Şimdi Ara

YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR (1043. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.937
Cevap
391
Favori
1.611.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10411042104310441045
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Auto hold frene basınca devreye girer ayağınızı çekseniz de fren yapmaya devam eder gerekirse saatlerce durur :) ta ki siz gaza basana kadar..

Normal şartlarda psa daki yokuş kalkış desteği ile soru. Yaşamıyor olmanız gerek zira 2 sn uzun süre. Kaldı ki aracın torku yüksek ve tork konvertor kuvveti de. Çok dik yokuşta dahi bu 2 sn size yeterli olacaktır.. Önceki Kullanım alışkanlığınız ile nedeniyle bir alışma süreniz olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 10 Aralık 2024; 11:45:15 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu gün aracı Servise götürdük genel bir checkup yapılması için herhangi bir problem olmadığını ilettiler 15.000 bakım için bekleriz dediler. Ardından gizli özellikler veya opsiyonlu açılabilir şeyler için yardımcı olurlar mı diye sordum da hayır yapmıyoruz diye bir cevap aldım

Şu an C5 Air Cross Shine Bolt aracımda Kumandadan camlar kapanıp açılabiliyor ancak sunroof açılamıyor bunu nasıl aktif edebiliriz

Açıkçası aracın gizli özellikleri ile ilgili de işlem yapacak yer eğer herhangi bir garanti vermiyorsa güvenmemek lazım gibi bir yorumda bulundular, aracın beynine herhangi bir şeye zarar verilmesi riskini belirttiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hız sabitleyici devreye alma reddedildi ortam şartları müsait değil hatası veriyor çözümü bilen varmı herhangi bir arıza ışığı da yanmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medja -- 13 Aralık 2024; 20:3:34 >
  • medja M kullanıcısına yanıt
    Yanlış tuşa basıyorsunuz büyük ihtimalle hocam. Kolun arkasındaki hız arttırma eksiltme tuşları ile devreye giriyor sistem.

• hgguner H kullanıcısına yanıt
    Yok hocam biliorm hız artırma azaltma var arkada hemen bı iki sefer sorunsuz çalıştı sonra gene hata vermeye başladı

• selamlar herkese. 2022 model shine bold araç aldım geçen hafta. sormak istediğim şu, bu aracı shine paketten ayıran donanımlar hangileridir acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bizde 2020 modelleri C5 Aircross bulunmakta. Aracımızın üzerindeki lastikler kötü durumda. Fabrika çıkış olarak 225/55/r18 var fakat merak ettiğim 225/40/r18 taksak herhangi bir sorun yaşar mıyız? Taban ve inc boyutu aynı. 55 yanak ile 40 yanak arasında ciddi bir fiyat farkı var maalesef.

• S.Soylu kullanıcısına yanıt
    3.3 cm fark yaratacak hocam. Ben tavsiye etmezdim açıkçası. Araç ağır zaten. Hem konforda hem güvenlikte negatif etki yapar bence.

Teşekkürler

İki lastik arasındaki fark bu.

YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR

• Merhaba

Ön arka set olarak koltuk kılıfı almayı düşünüyorum. Kullananlar var ise önerileriniz sorabilir miyim? Koltukların orjinal döşemesini korurken konforuda kaybetmemek istiyorum. Malum çocuklar ile araç koltuklarını temiz ve sağlam tutmak zor olabiliyor. Önceki aracımda kumaş yüzeyler çok kötü olmuştu

40 yanak konfor bırakmaz

• Isıtmalı koltukların bazen çalışıp bazen çalışmamsının nedeni ne olabilir? Bilen var mı? Bulunduğum şehirde bugünlerde sıcaklık +5 dereceyi geçmiyor.

225/40/R18 %10 farklı bir boyut mümkünse %1 altında kalmak gerekiyor %2 kabul edilebilir. tamamen uyumsuz bir lastik boyutu tercih etmeye çalışıyorsunuz. ilk virajda bu dünyadan göçüp gitmeniz kuvvetle muhtemel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 20 Aralık 2024; 15:15:23 >
  • selimselim25 S kullanıcısına yanıt

önceki sayfalarda geçmişti sanırım kablolarda temassızlık yada akü sağlığının düşmesi olabilir. Hiç mi devreye girmiyor?

• selimselim25 S kullanıcısına yanıt
    Hocam benim araç da böyleydi. Bence dokunmatik tuş olması kaynaklı yapıyor. Bazen sistemi aktif etmiyor ışıklar yansa da. Birkaç kere basınca çalıştırıyordu.

• onur031 kullanıcısına yanıt

aynısı 2020 bende de var. başka araçlarımla aynı yerlerde daha yumuşak geçebiliyorum.

• nohackmove kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkürler. Bence de ya akü kaynaklı ya da sıcaklık sensörlerinde sıkıntı var.Hava sıcakken ısıtmalı koltukların çalışmama özelliği olduğu için sistemin bir sensörle bağlantılı olması lazım. 2 koltıkda aynı anda bazen çalışıyor bazen çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimselim25 -- 21 Aralık 2024; 8:37:43 >

Cevap için teşekkürler.İki koltuk aynı anda çalışıp çalışmadığı için dokunmatik arızası olasılığını eledim diyebilirim.

• Herkese merhabalar,

Küçük kızımın ayakkabı tokası deri koltuğu farkında olmadan çok fena çizmiş. Daha önce benzer sorunu yaşayan oldu mu? Bu çizikleri kapatma yolu var mı?

Biraz araştırdım, farklı uygulamalar var ama bu uygulamalar deri türüne göre değişiyor. Bizim araçlardaki deri gerçek midir?

Bu arada, kılıf kullanmayı hiç sevmiyordum şimdiye kadar hiçbir aracımda da kullanmadım. Ama bundan sonra en azından arka koltuklar için kılıf kullanacağım.

YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR

• 
Sayfa: önceki 10411042104310441045
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.