arkadaşlar iyigünler 2023 model shine bold 24500km aracımı satıyorum. yanında 4 adet pirelli marka kış lastiği hediye detaylar aşağıda forum üyelerine özel 1680 tl www.sahibinden.com Just a moment... https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-citroen-citroen-c-5-aircross-shine-bold-4-adet-kis-lastigi-1209822394/detay |
YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR (1041. sayfa)
-
-
Sağ tarafa tam tur çevirdikten sonra hafif sol,sağ yapınca tıkırtı sesi şeklinde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Shine bold u kaça veriyorlar demiştiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir şey dememiştim. Ama en uygun 1875 peşin diye okumuştum.
Teşekkürler.
Benim aractada boyle bir ses duyuldu sanayiye gotureyimmi dedim acele etmedim acaba sesle ilgili tecrubesi olan varmi veya istanbulda bu sesten anliyan iyi bi usta
aracım adblue uyarısı verdi ilk kez adblue alacağım.
İnternette baktığımda onlarca farklı model var.
Bizim araçlar için hangisi uygundur?
Aracım makyajlı kasa dizel
-
Ben opetten 10 lt alıp koyuyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
7 sene çift kavramalı şanzıman kullanmış biri olarak ne zaman arıza yapacak korkusu ile yaşadım. Çift kavrama patlamaya hazır bombadır.
-
Geçen haftasonu 1500 km adblue uyarısı verdi bende petrol ofisi pompasindan fulledi 11 lt aldı ltsi benim aldığım istasyonda 39.5 TL idi daha öncede hep opette pompadan alıyordum bı sefer Po yu denemek istedim bugüne kadar bir sıkıntı yaşamadım
Merhaba arkadaşlar. 2023 model shine bold ile ilgili bir sorunum var. Genel bir sorun mudur öğrenmek istedim. Tümseklerden geçerken çok konforlu ancak çukurdan geçerken arka süspansüyonlar sanki yokmuş gibi çarpıyor araç. bazı çukurlarda ya da kanallarda yapıyor. Küt diye vuruyor arkası. Yaşayan, bilen var mıdır?
-
Evet o şekilde normal tümseklerde pamuk gibi olan araba kesik çukurlarda ve tümseklerde küt diye vuruyor özellikle arkası. Yani abartıldığı kadar uçan halı değil.
çok saçma değilmi ya. çok konforlu araç diye alıyoruz çukurda 10 yıllık araba gibi vuruyor. sinir bozucu
-
Arkalar gürültülü ve sarsıntılı çalışıyor önler pamuk gibi çok fazla özenmemişler
Merhaba. ben shell kapalı kutu aldım. Ancak daha önemlisi mutlaka tunap 987 ekleyin. sorun yaşamadan önce tedbir alın derim.
-
Aynen öyle. Bu konuya ben de değinmiştim. Mesaj linki aşağıda 👇
Merhaba ,
makyajlı kasadaki yeni tip ekran eskisine gore iyileştirilmiş ve değişmiş bir arayuze ve hızına sahip yoksa sadece tasarımsal değişikliğemi uğramış ? Bilen arkadaşlar destek atabilirmi
-
Şöyle bir gözlemim var;
Bende shine bold , arkadaşımda da feel paket var.
Özellikle 19 luk jantlarda söylediğiniz sorun daha hissedilir oluyor, özellikle eşik bir hız değeri var onun üstünde iken bu durum daha bariz oluyor. Eğer yavaş geçerseniz gene güzel sönümlüyor ancak 20-30 km nin üstünde bir hız ile geçerseniz çok hissettiriyor.
18 lik lastikte de benzer durum var ancak biraz daha az rahatsız ediyor.
Aracın daha ekonomi ve maaliyet odaklı bir araba olduğunu unutmamak lazım :) sonuçta premium diye satılmıyor, sınıf standartlarında gene ortalama üstü diye düşünüyorum.
Ama lastik ebatı ve bagımsız suspansiyon olmaması cidden aracın konfora en olumsuz etki eden unsurları.
-
Arkadaşlar araç içi kamera tavsiyesi olan var mıdır?
-
Süspansiyon hızlı gelen darbeleri sönümleyemediği için vuruyor. Yavaş olursa sönümlediğinden sorun olmuyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X