Şimdi Ara

YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR (1040. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
20.845
Cevap
385
Favori
1.596.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10381039104010411042
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aracı sıfır aldım. 5 bin km kadar hiç trim sesi gelmiyordu. 5 binden sonra 4 5 farklı noktadan ses gelmeye başladı. İşin kötüsü nerden geldiğini de tespit edemiyorum. Ayrıca direksiyon park ederken sola dönüşlerde tıkır tıkır dişli dönüyor gibi bir hissiyat veriyor. 10 bin bakımında sormayı planlıyorum bunları.

Sorunuza pek cevap olmadı ama, kendi tecrübemi paylaşayım dedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdi güney -- 1 Kasım 2024; 20:12:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TzisTa kullanıcısına yanıt

Anladım, hayırlısı şimdiden.

• ferhat10tr kullanıcısına yanıt
    Direksiyon mili mafsala yakın yerdeki keceye bir miktar gres sürün. O bölge açık olduğu için özellikle kışın Isıtma yi ayak bölgesine ayarlıyorsaniz yağ kuruyor ve ses yapıyor. Bilinen bir sorun. Çözümü basit.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • maskmack kullanıcısına yanıt
    Konsept tanıtıldi henüz 2026 ya doğru olur aracın piyasaya çıkması en iyi ihtimal.

• Direksiyon kutusundaki sesten dolayı değişim kararı verildi,yaklaşık 1 ay olacak yedek parça henüz gelmedi.Kutu şaseye özel geliyormuş.Sizin araçta değişim aynı gün mü yapıldı.

Direksiyon kutusu gibi önemli bir parça için 1 aydır bekleniyorsa çinli otomobil almak için hiç bir bahane kalmıyor aslında.

• nıghtman kullanıcısına yanıt

Chery daha kısa sürede getiriyor :)

Bende yaklasik bir ay bekledim tabi ki.
    Sorun olur mu boyle kullanmam diye sordugumda sorun olmaz demislerdi.

• İki gün önce cocuklar dikkatimi dagitinca kavşağa sağa dardan girdim, ben sol şeritte idim. Sağ arkada tofas varmış, biraz da hızlı geliyor, duramadı çarptı. Tofasin tampon, sinyal kırıldı, camurluk göçtü. Uzun süre benim araçtaki hasarı bulmaya çalıştık. Gelen bakıyor nasıl oldu bu diye. Tofas a başka yerde çarptın bana mı yamaniyon diye takıldım. Jant a sürmüş, jantta hafif çizik vardı. Şükür böyle gelsin geçsin.
    Araçlarda aktif kör nokta uyarı sistemi aktif değil miydi. Şeritten kayinca direksiyona müdahale olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakanGurol -- 13 Kasım 2024; 7:26:38 >
  • HakanGurol H kullanıcısına yanıt

Hız 70 üstünde olması lazım müdahale için.

Şerit çizgisi düzgün olması lazım.

Sinyal verdiyseniz de müdahale olmaz.

• HakanGurol H kullanıcısına yanıt

Hocam geçen hafta da bana Çankaya köşkünden aşağı inerken opel astra bir araç çarptı, yokuş aşağı olduğu için baya şiddetliydi. Opel'in farı ve önü baya hasar aldı. benim tamponda hiç bir şey olmadı. 2 cm bir çizik vardı sadece. tutanak tutmadan yolladım arkadaşı.

Bir de benim Müdür'de de 2020 modeli var. Esenboğa havaalanı yolunda bir araç arkadan çarpınca yolda iki kere dönüp yolun kenarında durabilmişti. ben nasıl takla atmadım diye hala şaşırır. Araç bu konularda bana güven veriyor.

• Merhaba, 1-2 ay içinde araç değiştirmeyi düşünüyoruz. C5 Aircross ikinci el araçları araştırmaya başladım. Uzun süredir araştırmalarıma göre aile ihtiyaçlarını en iyi karşılacayacak araç gibi geliyor. Ancak 1.2 Puretech motor seçeneğinden çok fazla donanım paket seçeneği var sarı sayfada. Hangisinde ne gibi paketler var işin içinden ilanlara bakarak çıkamıyorum. Tüm donanım paketlerini inceleyebileceğim bir kaynak önerebilir misiniz?

Olmazsa olmazlar arasında Otomatik dijital klima, ön arka park sensörü ve geri görüş, cruise control var. Park sensörü ve geri görüş sonradan alınabilir tabii ama diğer paketlerde yer alan standart özellikleride bilerek doğru pakette aracı seçmek istiyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Birde İstanbulda bir iki bayide test sürüşü talebi bıraktım ama geri dönen olmuyor. Önerebileceğiniz bayiiler var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 15 Kasım 2024; 22:54:57 >

• Arkadaşlar 2023 model 24500 km de shine bold aracım satıyorum .ilgileneler için link bırakıyorum.

fiyat 1719 tl

• gamyükü kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın, lütfen yanlış da anlamayın ama 2024 model sıfır km aracı (shine paket, sunroof vs full) 1790 civarında fiyata ve üstelik 300bin tl sıfır faizle alınabiliyorken talep ettiğiniz fiyat fazla değil mi? İkinci el piyasasını anlamak mümkün değil.

Düzenleme: shine'ı 300 bin sıfır faiz olunca 1860'a veriyorlarmış. Hayırlı satışlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Csr_16 -- 19 Kasım 2024; 21:11:23 >
  • Csr_16 C kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın sattığı araç Shine Bold. Bunların sıfırı da 1900 altında değil bildiğim kadarıyla. Dolayısıyla bu fiyat da normal bence.

• atom-karınca A kullanıcısına yanıt
    Sıfırı 1975. Şuan bir indirim kampanyası yok. Bence de gayet normal fiyat 4 adet kış lastiği de yanında

Nasıl bir sesti? Dönüşlerden sonra Direksiyonu bıraktığımda kendi kendine toplarken sanki içinde bir şey sürtüyor gibi hırıltılı bir ses geliyor airbag sargısı sürtüyormuş gibi tıkırtılı bir ses. Paspasa sürtme olayı yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geçen hafta ege den antep urfa tarafına gittik, 7 günde 2500 km yol yaptık. İlk defa kisa zamanda bu kadar uzun yol yaptık. Araba yormadi maşallah.
    Bir keresinde kurum aracı 1 yasinda corolla ile 3 arkadaş samsundan gelmiştik, değişmeli kullanmamiza rağmen 3 günde ancak toparlanmistim.
    İki erkek küçük çocuk var, yolculukta hanımı arkada aralarına otururdum çocuklar büyüyünce o da fayda etmedi arkada yumruklar tekmeler uçuştu. Baktım olmayacak birinin koltuğunu soktum one taktım, on koltuktaki isofix bonus oldu.

• Merhabalar, araç D konumunda iken ön park sensörü çalışmıyor, bu markada mı aynı acaba ?

• Edunundoğası E kullanıcısına yanıt

D konumunda çalışıyor hocam, bir sıkıntı yok o konuda.

• Merhaba sıfır bayi fiyatı akan var mı yakın zamanda

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 10381039104010411042
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.