Şimdi Ara

Yeni Citroen C5 Aircross SUV Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.272
Cevap
17
Favori
112.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mesutist

Teşekkürler.Evet var
    Ben telefonla görüştüğümde 19 jant ta grip control yok dediler. Peki lastikler m+s mi yoksa normal mi?
  • Mesutist M kullanıcısına yanıt
    1. Dizel motor kullanımında sese alışmak zaruri, kullandığım tüm dizel araçlarda sese alışabilmiştim. C5'i benzinli aldığım için ne oranda rahatsız edici bir ses var bilemiyorum.
    2.Direksiyonla ilgili ben de katılıyorum büyüklüğü de yumuşaklığı da gayet yerinde.
    3.Kamera çözünürlülüğü gerçekten iyi değil, yazılım veya kamerayı değiştirmekle olursa ileride değiştirmeyi düşünebilirim, 2014 Scenic Icon aracımdaki görüntü ile bunun görüntüsü arasında dağlar kadar fark var. Kitapçıkta dokunmatik tablet sol alt köşesinde bulunan
    tuşa basınız.
    F Bir görüntü tipi seçiniz:
    • "Standart görüş".
    • "180° view",
    • "Büyüterek görüş",
    • "AUTO view".
    Ekran seçilen tiple otomatik olarak güncellenir.
    şeklinde ibare var, buna göre istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.
    4. Benzinlide performans ürkütücü, tırnağımın ucunda kullanmak durumunda kalıyorum, 100 ile falan gidiyorum zannediyorum sürüş ekranına bakınca 130 olduğunu görüyorum. Balataları erken bitiririm bu gidişle. Vites geçişleri hiç hissedilmiyor, kararsızlık yok, EDC'den sonra ilaç gibi geldi.
    5.Carplay kullanıyorum ama bir türlü sürüş bilgilerinin cep telefonuna gelmesi olayını beceremedim.
    6.Tam gene açılmadı derken açılıveriyor. Acaba sadece bir kez sallayıp geri mi çekilmek lazım ben de anlamadım. Umutsuzca elle açmaya yönelirken açılıveriyor birden.
    7.Uyarı yorgunluk algılama sistemi ile alakalı sanırım, gösterge ayarlarında onu göstermesini istemişsiniz. Ayarlarla ilgili ekteki fotoyu inceleyin.
    USB aracın tanıtımını yapan kişi tarafında aldığım galride teslim edildi bana, eğer bulamazsanız, özelden epostanızı yazarsanız gönderebilirim, 10 MB falan boyutu.

Yeni Citroen C5 Aircross SUV Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu

• Konfor arayan ve bu aracı almayı düşünen biri olarak Motor sesi anlatıldığı gibiyse sinir bozucu.gercekten kötüyse yalıtım işe yarar mı ki..benzinli araç tr şartlarında çok zor.şuan ki aracım 5008.motor sesinden hiç rahatsız olmadım bugüne kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5008.tr 5 kullanıcısına yanıt
    Açıkçası ben iki kez deneme sürüşü yaptım dizel C5 Aircross ile 15-20 dk kadar, sesten rahatsız olmadım hiç.
    Kullanıcı arkadaşlar mutlaka daha iyi değerlendirir ama ses yalıtımı iyi olduğundan kulaklar sadece motor sesine kayıyor olabilir diye düşünüyorum.
    Almayı düşünüyorsanız mutlaka 3-4 farklı yerde deneme sürüşü yapmanızı ve şüpheleriniz varsa gidermenizi öneririm.
    Ben deneme sürüşü sonrası Mercedes A serisinin yol sesini tamamen içeriye aldığını görünce almaktan vazgeçmiştim mesela.
  • vitisvinifera68 V kullanıcısına yanıt
    Lastikler normal hocam. M+s degil. Grip var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NEXUS_07 kullanıcısına yanıt
    Benim hic dizel arabam olmadı dostlar, sanırım ondan sesi fazla algılıyorum. Forumdakileri arabadan sogutmus gibi olmayayım :) araba totalde guzel, yuksek konforlu hacimli donanimli vs. Bide benim onceki aracim 2016 3.20 idi o yüzden standart algısı farklı olabilir. Ama ne yalan solim a4 dizel ve 320dizel de bu motor sesi asla yok. Motor yalıtım konusunu araştırmak şart oldu.

• texasboy77 T kullanıcısına yanıt
    Hocam yorumların ve yönlendirmelerin icin teşekkürler. Mailimi mesaj attim sana.
    Bu arada 4 sene garanti belgesi eline ulaşan var mi?

• quote:

Benim hic dizel arabam olmadı dostlar, sanırım ondan sesi fazla algılıyorum. Forumdakileri arabadan sogutmus gibi olmayayım :) araba totalde guzel, yuksek konforlu hacimli donanimli vs. Bide benim onceki aracim 2016 3.20 idi o yüzden standart algısı farklı olabilir. Ama ne yalan solim a4 dizel ve 320dizel de bu motor sesi asla yok. Motor yalıtım konusunu araştırmak şart oldu.
    C5 a4 e gore falan gurultulu dıyorsun yani?

• Yeni arac alan arkadaşlar feel ve feel adventure donanım için fiyat paylaşırlarsa sevinirim.. Bu iki donanım arasında ne fark var kısaca fiyat farkını vermeye değecek bir fark var mı? Aracı alırken de 30-40 bin arası kredi kullanmayı düşünüyorum...Krediyi de kısa vade değil de uzun vade kullanmak zorundayım.

• quote:

Eski aracımı bugün sattığım icin C5i ancak kullanmaya başladım. İzlenimlerim ve kullanicilara sorularımı iletiyorum.

1. Daha once dizel araç kullanmadığım için motor sesi müthiş derecede içerde hissediyorum. Hanım kamyonete benzetti,haksiz değil. Hatta dur kalklarda ayaklarda hafif bir titreşim bile oluyor. İlk ve son dizelim olabilir.
    2. direksiyon hissi harika, suana kadar en keyif aldığım ozellik. o kadar yumusak ki parkederken ya da sehir ici manevralarda sanki bilgisayar oyunu gibi.
    3. Kamera çok kötü be arkadaş aklım almıyor. Hele gece bildiğin 2G nokia telefon. Birde değişik kamera açılarini auto şeklinde kendisi ekrana getiriyor. Ben hep standart ta kalmasını istiyorum. Kalıcı olarak auto özelliğini kapatmanın bir yolu var mi?
    4.zf kullanan biri olarak eat8 performansı gayet başarılı geldi. Daha kötü bekliyordum. Motor Performans da ozellikle düşük hizlarda tatmin edici.
    5. Orjinal kabloyla android auto yu kullandim. Ekran dokunmatigi ve büyüklüğü gayet başarılı. Sadece googlemap te bir sonraki dönüş yonlendirmesi ekranda cok yer kaplıyor onu cozemedim. Varsa bilen iletsin lutfen?
    6.ayakla bagaj acma kapama özelliğini kullanmak isterken maymun oluyorum. Halen sensor tam nerede anlamış degilim. Neyseki anahtarla uzaktan yonetilebiiyor.
    7.ekteki uyarı ne anlama geliyor ve aracin kullanma kılavuzu USB nerde bilen var mi?
    Teşekkürler
    Atlamışım.

Kamerayı öğlen saatinde saat 14.00 gibi test etmiştim. Gayet güzel görünmüştü gözüme. Üstelik geri geri yanaşırken bir yerden sonra kuş bakışına dönüp ne kadar yaklaştığımı milimetrik göstermişti. Ben oldukça başarılı bulmuştum. Ama tabi karanlıkta nasıl bir performans gösterdiğini bilmiyorum. O kadar kötü olmasına üzüldüm.

Zf şanzıman dan kastınız BMW mi. C5 Air i test ettikten hemen sonra Yeni 3 serisini almayı düşünen bir arkadaşımla BMW de buluştuk. Yeni 3 serisini de C5 in üstüne test ettim. Arkadaş benim test etmemi istedi. Fikrimi sordu. Eski 3 serilerini de birçok defa kullanmıştım ama o kadar begenmiyordum. Yeni 3 serisi şiir gibi olmuş. Zf dediniz ya. 177 hp benzinli idi kullandığım araç. Vites tepkileri C5 Air in de gayet iyiydi. Üst üste test ettiğim düşünülürse hemen hemen aynı tepkileri ve performansı gördüm Zf ile Eat8 de.

Ayakla bagaj açma kapama olayını 3 4 defa denedim. Her defasında ilk denememde algıladı ve tepki verdi. Belki birkaç pratikten sonra doğru noktayı bulabilirsiniz.

Direksyon bence de harikaydı. Testlerde de genelde beğenilen noktalardan birisi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• zts Z kullanıcısına yanıt
    Ankara Otosay Feel Adventure paketi geçen hafta en son 200'e bırakıyordu, şu an bir değişiklik olmuş mudur bilmiyorum.
  • Bilgi için teşekkür ederim Feel ve feel adventure donanım arasında ne fark var. Bir de siz kredi imkanlarını biliyormusunuz

• NEXUS_07 kullanıcısına yanıt
    [Evet bende 320i ed 170hp araç vardı. Sanziman olarak Mercedes honda ford ve dsg tecrübem var. Eat8 oldukça başarılı ve motorla uyumlu bir şanzıman. Zaten bir bölümü zf ile ortak çalışmanın ürünü diye biliyorum. Fakat 2 senelik bir zf kullanıcısı olarak eat8 i zf seviyesinde göremiyorum. Zf ten iyisi belki bentley Rolls Royce gibi araçlarda vardir. Yeni kasa G20 bmw ler kesinlikle dediğiniz gibi sanat eseri ama 2 bebek ve 1 yatılı bakıcı olan aileler icin ideal değil :)

• quote:

[Evet bende 320i ed 170hp araç vardı. Sanziman olarak Mercedes honda ford ve dsg tecrübem var. Eat8 oldukça başarılı ve motorla uyumlu bir şanzıman. Zaten bir bölümü zf ile ortak çalışmanın ürünü diye biliyorum. Fakat 2 senelik bir zf kullanıcısı olarak eat8 i zf seviyesinde göremiyorum. Zf ten iyisi belki bentley Rolls Royce gibi araçlarda vardir. Yeni kasa G20 bmw ler kesinlikle dediğiniz gibi sanat eseri ama 2 bebek ve 1 yatılı bakıcı olan aileler icin ideal değil :)
    Elbette ki aynı demedim zaten. Yanlış anlaşılmasın. Ama ben paketin tümüne bakıp değerlendiriyorum. 245 bin TL lik Aircross u ve genel aracın tümünü ve tepkilerini düşündüm. Belki benzinli 180 hp olanı test etsem daha doğru bir kıyaslama olurdu ki o bile dogru olmaz. Birisi konfor odaklı bir şanzıman olarak üretilmiş ve tüm ayarları buna göre yapılmış bir şanzıman. Diğeri çok daha pahalı ve daha rafine ve spor özellikte üretilmiş bir şanzıman. Benim söylemem paketin bütününe baktığınızda, yani tork konvertörlü dizel otomatik bir Suv da ne kadar verimli ve hosnut bırakır. Diğeri spor sedan da ne kadar zevk vererek çalışır. Her ikisine de 100 uzerinden 90 veririm. Kendi kulvarlarında olması gerekeni yapıyorlar. Aslinda ben burada BMW testinden sonra C5 in şanzimaninin iyi çalıştığını daha iyi teyit etmiş oldum. BMW den iyi çalışıyor anlamında degil. 383.000 TL lik arabayla kıyas etmek pek dogru olmaz zaten. Daha iyi olmak zorunda BMW.

• Arkadaşlar bu zam meselesi için son ve net bilgileri aktarıyorum
    Adapazarı bül otomotivden feel adventure inci beyaz kırmızı paket siparişi vermiştim 199,100 tl ödemesinin de büyük kısmını yapmıştım aracı bekliyorum
    benim durumumda olan araç şasi vs. belli olan bekleyenler için bir zam söz konusu değil
    şu an araç alacaklar mevcut araçlardan birini alırlarsa (bulabilirlerse) (Bül otomotivde inci beyaz kırmızı paketli gelecek araç bir adet var) 2000 tl zamlı alacaklar yani 201,100 tl ye
    kaporo verip olmayan bir aracı beklerim diyenler kasım ayında fiyat ne ise (zam gelecek demiyorum ama muhtemelen gelir) o fiyattan alacaklar
    Araç lansmanı bittiğinde peugeot 3008 fiyatlarına yakın olacak diye tahmin ediyorum (sadece tahmin)
    Artık bu fiyat tartışmaları son bulur diye düşünüyorum
    Araçla ilgili düşüncem ise (çok araç binmiş çok araç denemiş biriyim) (bu aracı da 3 hatta 4 kez test ettim araştırdım karşılaştırdım) bu fiyata alınabilecek bu segmentteki en iyi fiyat performans aracıdır.
    konforu, teknolojisi, büyüklüğü, özgün tasarımı, şanzıman ve motor uyumu, artılarıdır. motor sesi abartılıyor dizel araç sonuçta beni asla rahatsız eden bir ses olmadı (ki en fazla 1000 tl verir motora yalıtım yaptırırsın)
    Umarım soru işaretlerinden bazılarına cevap olmuştur.

• biyooo B kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun öncelikle. Shine donanım için indirim sordunuz mu ne kadar yapıyorlar?bir de kredi durumları nasıl citroen de

• Değişik bir test...

EmisijaSATyoutube
    CITROEN C5 AIRCROSS - Test on track NAVAK by SAT TV Show
    https://www.youtube.com/watch?v=N-2nj8g_wWU&feature=youtu.be

• quote:

Orijinalden alıntı: NEXUS_07

Değişik bir test...

https://www.youtube.com/watch?v=N-2nj8g_wWU&feature=youtu.be
    Videodaki vites kolu dikkatinizi çekti mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneshatipoglu

Hayırlı uğurlu olsun öncelikle. Shine donanım için indirim sordunuz mu ne kadar yapıyorlar?bir de kredi durumları nasıl citroen de
    shine sormadım benim için önemli olmayan donanımlar için extra 30-35 bin vermek istemedim
    kredi citroende kısa vadede 0,99 50.000 için o da bana uymadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dentist24

Videodaki vites kolu dikkatinizi çekti mi?

Alıntıları Göster
    Manuel araç yada bazı ülkelerde 308 lerdeki vites var çine falan bu tarz gidiyor bizede yakında öyle kasnaklarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gemstoneblue -- 16 Ekim 2019; 23:36:52 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.