Kasım ayında gelen şanzıman ve multimedya güncellemesini bugün yaptırdım. Aracım 2024 C4 Shine. PSA'nın çalışan sistemleri bozmak gibi bir huyu olduğunu bildiğimden, kullanıcı geri dönüşlerine bakıp ona göre karar vermek istediğimden dolayı bugüne kadar bekledim. Şanzıman güncellemesiyle 2'de 1'e düşerkenki vuruntuyu engellemişler. 1-2 2-1 3-2 kararsızlıkları gitmiş. 7. vitese daha erken atmaya başlamış. Bir de hızlandıkça direksiyon sertliği epey artıyor artık. 90 kilometreyi geçince araç spor modda olmasa dahi sadece direksiyon otomatik olarak spor moda geçiyor diyebiliriz. Süspansiyon yumuşaklığı ve kalın yanaklı lastiğe bağlı, yüksek hızlarda şerit değiştirirkenki yüzme hissini bir nebze azaltmaya çalışmışlar. Multimedyada ise kablosuz Carplay ilk bağlantı hızı epey artmış. Yine arayüzde de hızlanmalar var. Tek gördüğüm eksi farlar yanıkken iç ekranların aydınlatmasını ayarlayamıyoruz. Ayar çubuğu deaktif oluyor artık. Benim 2 güncelleme için de görüşüm olumlu. Bu linkten aracınızın güncelleme alıp almayacağını sorgulayabilirsiniz. www.citroen.com.tr GERİ ÇAĞIRMA KAMPANYASI https://www.citroen.com.tr/satis-sonrasi-hizmetler/geri-cagirma-kampanyasi.html |
YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 (493. sayfa)
-
-
Vites kutusu yazılımını daha önce güncellenmiş ve ben de memnun kalmıştım.
Mf3 yazılımını henüz yaptırmadım, eller serbest giriş ayarı var şu an menüde, onu kapatırlar diye korkumdan yaptırmıyorum.
Siz mf3 yazılımını yaptırdınız mı? Menüde eller serbest giriş ayarı duruyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence 1 den 2 ye geçişler henüz hala sarsıntılı.
-
Ben Ekim ayinda almıştım ve almadan önce güncellemeleri yaptırmıştım.
O yüzden eski halini bilmiyorum ama iç ışıklar için ayarı gece farlar açık iken yapinca gündüz ışık siddetini otomatik yükseğe çekiyor. Bu şekilde sorunsuz çalışıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Keyless aynen devam, onu kapatmaları bir durum söz konusu olamaz.
-
- vites oranı yüksek olduğu için tork aktarımı sebebiyle tam otomatiklerde 1-2 'nin biraz sarsıntılı olması normal. Hatta tork konvertörlüler arasında EAT8 yine bu konuda en iyilerden biri.
-
Teşekkürler, bu ay sonu bakım var zaten, bakım zamanı yazılım güncellemesini de yaptırırım.
-
Merhaba ocak ayında teslim aldığım c4x aracım daha 200 km de ancak arka pandizottan (arka koltuk ve arka cam arasındaki plastik) ses geliyor, öyle dandik ve ince plastik kullanmışlar ki ses yapmaması zor olurdu zaten. Başka yaşayan ve çözüm bulan var mı?
-
Oradan gelebilecek sesin olabilecek nedenleri;
- 3. Stop lambası tam oturmamış olabiliyor kontrol edin
- Kemer tokası değebiliyor plastik parçalara, kontrol edin.
- Bagaj içindeki, pandizotun altına denk gelen çubuklar eğilip üst kısma çarpabiliyor (bagaj içinde) onlara bakın.
-
Bilgi için teşekkür ederim.
-
Herkese merhaba,
2024 Nisan' da aldığımız C4 aracı, geçen Cuma, 23,000 km' de 2. bakıma soktum. Bujiler standard olarak değişiyor dediler. Dün yolda hızlanırken, gaz yememe ve sarsıntı oldu. Ardından motor arızası verdi. Yavaşça kenara çektim. 1-2 dakika bekledikten sonra çalıştırdığımda arıza ışığı söndü ancak gaz pedalına basık tutarken titreme ve sarsıntı ara ara devam etti. Bu sabah, bakıma götürdüğüm Can Otomotiv'e tekrar götürdüm. Bilgisayara taktıklarında, 1. silindirde ateşleme arıza olduğunu söylediler. Arıza kaydı açmadan, 1. silindirde bujiyi değiştirdiler. Arıza devam ederse, tekrar getirmemi, bu sefer enjektörü değiştireceklerini, tekrar devam ederse silindir kapağını değiştireceklerini söylediler.
Başına bu tür arıza gelen var mı?
Saygılar
-
Bende bu görünüyor, C4x. Nedir bilen var mı
Ben randevu aldım. Bu konuyla ilgili gideceğim bakalım. Bilen biri varsa yeşillendirse iyi olacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2024 Nisanda alınan araç ikinci bakıma nasıl giriyor? kilometre 30 binde bile değilken?
-
Araç muhtemelen sıfır değil
Evet o hiç aklıma gelmedi.
-
Bende de çıktı, araç C4X Shine Bold 2023 model.
Yaptıran olursa aydınlatsın bizi :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba,
Aracıma rötüş boyası almak istiyorum ama boya kodunu bulamadım. Yaptığım araştırmalar neticesinde boya kodunun sol ön kapı alt kısmında bulunan lastik basınç bilgilerinin de yer aldığı plastik etiket üzerinde olduğunu öğrendim ancak bu etiketin altına su geçirdiğini fark ettiğim için araçtan söktüm pas yapmasın diye. Onun da resmini çektim basınç bilgileri lazım olur diye ama sağda boya bilgisi yazan yerdeki yazılar okunmuyor. Aracın başka yerinde boya kodu yazar mı ya da nasıl öğrenebilirim. Boya sitelerinde bakınca 2021 c4 siyah için 4 farklı siyah renk çıkıyor. Tek çıkmadığı için sorun olur. Bu arada boyayı paslanmış kapı içini rötüşlamak için kullanacağım. buraya müdahale eden var mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X