Şimdi Ara

YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
20.850
Cevap
385
Favori
1.597.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence de bu hafta biraz zor gibi ama bekleyip göreceğiz. Ben en azından sizin kadar fazla ödeme yapmadım Umarım araç bekleyen herkesin işi en koşa sürede çözülür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasai K kullanıcısına yanıt
    Aracınız hayırlı olsun. Kosmet olunca oluyor demek ki. Shine mı Fell advanture mı aracınız?
    Citroen her zaman bu hafta gelecek araçlarımız var diyor zaten. Pek profesyonelce yönetilmiyor gibi geldi bana bu süreç. İyi akşamlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: kasai

İki gündür neredeyse tüm tr bayileri ile görüşme yaptım. Bugün Ankara ata da Fransa limanda gemide olanların Kasım sonu (20 si gibi) teslimat ta olacağı bilgisini aldım. Tam artık vazgeçmişken opsiyonlu bir aracın satış iptalinden aranıp kaporta vererek işi tamamladım. Bazı bayilere bu haftasonu ve kasım başı araç girişi olacakmış f.adventure modellerinden onunda bilgisini aldım. Resmen peşinde koştuk tüm Türkiye de arabayı bulup alabilmek için. Sizlere de kolay gelsin, umarım daha erken kavuşursunuz araçlarınıza.
    Hayırlı olsun.
    Kaça alabildiniz ve hangi renk
  • 5008.tr 5 kullanıcısına yanıt
    tüh be olaymıs çok iyi olurmus
  • domer2525 kullanıcısına yanıt
    Shine inci beyazı araç. Teşekkür ederim. Shine bulmak ciddi sıkıntı, satış temsilcisi bizi 3.sınıf ülke modunda düşünüyorlar vs dedi. İstek çok gelen araç yok.

• mehmetsolak977 M kullanıcısına yanıt
    İnci beyazı shine paket ötv indirimli alındı 150 ye geldi

• kasai K kullanıcısına yanıt
    Tekrar hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler diliyorum.

• quote:

Tekrar hayırlı olsun. Yanında bir şeyler hediye ettiler mi bari?
    Yoksa seramik falan siz mi yaptırıyorsunuz?
    Çok teşekkürler.

• mehmetsolak977 M kullanıcısına yanıt
    Çok hızlı gelişti olaylar aracı bulunca biraz sordum ama hiç niyetleri yok gibi. Yemek ısmarlarız dediler 🙂 Daha önce Ankara da seramik kaplattığım bir yer vardı oradan bir fiyat alacağım. Eğer yaptırabilirsem motor izolasyonu hediyesi talep edeceğim, olmazsa ankarada 1.000 lira demişti ata citroen oraya gideceğim.

• quote:

Kaç paradan 150 ye inmiş oldu hocam. Bizi ne kadar ÖTV adı altında öpüyorlar yani...

• NEXUS_07 kullanıcısına yanıt
    237 küsür den indi hocam. Yani 87 küsür öpüyorlar.

Hocam oyle bir anlattın ki hikayenin sonunda sana subaru satacaklar diye endişe ettim. Gerçek şu ki c5a cok iyi bir araç olmakla beraber satış pazarlama tarafında citroen hem yetkinlik hem donanım stratejileri bakımından başarısızlar. Bunu 5 6 bayiyle konuşan biri olarak içim rahat söylüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mesutist M kullanıcısına yanıt
    Evet gerçekten hikaye gibi. Sonunu ben de merak ediyorum. Benim de dediğim gibi pek profesyonelce yönetilemiyor bu süreç. Ben fazla bayi dolaşmadım ve bu bayi yaklaşık 1 aylık Citroen bayisi. Ama araç satışında baya eski ve diğer marklarda birden fazla baylilkleri var. Biraz da ona güvendim.

İmla düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi domer2525 -- 22 Ekim 2019; 9:12:54 >
  • quote:

237 küsür den indi hocam. Yani 87 küsür öpüyorlar.
    Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NEXUS_07 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Hepimiz kazasız belasız ağız tadıyla binelim araçlarımıza 👍

• Bugün aradılar beni arabanız gemide nakliyede dediler bu durumda kaç gün sürer teslim bilgisi olan var mı

• biyooo B kullanıcısına yanıt
    aynı durumdayız en geç ay sonu şubelerde olur, kasım ilk haftası teslim yapılır muhtemelen
  • quote:

Orijinalden alıntı: biyooo

Bugün aradılar beni arabanız gemide nakliyede dediler bu durumda kaç gün sürer teslim bilgisi olan var mı
    Bizim arabalar gümrükten geçeli 10 gün oldu neredeyse ama PDI mıymış neymiş orada bekliyor , bayiler her gün arıyoruz ama göndermiyorlar diyor. Ben bu hafta içi alırız demiştim ama uzayacak sanırım. Sizin arabalar geldiğinde süreç hızlanır umarım yoksa beklersiniz...

• Sitedeki fiyatlar zamlanmış çıldırmışlar hayırlı satışlar.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.