Şimdi Ara

YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR (1037. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: efe73 , efe73 , atom-karınca
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil1 Android
5 sn
20.791
Cevap
386
Favori
1.586.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10351036103710381039
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba 2022 model shine bold alma aşamasında aracın tavan yan kısmında boya atması gördüm. Tüm modellerde mi var bu sorun yoksa 2023 sonrası modellerde düzeldi mi ? Bu tarz bir bilgi edindim ama aslı var mı öğrenemedim. Araçtan da soğumuş oldum haliyle. Ne yapmamı önerirsiniz. Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zepal -- 21 Eylül 2024; 19:37:30 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zepal Z kullanıcısına yanıt

İki renk tüm PSA grubunda var. Eğer değer kaybetme parası olan 100bini almamışlarsa alın aracı servise gidin. Hem bedava boyatın hem 100bininizi alın. Eğer boya atması sebebiyle değer kaybetme ödemesi 100bini almışlarsa aracın fiyatından 100bin eksik teklif verin. Sebep olarak da tavanı söyleyin.

C5 Aircross ikinci elde f/p SUV'u. Bu araçtaki konforu anca lüks sınıfta karşılarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RaptorFX kullanıcısına yanıt
    Kıymetli yorumunuz için teşekkür ederim. O araçtan vazgeçip tavanıda gövde rengi gibi lacivert olan shine bold ile anlaştım. Gövde rengi tavan da boya atma riski daha az diye söyleniyor. Nasip olurda alırsam tecrübe etmeye hazırım :)

• Gövde rengi tavanda boya atma olmaz. Siyah tavanlarda gövde rengi tavanın üstüne siyah atıyorlar. Sonradan atılan siyah atıyor, gövdenin asıl rengi kalıyor.

Sizlere hayırlı olsun. Sağlıklı günlerde kullanın.

• Merhabalar. ikinci el aldığım c5a aracıma ilk defa adblue koydum. 2400km sonra çalıştırılamaz uyarısı verince anlatılanlar dolayısıyla korktum ama hiç alakası yokmuş meğerse. depoya 10lt adblue koydum ve uyarı kendiliğinden gitti...... zaten olması gereken bu ama o kadar çok şey duymuştum ki korkmuştum. 10 lt shell marka adblue içine tunap 987 ekledim ve depoya boşalttım.

• soneruysal1 S kullanıcısına yanıt
    Zaten olması gereken o ama facebook gruplarında adblue arızası yaşayanlar yazıyor doldurduğu halde uyarı gitmeyen çok insan var.

• Herkese iyi günler,
    Bugün işletim sistemi güncellemesi geldi. Yeni güncelleme ile neler değişti. Bilgisi olan var mı? Kablosuz android auto gibi 😊
    YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR

• MURYOR M kullanıcısına yanıt
    Bunu araca nasıl yüklüyoruz acaba ? Uygulamayı indirdim ama bir türlü oturum açtırmıyor. Anlayamadım.

• MURYOR M kullanıcısına yanıt

update uygulaması yine bağlantı hatası veriyor.

• Ben uygulama linkini mail ile at dediğimde linklerin olmadığı boş bir mail geliyor. Telefon ile indirme de yapamıyorum. Acaba uygulamayı bilgisayara mı kurmak gerekitir

• soneruysal1 S kullanıcısına yanıt

ben ilk serviste koydurmuştum, piyasanın kaç katı idi. şimdi uyarı gelince benzinliğe giriyorum, pompadan 10 lt koydurup devam ediyorum.

• Güncelleme menüsü uygulamada çökmüş durumda. Servis şu anda kullanılamıyor diyor. Yurtdışı forumlarda çok bir fark olmadığını söyleyenler var. Ben şu yan taraftaki lüzumsuz boşluklar gider diye ümit ediyordum. Bir de güncelleme çok uzun sürdüğü için motor çalışırken güncelleme yapmak gerekiyormuş. O da ilginç geldi.. bakalım eğer fırsat olursa deneyeceğiz.

10 bin bakıma 2 bin km kaldı. Serviste de yaptırılabilir güncelleme. Ama en az 2 3 bin lira isterler..

• uygulamayı kaldırıp tekrar kurunca bende düzeldi indirdim update i ama kuramadım daha

• Altta güncelleme görünüyor. Ancak tıklayamıyorum.

YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR

• Rouvax kullanıcısına yanıt

Sizde link var mı acaba. Bilgisayara indirmek için

• Erdi güney E kullanıcısına yanıt
    Valla ben bir şey düzgün çalışıyorsa hiç dokunma tarafında olduğum için ellemiyorum, özellikle araçla ilgili ise :)

• kaansa K kullanıcısına yanıt
    sites.google.com
    NAC & RCC Updates - Wave 4
    https://sites.google.com/view/nac-rcc/system/nac/wave-4

arkadaslar burdan uygun guncellemeyi indirip fat32 formatli usb bellek ile halledebilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Merhabalar.
    C5 alma durumum var araçtan memnun musunuz?
    Kasası ne zaman degişecek yardımcı olursanız sevinirim.

• FrankMartin87 F kullanıcısına yanıt

Genel olarak herkes memnun muhtemelen 2025 yılında yeni kasayı duyururlar

• volkan.e V kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 10351036103710381039
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.