|
YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR (1038. sayfa)
-
-
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. C5 in çok güzel bir whatsup grubu var ve çok aktif arkadaşlar. Bahsettiğiniz kemer tokasının da gömülmesi için bir yol izlenmiş. Ordan da bilgi alabilirsiniz. Ben ihtiyaç duymadığım için sormamıştım. -
Teşekkürler.
-
Selam arkadaşlar 2024 c5 aircross 1.2 mild hibrit motorlarda triger zinciri mi var? Yoksa 308 lerdeki.gibi kauçuk mu?
Bir de bu yeni 6 ileri çift kavrama eat8 den iyi mi ne gibi handikapları var? Şahsen eat8 şanzımanlı araç kullanmıştım ve çok beğenmiştim. Kavrama ile ilgili de çok şikayet duymadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark_Soul -- 7 Ekim 2024; 22:32:22 > -
-
2023 MODEL CITROEN C-5 AİRCROSS SHINE BOLD aracımı satıyorum. 1690 tl 23750 km yanında 4 adet pirelli kış lastği verilecektir.
-
Herkese iyi geceler, bende platin gri shine donanım aracımı geçen hafta aldım ve aranıza katıldım. Araç genel olarak çok iyi ama fren destek sistemini bir türlü çalıştıramadım. Sadece frene basılı halde aktif görünüyor. Hız sabitleyiciyide bir türlü çalıştıramadım, ortam şartları uygun değil uyarısı veriyor. Shine donanımda bu özellikler kapalımı yada yok mu? Bilgilendirirseniz çok memnun olurum teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catman4 -- 10 Ekim 2024; 21:54:38 > -
Belki bilen vardır makyajlı c5 imiz var eskiden liğhtning girişli kablo ile CarPlay çalışıyordu ama şimdiki yeni telefonun data kablosu type C nasıl bir çözüm buldular iPhone 15-16 kullananlar araba normal USB girişi var diye biliyorum bir kaç type C kablo denedim ama hepsi şarj ediyor ama CarPlay çalışmıyor orijinal şarjında her iki ucu type C ama araba normal USB -
Fren destek sisteminden kastınız nedir. Çarpışma Önleme mi
-
Acil fren destek sistemi "test edilebilir" bir şey değil basitçe Öndeki araça carpacak gibi gidip sinirlerinize hakim olup son saniyede hafif frene basıp, aracın fren kuvvetini arttırarak size "destek "oldıuğuıu göreceksiniz. bunu yapmak ister misiniz ona siz karar verin :)
Fren destek sisteminden anladığınız "normal sürüşte mesafeye göre fren yapması ise" öyle bir özellik yok. ACC( adaptive cruise control) varsa aracınızda, öncelikle ACC yi aktif ettikten sonra ancak o şekilde araç mesafeyi koryuyacak şekilde gaz ve frene basar.
Sadece Hız Sabitleyici var ise, bu mümkün değil zaten. Hız sabitleyicinin çalışma şartları için de kullanma kılavuzun bakabilirsiniz. (belli bir hızın üzerinde olmanız vs gibi)
Acil Fren Destek Sistemi nedir? Ne işe yarar? Citroen C5 Aircross ile nefis anlatmışlar. Bu sistem yakın zamanda her araçta zorunlu olacak. Trafik... | By Murat Tosun | FacebookfacebookAcil Fren Destek Sistemi nedir? Ne işe yarar? Citroen C5 Aircross ile nefis anlatmışlar. Bu sistem yakın zamanda her araçta zorunlu olacak. Trafik...https://www.facebook.com/murattosunmse/videos/acil-fren-destek-sistemi-nedir-ne-i%C5%9Fe-yararcitroen-c5-aircross-ile-nefis-anlatm%C4%B1/2820947981258610
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dark_Soul
Selam arkadaşlar 2024 c5 aircross 1.2 mild hibrit motorlarda triger zinciri mi var? Yoksa 308 lerdeki.gibi kauçuk mu?
Bir de bu yeni 6 ileri çift kavrama eat8 den iyi mi ne gibi handikapları var? Şahsen eat8 şanzımanlı araç kullanmıştım ve çok beğenmiştim. Kavrama ile ilgili de çok şikayet duymadımyeni 1.2 edsc-6 şanzımanda "zincir", EAT lerde kayış.
yeni şanzıman 1.5 yıldır kullanılıyor henüz kronik bir sorun AB'de de rastlamadım formlarda vs. cıft kavrama yapısı geregi her zaman daha risklidir bunu da bilerek tercih etmek gerek.
-
Anlamlı bir değişim yok. daha büyük bir ekran. Makyaj ile geldi.
"Yeni 10 inçlik yatay yönelimli serbest duran dokunmatik ekran bu makyajın en çok konuşulan noktalarından biri. Net ve berrak bir ekranla oldukça lüks görünüyor ve eski ekrandan önemli ölçüde daha iyi. Ancak tepkiler biraz yavaş ve Citroen bu fırsatı kablosuz Android Auto ve Apple CarPlay'i dahil etmek için kullanmamış (kablolu bir kurulum var) ve daha güzel sesli, markalı bir ses sistemine sahip değil. Neyse ki Citroen, çeşitli bilgi-eğlence menülerine erişmek için kısayol tuşlarını, fiziksel bir ses düğmesini ve belirli tuş işlevlerini kontrol etmek için aşağıdaki fiziksel geçiş anahtarlarını korumuş."
-
Son gelen ekran güncellemesini yapmayan arkadaşlar varsa tavsiye ederim. Dokunmatik ekran hızı bariz olarak arttı bende. Ayrıca carplay bağlanma ve tepki süreside iyileşmiş bekleme yok denecek kadar az. -
Güncellemeyi nasıl yaptınız? Mycitroenden indirilmiyor maile link gönder dediğimde de link gelmiyor -
Bu adresten citroen update uygulamasını indirdim. Program çok basit vın no istiyor güncelleme kontrol ediyor. Sonra güncellemeyi indirdi usb diski takın dedi. Kendisi usb ye indiriyor dosyaları usb alıp direk araca taktım başladı😉
-
Teşekkürler. 👍🏼 -
Arkadaşlar whatsapp grubu linkini paylaşır mısınız ?
Bir de 2024 model shine bold 1.5 dizel araçlarda kayar led yapılabilir mi ?
Deri nappa koltuklar yazın rahatsız eder mi acaba , sıcak havalarda . Kullanan arkadaşlar yorum yapabilir misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besiktasjk87 -- 12 Ekim 2024; 10:0:8 > -
arkadaşlar 2023 model 23500 km shine bold aracımı satıyorum ilgilenenler için link bırakıyorum.
-
Ekranın 2 yanında hiç bir amaca hizmet etmeyen klima bilgi kutucukları var. Onları genel ekrana dahil eden bir güncelleme yapmayı neden düşünmüyorlar. Harita, yanında başka bir uygulama da açınca küçük kalıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Erdi güney
Ekranın 2 yanında hiç bir amaca hizmet etmeyen klima bilgi kutucukları var. Onları genel ekrana dahil eden bir güncelleme yapmayı neden düşünmüyorlar. Harita, yanında başka bir uygulama da açınca küçük kalıyor.bu nesilde çıkan tüm PSA araçları (DS dahil) bu şekilde malesef..bir güncelleme olmayacak. Yeni nesil modellerde tam ekran kullanmak mümkün oluyor sadece.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X