Şimdi Ara

YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 (612. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: makif32 , makif32 , sung , Zafer Koca
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (3 Mobil) - 10 Masaüstü4 Mobil
5 sn
12.262
Cevap
352
Favori
769.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
40. Sırada  bugün en iyi #22
Sayfa: önceki 610611612613614
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok fazla çift kavrama kullanmadım ama yapısı gereği düşük hızlarda, dur kalklarda tam otomatik kadar pürüzsüz olması imkansız. İş boş yolda hızlanmaya gelince tabi çift kavrama daha iyi.

• Backstreet kullanıcısına yanıt
    Ben olsam bayiyle pazarlik yapıp 1650ye hiçbir extrasiz alırım.seramik cam filmi için dışarda iyi yerlere yaptırırım.yalitim konusuna gelirsek 30k kaput filmi cam filmi seramik fiyatiysa yalıtımı hiç yaptirmayin.o paraya 4 5 DB bırakın 1db bile alınmaz bana göre.yalitim dedikleri araç altı davlumbaz içleri pütürü falan mı.faydasi olur belki ama 4 5 zor.yalniz haki hakikaten soluk.opak olduğu için haki diyordum ben.disarda gördüm bana göre bi renk değil.benim yeni favorim civa gri.ne açık ne koyu tam kararında.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vfnv kullanıcısına yanıt

Yüksek hızlarda gezme titreme yok (zaten sıfır km araçtan da aksi beklenemezdi) ama ilginç bir şekilde bir güvensizlik hissiyatı var. Belki kendi aracıma alıştığım için olabilir. Araç genel olarak konfora yönelik bir araç, uzun yolda 110-120 rahat gidersin ama bu hızların üzerine çıkınca rüzgar sesi rahatsız ediyor. Fakat şunu da belirteyim araç düşük hızlarda çok derin olmayan çukurlarda çok başarılı fakat hızınız yüksekse ve çukur biraz derinse, süspansiyon çabuk bitiyor ve baya sert tepki veriyor, o yüzden yüksek hızların arabası değil bu araba.

• cricet C kullanıcısına yanıt
    Aile arabası sonuçta.bu sınıfta 120 130 üzerinde rüzgar sesi olmayan,bu araçta eleştirdiğiniz şeylerin mükemmel olduğu bi arac var mı?

Bilmiyorum çok fazla araç kullanmadım, sadece tecrübelerimi paylaştım amacım aracı eleştirmek değil. Fakat şunu da belirteyim biz aracı aldığımızda fiyatı clio'ya yakın bir fiyattaydı, o zamanki fiyatına göre f/p bir araçtı. Şu an 1700-1800'ler bu araç için çok fazla 1500'ü geçmemeli. 1800 verdikten sonra alt yapısı gerçekten C segment olan bir araç bakardım ben.

Katiliyorum Cam filmi bir nebze keser ama yeteri kadar degil tabi..Ben davlumbazlara yaparim belki cok tas sekme sesi oldugu icin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Zaten Alt yapisi B segment oldugu icin ucuz ama C segment boyutunda..C segment alt yapisi olsa 1900'den asagi olmazdi arac..Tam fiyat performans araci aslinda donanim olarak da..

Ruzgar sesin az olam cok olani var..Mesela Golf basarilidir, focus basarilidir, kia basarilidir ust hizlar da ruzgar sesi olarak..Mesela C4 10 desibelse belirttigim grup 6 desbiledir...

Zaten C4 cift cam olmadigi icin o kadar ruzgar sesi aliyor..Iscilikten kisilmis ama sehir icinde basarili..Uzun yolda rahatsizligi hissedilir otobanlar da vs..

Ben baska bayiden butun islemler icin 1710 fiyat aldim hybrid icin..

Bana yakin bayi bunlarin hicbiri olmadan 1705 fiyat verdi..Sonra bakin 1710'a bunlar bunlar yapilacak o bayiden alirim dedim, mudurle gorustu 1705'e ayni islemler yapilacak..

Ben 308 alirken de ayni islemler yapildi cok faydasini gordum, kaput koruma da tek tas izi yok mesela, yagmur kaydirici faydasini 2-3 sene gordum ciddi anlamda..Seramik kaplama iyiydi cok is gordu, 3 sene sonra yavas yavas etkinligini yitirdi ama..

Altyapı b bu kadar önemli mi?bu altyapıyı Corsa 2008de kullanmak aracı b sınıfı standartlarında yapmazki.sonucta modüler bı platform.corsanin büyüğü mu yani şimdi bu araç?

Clio 1.4m. 1.5m C4 için çok iyimser değil mi sizce.

• Fiyatlar ayarsız hocam, Clio zaten hak etmiyor fiyatını.

• Araca sahip olan arkadaşlar almak isteyenlerden daha fazla aracı gömüyor.altyapisina yalıtımına vb.sonra piyasada Citroen tutulmuyor.kullanicilar kendi aracını b sınıfı görürse golf focusdan kötü görürse normal citroenin yaşadığı.bu fiyata bi alternetif bulsam ben de Citroen almam bu konulardan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vfnv -- 1 Mayıs 2025; 0:51:26 >

C sinifi ve B sinifi Suspansiyon kalitesi denen bir sey var ama..Mesela 2008 ve Mokka altyapisi da C4 ile ayni..C sinifi daha pahali tabi platform olarak..

Mesela C4'ün donus capi cok basarili degil, 308 ile 1 tur da donerken C4'e 2 turla donersin..308'de 1 kere direksiyonu veririrken , c4' de 2 kere cevirirsin keskin donusler de vs..Ama tam sehir ici araci bence..Hem boyut, donanim, konfor..Alinacak aractir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 1 Mayıs 2025; 1:21:8 >
    B sınıfı süspansiyonu mu var şimdi evrenin en konforlu yolculuğu olarak pazarlanan araçta?dönüş çapı 10.51 308de 10.9 c4te.buyuk bı fark mıdır bilemiyorum ama dediğiniz gibi 308de 1 tur c4te 2 tür gibi de fark yoktur.iki aracı da kullanmadım yalnız bu dediğiniz çoğu kullanıcının fark edemeyeceği bişey.arac iç kalite ve detaylarda fark var bence.sert plastik ekran kaliteleri kirpilan donanimlar sebebiyle fiyatın buralarda olduğunu düşünüyorum ben.ayni ayarda golf 2.3m listesi.astra fiyatı 1.8m.ama daha dolu bi araç o.astra mi alalım o zaman c altyapısı var sonuçta.

O tur farki var evet, diyelim 2 seritli yolda ayni anda 308 ile U donusu yapalim, 308 tek seferde donerken, c4 bir geri bir ileri yaparak donersin..Lastiklerin donus capi buna izin vermiyor B segmentin alt yapisinda uzaltildigi icin..Fiyat performans araci..Aslinda Iscilik olarak butun B segmentinden kaliteli..C segmentin ortalamalarin da Ic mekan olarak..B-C ortalamasi bir arac C4..

Stellans C4'u ulasabilirlik adina uretiyor..Avrupa da 24.000 Euro'yu gecmeyecek sekilde rekabet adina uretiyor..Ama kesinlikle kalitesiz bir arac degil..Hb Avrupa'da 2. Sirada satislar da 2024' de..

Turkiye'de Cx 4. Siradaydi 2024'de..

• Suvari11. S kullanıcısına yanıt

Vermediler sorduğumda internetten veya mycitroen uygulamasından indirilebileceğini söylediler. Bazı bayiler flash bellekle veriyormuş kitapçığı ama benim aracı aldığım bayide böyle bir durum yoktu.

Benim bu aracı en çok isteme sebebim konfor.test edeceğim en kısa sürede konforda denildiği kadar bişey hissetmezsem C4 mevzusunu kapatacağım.1.8m verip b-c almak istemem.

Sonuca bakınca evet aslında corsa-208 in büyük hali diyebiliriz. Bu araçların altyapısının limitlerine ulaşılarak büyütülen bir altyapı mevcut araçta.

Yukarıda konuşulan dönüş çapı durumu en belirgin farklılığı. 308'den 40cm fark varmış gibi görünüyor ama dönüş hareketi dairesel olduğu için aslında başlangıç anından bu yana o 40 cm lik farkı hissediyorsunuz. Ailemin aracı 2. nesil C4, aynı otoparkta duruyor araçlar bazen benim aracın olduğu yere eski C4 alıyoruz bazen de tam tersi. Manevra yaparken anlaşılıyor ondan daha kötü dönüyor bu bariz. Fakat çok da kafaya takılacak bir durum değil alışma meselesi. Makyajlı kasa için konuşuyorum, ilk çıktığında alınabilecek en F/P aracı aldık, tadını çıkartalım.

• Bu platform meselesi ile ilgili daha önce de yazdım. Seat Leon ile vw passat aynı platformda üretiliyor. Passat alan adama ya bu aslında leon'un büyük hali diyebilir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 610611612613614
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.