YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 (22. sayfa)
-
-
Kırmızı (kirli) vs karamel yanyana (alacak olanlara fikir vermesi açısından)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
il
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Üsküdar Gerçekleri -- 19 Eylül 2021; 8:57:51 > -
seramik, boya koruma vs yaptırmadım ama araç parlıyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Üsküdar Gerçekleri -- 17 Eylül 2021; 20:1:14 > -
Renk ve shine donanım güzel bir kombinasyon oluşturmuş :)
yes, the shine shines.
-
18 inc jant konfor durumu nasıl? 195 genişlik de yol tutuşu açısından problem teşkil ediyor mu? Sanki 17 inclik jant hem etli olmasından hem de geniş olmasından daha iyi olur gibi düşnüüyorum. Gerçi sizinki shine ile 17 inc oluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
18 inc jant konfor durumu nasıl? 195 genişlik de yol tutuşu açısından problem teşkil ediyor mu? Sanki 17 inclik jant hem etli olmasından hem de geniş olmasından daha iyi olur gibi düşnüüyorum.
Güzel ve yerinde bir soru aslında. 17 inch versiyonu kullanıp denemek isterdim, lakin tahminim ikisi de yanaklı lastik olduğundan zaten ağırlık transferinde ağırlık binince sıkışacak. Yol tutuş vs u olsa 215 taban alır derdim. 195 ile sıkıntı yaşamadım açıkçası, araç yumuşak karakterli ve nispeten dar tabana göre iyi yol tutuyor aslında (focus değil elbette ama golf ve A3 den iyi olduğunu söyleyebilirim net olarak). Buradaki olay aslında araç ağırlık transferi yaptığında korkmamak ve ESP müdahale ettiğinde ufak ufak gaza basarak hizli ve çizgiyi koruyarak viraj alabilmek. Bunları nerden biliyor ve uyguluyorum derseniz, yaklaşık 4 sene 308 GTI kullandım, yaş 30 u gecince tercihlerimiz de yavaştan konfor ağırlıklı fakat yol tutustan tavizi az olan araç bakmaya başladık ki karşımıza C4 cikti :)
peugeot 2008 ciler c4 e gelmiş gördüğüm kadarıyla 2021 yılı başında az beklememiştik 2008 lerin türkiyeye gelmesini. dr civanım ve samuel etoo da ikisini de hatırlıyorum sanki. Etoo, peugeot box dan donanım paylaşırdı forumda istenelere araçlarının donanımını yollardı.
c4 e gelince, piyasada trafikyr araç yok dolayısıyla araç çok ilgi çekiyor.Araçlar gelmeye başlayınca talep de artacaktır, çünkü donanım ve görüntü olarak gerçekten de çok iyi...
-
2008 i kız arkadasima aldık, benim de 308 GTI im vardı. Üniversite yıllarından beri PSA araç kullanıyorum, dolayısıyla bildiklerimi, rica edenlerle paylaşmakta bir beis görmüyorum. C4 un yeterince ithal edilebildiği ve fiyatı da şimdiki yüzde elli dilimde kalan otomatik vitesli versiyonu olursa, satış rekorları kirmasa da yeterince satış rakami elde edeceğini düşünüyorum.
Çok teşekkür ederim değerli düşünceleriniz için. Bu kanalda tek amaç araçların sadece tasarım ve donanıma göre alınmaması gerekliliğini insanlara anlatmaya çalışıyorum. Unutulmamalı ki güvenlik en önemli tercih nedeni olmalı. Saygılar selamlar
-
Tasarımı fantastik olduğu için çok satılan bir araç olmayacak ama bulunur olur ise soracaktır. Daha yolda hiç görmedim :)
Evet hocam doğru hatırladınız. 2020 başında 2008 GT almıştım 2020 haziranda toki kampanya yaptığında borcunu erken öde fln diye sattım ama çok pişman oldum tabiki 😅 şimdi yine c4 için beklemedeyim bakalım hayırlısıyla alıcaz gibi duruyor
Anladım hocam. Teşekkür ederim bilgi için. 308 gti sürücüsü az buçuk anlar zaten yol tutuşundan diye düşünüyorum ve 195 genişliğin sorun etmiceğine inanıyorum artık :D
Mesele fiyat ve stok meselesi. C5 de başta aşırı tutulmamıştı ama artık her yerde mevcut. C4 %50 olup üzerine bol stok getirse rahatlıkla ilk sıralara yerleşebilir ancak psa bunu ne kadar istiyor? Bilemiyorum. Tutulmadı vs diyenleri çok sallamamak lazım, araç güzel, fiyat önemli bu noktada
C5 ilk günden itibaren tutulmaya başladı daha tr'ye ilk girdiği hafta trafikte 5-6 tane c5a görmüştüm, c4 7 aydır Türkiye'de bayideki showroom haricinde hiçbir yerde görmedim. Tutulmadı araç net
Psa için öncelik 308 olur c4 ve astra ikinci veya üçüncü olacaktır. Araç bence de tutulmadı ve tutulmayacakta... Tutulmasını istemem de :)
Aynen tutulmasın ki ucuza alalım 😊
C4 sıfor manuel araç yokmu bayilerde? Ancak hına gücümüz yetiyor. Alıp memnun kalan varmı? Şuandaki aracım c4 2008 model. Yemi modelinden sadece manuel aracı alabiliyorum. Ancak daha hiç göremedim trafikte.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X