarda akustik yok. araçtaki altı camdan ikisinin akustik olmasının ne kadar fayda sağlayacağı konusunu sizin takdirinize bırakıyorum. Yani smr ye takıntı yapmayın. 2022 modellerin shine bold larında hafıza, deri koltuk olmayabiliyor. Ben araçtan gayet memnunum tavsiye ederim.

2023 dizel shine bold smr araç sahibi olarak smr de 360 derece kamera var. 2022 modellerde olmayan deri koltuk, hafızalı koltuk vs de var. Kablosuz şarj yok, yan camlarda akustik yok. araçtaki altı camdan ikisinin akustik olmasının ne kadar fayda sağlayacağı konusunu sizin takdirinize bırakıyorum. Yani smr ye takıntı yapmayın. 2022 modellerin shine bold larında hafıza, deri koltuk olmayabiliyor. Ben araçtan gayet memnunum

• Arkadaşlar merhaba, 2024 model c5 aircross 1.5 dizel shine bold satın alarak aranıza katıldım.

Araçta anahtarsız giriş özelliği var. Araçtan indikten sonra anahtarla manuel kilitlemek mi gerekiyor her seferinde?

Yokuşlarda araç geri kaçıyor gibi. Yokuş kalkış özelliğinin aktif-deaktif olduğuna dair bir özellik göremedim. Bununla ilgili bir ayar yapmak gerekiyor mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • oslun kullanıcısına yanıt
    Kapı kolundan kilitleyebilirsiniz veya anahtarla. Bu geri kaçırma dediğiniz olay aslında freni tam tutturmadığınız anlarda oluyor. Geri kaçırma hissettiğiniz anda pedala daha sert basıp bırakın bu sefer kaçırmadığını görebilirsiniz

• Bazı makyajsız kasa 1.6 Puretech Shine araçlarda elektrikli sürücü koltuğu var bazılarında yok. Bu neden kaynaklanıyor. İlanlarda bu kısım kafamı karıştırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 9 Aralık 2024; 23:29:3 >

360 derece görüş ve masajlı nappa deri koltuk 2022 modellerde opsiyondu.

• Merhaba arkadaşlar

Bu gün 2020 model yıl sonu trafiğe çıkışlı 1.6 Puretech EAT8 Shine Bold araç alarak aranıza katılmış oldum.

Tarcanlar Ataşehir expertizde araç temiz çıktı. Ardından araç devrini gerçekleştirdik. Serviste de hafta içinde genel kontrollerini yaptıracağım kısmetse. Sitede ücretsiz check up görünce randevu oluşturdum. Mepa yı tercih ettim. Mepa ve mersa eşit mesafede evime.

Ön yan camlar XL akustik cam. Ancak ön camda XL ibaresi yok. Serviste şasi numarasından fabrika çıkışında ön cam akustik mi gelmiş araç öğrenilebilir mi?

Birde kablosuz şarj özelliğini başarısız buldum. 40dk da iphone 15 telefonu 12% şarj edebildi. Ömceki sayfalarda okuduğum yorumlardaki gibi telefon aşırı ısınmıştı Şarj yuvasındaki pedin altında oraya yerleştirilmiş plastik bir kutu var sanırım. Onu daha kaliteli başka bir şarj ünitesi ile değiştirebiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 9 Aralık 2024; 23:30:40 >

Benim aldığım araçta fark ettiğim anahtar cebinizdeyken ön kapılarda, kapı kolunun iç kısmına parmaklarınız uzandığında kilit açılıyor, araçtan inince ise yine anahtar cebinizde iken kapı kolunun dış kısmında bulunan iki çizgi çıkıntı var oraya dokunduğunuzda kapılar kilitleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 9 Aralık 2024; 23:21:30 >

ön cam standart akustiktir. Egea bile akustik (lamine) ön cam kullanıyor :) C segment araçlarda büyük çoğunlluk bu şekilde B lerde dahi kullanan modeller var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 10 Aralık 2024; 8:29:35 >
    anahtarı kullanmanız ve hatta çantadan/cepten çıkarmnız gerekmiyor. kapı kolu üstünden kitleyebililir ve açabilirsiniz zaten anahtarsız giriş özelliği bundan ibaret.
    Kullanma kılavuzunda detay bilgi yer almakta bu tip detaylar için göz atmanız faydalı olacaktır.
    Yokuş kalkış desteği aktif/deaktif edilen bir özellik değildir her daim devrededir. Yookuşta frene bastıktan sonra, frenden ayağınızı çekerseniz 2 sn kadar frene basar sonra bırakır. AUTO HOLD PSA araçlarının hiç birinde yoktur, o sistem ile karıştırmayın. 2sn içnde gaza basıp ilerlemezseniz araç kayar. (tork konvertörün tutuma gücünden yüksek bir eğimde iseniz). Kayrıdma var ise Ya frene basmıyorsunuz (çok az dokunuyor olabilirsiniz) ya da 2sn süreyi aşıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 10 Aralık 2024; 11:45:26 >
  • acquiles A kullanıcısına yanıt

AUTO HOLD dediğiniz yokuş yukarı çıkacakken aracı vitesini D konumuna aldığımızda freni bıraktığımızda hiç geri kaçırmaması mı iki saniye değilde daha uzun süre geri kaçırmaması mı yani?

• 
Sayfa: önceki 10391040104110421043
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.