Şimdi Ara

YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.850
Cevap
385
Favori
1.597.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zam gelecek demişlerdi de 12 k zam geleceğini söylememişlerdi. Yalnız sadece shine için yapmışlar zammı. Diğerlerinde yok sanki. Shine için talep fazla sanırım. Feel Adventure ile Shine arasındaki fiyat farkı inanılmaz olmuş. Tamam vergi dilimi giriyor ama yine de fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CengoCenk

Zam gelecek demişlerdi de 12 k zam geleceğini söylememişlerdi. Yalnız sadece shine için yapmışlar zammı. Diğerlerinde yok sanki. Shine için talep fazla sanırım. Feel Adventure ile Shine arasındaki fiyat farkı inanılmaz olmuş. Tamam vergi dilimi giriyor ama yine de fazla.
    Belki engelli satışı az olsun diye yapmışlardır...🤔🧐

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gemstoneblue kullanıcısına yanıt
    Kişisel görüşüm opsiyonlu engelli satis sayısını engellemek. Yoksa tr ye geliş fiyatı bence engelli limitlerinin içinde kalıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Engelli satışından daha mı az para kazanıyorlar anlayamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: dentist24

Engelli satışından daha mı az para kazanıyorlar anlayamadım.
    Otv parasını çalıştırıyorlar toplamda dünya para devlete hemen ödemiyorlardır onu..

• gemstoneblue kullanıcısına yanıt
    benim bildiğim ötv ödenmeden aracın plakası çıkmıyor
  • Rampage kullanıcısına yanıt
    Aynen, vergisi ödenmemiş araç için plaka çıkmaz benim de bildiğim. Aslında ötv li ötv siz bence bayiye pek fark eden birşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CengoCenk

Aynen, vergisi ödenmemiş araç için plaka çıkmaz benim de bildiğim. Aslında ötv li ötv siz bence bayiye pek fark eden birşey yok.
    Distributore vardır karı muhakkak bütün fırmalar arac az olunca engelli dilimine sokmamaya çalışıyorlar araçları firma parayı az çalıştırsa yine kar onların hesapları çok farklı çıkarları olmazsa yapmazlar..

• Benim merak ettiğim bir konu var, opsiyon olarak sunulan donanımlar sonradan servisler tarafından araçlara eklenebiliyor mu yoksa üretim sonrası araçlar bu tür gelişmelere kapalı mı?
    Örnek vermek gerekirse shine pakete sonradan otoyol sürüş paketi eklenebilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: dentist24

Benim merak ettiğim bir konu var, opsiyon olarak sunulan donanımlar sonradan servisler tarafından araçlara eklenebiliyor mu yoksa üretim sonrası araçlar bu tür gelişmelere kapalı mı?
    Örnek vermek gerekirse shine pakete sonradan otoyol sürüş paketi eklenebilir mi?
    Bence eklenirde harici yedek servise gelmıyordur gelsede saglıklı suanda takabılcek servisci yoktur kesın c5 için

• iyi akşamlar arkadaşlar bende shine paket c5a var sorum şu geri viteste yan aynalar aşağı inmiyor bunun nasıl yapıldığını bilen var mı acaba menüleri karıştırdım ama hiç bir şey bulamadım bilen var mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasai

İnci beyazı shine paket ötv indirimli alındı 150 ye geldi
    Bugün itibari ile sitedeki güncel fiyatlara göre 11.000 TL avantajınız var... Tekrar hayırlı olsun...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NEXUS_07 kullanıcısına yanıt
    Tekrar teşekkürler. Bugün listeyi görünce tırsmadım değil ama proforma faturam çıktı, trafik sigortası kesildi, perşembe en geç cuma teslim alacağım kısmetse. Bir gün geç karar versem yada araç bulamasam Shine alma ihtimalim direk ötv muafiyet sınırından dolayı ortadan kalkıyordu. Nasip diyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: biyooo

Bugün aradılar beni arabanız gemide nakliyede dediler bu durumda kaç gün sürer teslim bilgisi olan var mı
    Hocam siz kaporayı ne zaman verdiniz? Bir de ödemeyi ne zaman yaptınız?

Sanki baya bir önceden yapmıştınız, nasıl halen gemide olabilir aracınız?

Bir yanlışlık olmasın?

• quote:

Orijinalden alıntı: cianni

Hocam siz kaporayı ne zaman verdiniz? Bir de ödemeyi ne zaman yaptınız?

Sanki baya bir önceden yapmıştınız, nasıl halen gemide olabilir aracınız?

Bir yanlışlık olmasın?

Alıntıları Göster
    5 ekimde kaporo verdim o zaman gemide demişlerdi sonra fransa limanında dediler 21 ekimde şimdi gemide diyorlar ben de anlamadım bu ne biçim satış paranın neredeyse tamamını yatırdım bekliyorum mecburen
  • Merhabalar fell advanture için 200 fiyat verdiler nasil sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: silverdream

Merhabalar fell advanture için 200 fiyat verdiler nasil sizce?
    çok iyi al
  • quote:

Orijinalden alıntı: silverdream

Merhabalar fell advanture için 200 fiyat verdiler nasil sizce?
    iyi fiyat bence hangi bayiden fiyat aldınız
  • Neresi iyi pahalı fiyat.

• Feel araca arkadan Shine görünümü için krom orjinal parçalar. 3008'imde uygulamıştım görüntü çok değişiyordu.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.