< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 (21. sayfa)
-
-
Kadran biraz kötü evet, bir kaç inç daha büyük yapsalar ölürler sanki :) Sınıf konusunda aslında araç sınıfının tek örneği ama en yakın olduğu sınıf BSuv diye düşünüyorum.
Bu arada elinde araç olmayan bayi direk 275 fiyat veriyor. Sahtekarlıkta zirveler:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Elinde araç olmayanlar fiyatı da sabitlemiyordur büyük ihtimalle. kaporayı alıp ya tutarsa diyorlar. ama sabitliyorlarsa beklenir. En yakın hangi ayda geleceğini söylüyorlar bir de bilginiz var mı? Bir de 344 bin fiyat veren opsiyon mu satıyordu yanında? Çok aşırı bir fiyat çünkü.
-
344 olanı %50 den değil %80 den veriyorlar. Piyasası biraz karışık :) Bayağı bayi gezdim işler karıştı iyice :) Bulursak 280-285 e veririm diyen de var, gelecek 295 diyen de var. En başından %50 de olsaydı durum değişirdi.
Birde mavi ile karamel arasında seçim yapmak çok zor :) ikisi de çok güzel...
Merhaba arkadaşlar C4 ü beğendim bi yandan da araştırıyorum, corsa 208 platformunda üretiliyormuş. Bunun ne gibi farkları var, Platform önemli mi? Teşekkürler
Not: Aracın olduğu bayi ismi verebilirseniz sevinirim, birçok yeri aradım araç yok diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezer32 -- 10 Eylül 2021; 14:36:44 > -
Araç bulmak imkansız hocam:)
Öncelikle araca ulaşıp kullanma şansına erişenlere hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanmalarını dilerim. Citroen C4 ilk gördüğüm anda sahip olmak istediğim bir otomobil oldu açıkçası ve şu anda 1.2 puretech 130hp shine paketine sahibim. Aracı ÖTV muafiyeti ile 192K fiyata aldım. Seramik kaplama, kaput filmi, cam filmi, motor ve koltuk koruma, kauçuk paspas, bagaj havuzu ve +1 yıl garanti uzatma gibi ekstralar da bu fiyatın içinde. Bu tür ekstralar olmadan zaten hiç bir markanın hiç bir bayisinden otomobil almanız mümkün değil bu devirde.
Önceki mesajlarda 1.2 puretech 155hp Shine bold donanımı 193K fiyata alan mesajı gördüğümde hayal kırıklığına uğramadım desem yalan olur açıkçası. Ancak öyle bir zamandayız ki otomobil piyasasında ne alırsanız alın aldığınız gün kârdasınız. Bu yoklukta C4 130hp Shine alabilmek bile bir şans. Sanırım en şanslımız Kayserili abimiz. %50 ÖTV ile field bold sahibi olmak milli piyangonun ikinci büyük ikramiyesini tutturmak gibi bir şey olsa gerek.
Aracı 13 Temmuz'da teslim aldım iki aydır kullanıyorum daha yollarda bir tane daha göremedim. Chip krizi nedeniyle PSA grubu sadece Citroen'de değil diğer markalarında da aynı sorunu yaşıyor. Üretim çok sınırlı olduğu için yeteri kadar araç getiremiyorlar. Geçen gün Autoclub Youtube kanalındaki canlı yayında Turgut Yüksekdağ'ın açıklaması, mayıs ayından bu yana tüm Türkiye'de satılan toplam yeni Citroen C4 sayısı 702 adet. Bu arzın talebi karşılayamadığını gösteriyor. Araç getirebilseler çok daha fazlası satılacaktır kesinlikle.
1.2 3 silindirli 130hb benzinli motor sıkışık trafikte engebeli arazilerde hiç de ekonomik değil dizele göre ancak uzun yolda hem performanslı hem de ekonomik. Çift kademeli süspansiyonu başarılı, tabi ki bozuk zeminlerde uçan halı hissini vermiyor ancak konforlu olduğunu da hissediyorsunuz. Gösterge paneli küçük ancak alışıyorsunuz gerekli olan tüm bilgileri gösteriyor öyle gözlüğe filan da ihtiyacınız olmuyor. Benim aracım Bridgestone 215x65x17 lastiklerle geldi, farklı araçlarda farklı lastiklerle bir tecrübem olmadığı için bir kıyaslama yapmam mümkün değil ancak yol tutuşu ve yol sesi konusunda bence gayet başarılı. Shine paketi ile gelen 17" jantların Shine Bold ile gelen plastik eklentili 18" jantlardan daha güzel olduğunu düşünüyorum. Tablet koyulan çekmecenin tablet tutucu için kullanılmadığında inanılmaz kullanışlı çekmece olduğunu söylemeliyim. Yani neredeyse torpido gözünü hiç kullanmanız gerekmiyor. Bagaj normalde yeterli büyüklükte ancak uzun seyahatlerde dört kişilik bir aile için yeterli olmayabilir. biraz daha büyük olmasını ve bagajda da 12v çıkışının olması iyi olurdu. Shine paketinde de çift egzoz olması aracı çok sportif gösteriyor. En hoşuma gitmeyen tarafı ise multimedia ekranı ve vites konsolunun olduğu yerlerdeki piano black parçalarda inanılmaz derecede parmak izi kalması. Bu yüzden kol dayamanın altında bir adet microfiber bez bulunduruyorum parmak izlerini silmek için.
Biz ailecek yeni Citroen C4 sahibi olmaktan çok mutluyuz. Biz tasarımını çok beğendik, insanların bakışlarından dikkat çekici bir tasarımı olduğunu hissediyorsunuz. Park esnasında insanlar gelip arabayı inceleyip sorular soruyorlar.
Allah herkese almak istediği arabayı almayı nasip etsin inşallah. Kalın sağlıcakla...
-
Piyano black kısımları film kapatmayı düşündünüz mü? Hem çizilmez hemde daha az parmak izi tutar...
Güzel günlerde kullanın. Yol bilgisayarı tüketim değerleriyle gerçek değerler uyumlu mu test ettiniz mi hiç depoyu fulleyip? Ben yarım saat dur kalk trafikte bile 7 litrenin üzerine çıkamıyorum. Yol boşsa sakin kullanımda 4 litreleri görüyor şehir içi. Yanlış mı gösteriyor şüphelendim. Test edemedim de henüz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun hocam bende bu ay 210bine el sıkıştım 2 ayda 20 bine yakın zam... Merak ettiğim konu yakıt tüketimi değerleriniz neler?
merhabalar, fırsat araçlar listesinde yer alan shine pack, shine business araçlar ile ilgili bilgi alabilen oldu mu hiç?
quote:
Orijinalden alıntı: uk05
merhabalar, fırsat araçlar listesinde yer alan shine pack, shine business araçlar ile ilgili bilgi alabilen oldu mu hiç?Bayilerde öyle bir bilgi yok...
-
Arkadaşlar merhaba ben multimedya ekranını tamamen kapatmak istiyorum ama kapanmıyor ses açma kapama tuşuna basınca veya basılı tutunca sadece sesi kapatıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bugün itibariyle ben de yeni c4 shine benzinli sahibi oldum.
daha önce c5 aircross alıp satmıştım..
shine da kör nokta ve navigasyon yok sanıyordum, varmış meğer..
istanbulda şimdiye kadar başka c4 araç görmedim.çok ilginç..aracım karamel turuncu..
-
Tutulmadı çünkü adam 390 bine niye c4 alsın gider c5a alır
Hem pahalı hemde stok yok bu yüzden aracı yollarda görmek zor...
Bu araç tutulmadı demek için, bayilerde araç bulunması lazım.Şu anda hiç bir bayide araç yok, gelen araçlar satılmış durumda. Ben feel ve feel bold hiç düşünmediğim için o donanım araçlar için yorum yapamam, ama turuncu karamel renk shine donanım aracıma 2 gündür zevkle biniyorum.
Açılır tavan olmazsa olmazım değildi, çünkü açılır cam tavanı pek kullanmıyordum, cep telefonum da kablosuz şarj alma özelliği yok..
Shine bana yetti.
Yeni opel mokka alacaktım, baktım c4 daha iyi ve daha üstün donanımda ( mokka gsline ve c4 shine 1.2 aşağı yukarı aynı fiyat) mokka nın bayırda kaydırdığını duydum, soğudum,)
sahinden.com daki ilanlardan buldum, şu aralar c4 shine 1.2 araç yok, shine bold 1.5 dizel 375 e falan bulunur..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Üsküdar Gerçekleri -- 15 Eylül 2021; 15:22:30 > -
Hayırlı olsun kaça aldınız
teşekkürler, 358 bin tl (2+2 yıl garantili)..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Üsküdar Gerçekleri -- 16 Eylül 2021; 7:51:13 > -
Merhabalar
Temmuz sonundan beri shine bold 1.2 155 ile aranızdayim. C4 Whatsapp grubunuz var ise beni de ekleyebilir misiniz :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X