|
Yeni Citroen C4 ve elektrikli e-C4 tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri
-
-
Citroen hemen hemen tüm modellerini crossover-SUV kasa tipine kaydırdı. Yıllar önce sedanlar bitecek, crossover'lar piyasaya hakim olacak diyorlardı inanmıyorduk.
-
Bence güzel değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sitede ne çok Citroen haberi oldu.
-
tasarım fiyasko
-
Arkaya dogru tasarim butceleri bitmis.
Eclipse Cross 1 bu 2
-
Baya hoş geldi benim gözüme. Arka baş ve diz mesafesi kötü değilse alınabilir bir araç olmuş.
-
Güzel mi çirkin mi karar veremedim.
-
C4 bu defa bizimle değilsin
-
Arka tasarıma bmw x6 monte etmeye çalışmışlar ama saçma bir hal almış. O ne yaa öyle.
-
Arka amortisör sorununu çözdün mü citroen?
1.2 - 155 hp modelini otomatik vitesle ne kadara sunacaksın piyasaya? 200?-250?
Bayraktar otomotiv yetkililieri muhakkak bu forumu takip ediyordur.Lansmanda hata yapmayın! Çocuğun ölü doğmasına izin vermeyin..
-
Mis gibi tasarım. Sınıfının referans noktadı olacak. Yazın kenara.
-
son kasa c4'ün ön tarafı D sınıfı konforunda arka tarafı renault 12. İnşallah bu da öyle değildir.
-
Bence C4 ayrı bir yaşam tarzı idi, şuan da görüyorum ki bu tarz bitmiş.
-
Chr ın şasesine benziyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Citroen de artık baytaktar yetkili firma değil. PSA kendisi yönetiyor. Ankara'da bayraktarın yerini Citroen ATa aldı. Otosay ile Ata güzel bir ikili oldu. Fiyatlar yine yanına yaklaşılmacak gibi :D Mayıs 2022 de gelecek bakalım neler olacak.
-
hb neden bitirildi bir açıklama yapıldımı?
-
c4'ün eskiden bir klası vardı kendine has şimdi bakıyorum o bitmiş
-
-çözdü, c3, c4 cactus, c5 aircrosstaki gibi "progressive hydraulic cushions suspension" olacak
-155hp motor büyük ihtimal trye gelmeyecek, gelirse 1300cc altı vergi avantajı olan en güçlü benzinli motor olduğu için dizelden daha pahalı olabilir 250bin üstünde olur
-bayraktar zaten psa türkiye ofisine bıraktı citroeni
-
Farklı olucam diye iyice saçmaladılar bence. Ana modellerde klasik tasarım ve picasso serisinde böyle tasarıma gidebilirlerdi.
Belli ki psa geleneksel kitlenin Peugeot da kalmasını istiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- tiktok hesap silme
- base apk
- instagram gizli hesap görme
- iphone zil sesi yapma
- instagram şifremi unuttum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X