Yeni nesil derken tam olarak neyi kastettiniz. Yani benim araç 2024 model. |
YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR (1039. sayfa)
-
-
Araç 2024 üretimi ama 2016daki teknolojiyi kullanıyor (3008in çıkış tarihi aynı altyapı ya sahipler)
Yeni nesil, yeni çıkan araçlar manasında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 14 Ekim 2024; 11:8:13 > -
-
Anladım teşekkürler
-
Hocam bence normal değil. Çamurlukta ya da kaputta bir aksaklık var gibi. -
Zamanında sıfır aldığım corsa da böyle duruyordu kapıları kaput filan sağdan soldan taşık haldeydi servise götürdüğümde ayar yaparız ama vidalarda oynanma izi olur dedikleri için ayarlatmamıştım. -
2025'te kasa değişiyor sanırım doğru mudur?
-
Merhaba herkese, 2023 C5 Aircross aracımı sattım, yeni kasa kodiaq ile devam etme kararı aldım. C5AC çok güzel bir araç, İnşallah kodiaq da aradaki farka değecek kadar güzel bir araçtır. Hepinize kazasız, belasız, araçlarınıza sağlıkla binebileceğiniz günler dilerim. Forumlar arasında böylesine etkin, soru-cevap içeriği olan, bilgi paylaşımı yapılan pek az sayfa var. Selamlar herkese. -
ayar yapılarak düzeltilir önemli bir konu değil hocam canınızı sıkmayın. Görsel olarak gözünüze batmıyorsa ellemeyin sonra expertize gittiğinizde kaputa sök/tak yazarlar.
-
hayırlı olsun, kodiaq hangi paket kaça aldınız
-
Teşekkürler, 5 kişilik prestige paket, 3 e yakın bir fiyat oldu. -
Herkese merhaba.
2022-23 makyajlı shine bold dizel almayı düşünüyorum.Geçmiş yazıları okudum fakat smr paket olmayan akustik cam kaldırılan ve kapı kolları-tavan aydınlatması olmayan araçlar kafamı karıştırdı.Almayı düşündüğüm araçta bunlar var mı ? Nelere dikkat etmeliyim
Birde shine bold alsak bile masajlı-hafızalı koltuk ve ön kamera ayrıca opsiyon olarak mı ekleniyor.Başka alabileceğimiz liste harici bir opsiyon var mı ?
Aydınlatacak konuya hakim biri olursa sevinirim.Teşekkürler.
-
2022 modellerde kamera ve nappa deri(masajlı) koltuklar opsiyoneldi. 2023 modellerde standart oldu, 2023 eylül ayından sonra gelenler smr koduyla satıldı ve bahsettiğiniz eksikliklerle gelmeye başladı. 2023 model ve eylül ayına kadar üretilen modeller en dolu olanlardır.
-
ben de severek kullandığım aracımı satıyorum. ilgilenen olursa yardımcı olurum.
-
Selamlar... 2023 fell bold donanım en düşük olan mı... Bir de artık dizel araç üreten pek kalmadı. Bu aracı alıp almamakta tereddüt ediyorum. Kullanıcılar artı eksi yazabilir mi lütfen... -
h.o satılınca gittiği fiyatı da yazar mısınız, merak ettim piyasa ne duruma geldi acaba.
-
hocam arabam.com'da pek yazan olmuyor. 5-6 kişi mesaj attı. 1580 teklif etti bir kişi vermedim. sahibinden'e koyacağım bugün yarın. ama ne alacağımı da bilmiyorum açıkçası.
-
merhabalar aracımda direksiyonu sola çevirdiğinde bir gıcırtı sesi alıyorum direksiyon hareketleriyle çıkıyor bu ses bu konuda tecrübeli olan sorunu yaşayan ya da bana yardımcı olacak olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
-
Genellikle paspas direksiyon mafsalina takiliyor,geri cekebilirsiniz. Eger ondan degilse bendeki sorun olabilir. Gecen ay vardi bu ses gelmesi servise goturdum,direksiyon kutusu degisti. -
Dişli asfalt yolda hayalet ekranın arka tarafından tıkırtı gelmeye başladı.
Tecrübe eden, çözüm bulan oldu mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X