Şimdi Ara

Yeni Citroen C5 Aircross SUV Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.272
Cevap
17
Favori
112.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sizin aracınız hangi paket acaba bende ortadaki düğme yok da

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hopeful H kullanıcısına yanıt
    Shine +otoyol sürüş destek

• Mesutist M kullanıcısına yanıt
    teşekkürler bendeki shine sadece

• Dün Arkas İzmir'de aracı inceledim. İçi ciddi hayal kırıklığı oldu benim için.

Ön tarafta koltuk alt kısmında dizimle koltuğun önü arasında fazla mesafe kaldı. 1.87 boyum var evet ama mevcut aracım Cruzeda bu kadar fazla değil. Fazla kısa koltuk alt kısmının uzunluğunu. Baldır destek yok zaten shineda bile.

Arka tarafta kafam tavana falan değmedi ama tasarım nedeniyle oluşan bombe darlık hissettiriyor. Ayrıca bağımsız koltuklar çok iyi ama genişlik söz konusu olduğunda sınıfta kaldı benim için. Bu araca bakmakta ilk nedenim oranın geniş olacağı düşüncesiydi. Sol kapıya oğlumun koltuğu yanına hanım onun yanına annem veya kayınvalide seçenekleri için rahat sıkışmadan oturma imkanı vermiyor maalesef. Araç pek ferah değil bence.

Bagaj 580lt ama bunu nasıl ölçüyorlar anlamadım. Canlıda kesinlikle o kadar geniş görünmüyor. Üst üste yerleştirmeye göre hesaplasak bile bence alması gerektiği kadar eşya sığmaz içine. Koltukları itince artıyor ama bu durumda en ön koltukların epey çekilmesi lazım öne.

İkinci el 5008 daha fonksiyonel gibi benim için. Sıfır başka da olsa aradığımı hakkıyla vermezse ne yapayım?!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: babıesrar82

Dün Arkas İzmir'de aracı inceledim. İçi ciddi hayal kırıklığı oldu benim için.

Ön tarafta koltuk alt kısmında dizimle koltuğun önü arasında fazla mesafe kaldı. 1.87 boyum var evet ama mevcut aracım Cruzeda bu kadar fazla değil. Fazla kısa koltuk alt kısmının uzunluğunu. Baldır destek yok zaten shineda bile.

Arka tarafta kafam tavana falan değmedi ama tasarım nedeniyle oluşan bombe darlık hissettiriyor. Ayrıca bağımsız koltuklar çok iyi ama genişlik söz konusu olduğunda sınıfta kaldı benim için. Bu araca bakmakta ilk nedenim oranın geniş olacağı düşüncesiydi. Sol kapıya oğlumun koltuğu yanına hanım onun yanına annem veya kayınvalide seçenekleri için rahat sıkışmadan oturma imkanı vermiyor maalesef. Araç pek ferah değil bence.

Bagaj 580lt ama bunu nasıl ölçüyorlar anlamadım. Canlıda kesinlikle o kadar geniş görünmüyor. Üst üste yerleştirmeye göre hesaplasak bile bence alması gerektiği kadar eşya sığmaz içine. Koltukları itince artıyor ama bu durumda en ön koltukların epey çekilmesi lazım öne.

İkinci el 5008 daha fonksiyonel gibi benim için. Sıfır başka da olsa aradığımı hakkıyla vermezse ne yapayım?!
    Citroen C4 Grandpicasso ya bakın derim. 2018 sıfır dizel otomatik shine 185.000 e vardı. 7 kişilik de oluyor. Bagaj ve diz mesafesi de daha genis. Aradiginiz bagaj ve genis arka hacim ise bence isinizi gorur.

Yoksa 5008 in arka koltugu da diz mesafesi disinda C5 Air den daha iyi degil. Yani 3 kisi yan yana daha rahat oturamaz. Hemen hemen ayni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEXUS_07 -- 18 Ekim 2019; 14:30:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: babıesrar82

Dün Arkas İzmir'de aracı inceledim. İçi ciddi hayal kırıklığı oldu benim için.

Skoda kodiaq

• babıesrar82 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, c5 aircross un genişliği 5008 den 15 mm daha fazla, 5008 de aradığınız genişliğini bulamayabilirsiniz

• merhabalar bugün aliexpress den ilk ürün geldi sizlerle paylaşmak istedim

Yeni Citroen C5 Aircross SUV Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: hopeful

merhabalar bugün aliexpress den ilk ürün geldi sizlerle paylaşmak istedim

Nasıl kalitelimi ? Kac gunde geldı?bide dikiz aynası su kaydırma fılmlerı var yagmurda falan su tutmuyor dıkız falan sureklı net.

• gemstoneblue kullanıcısına yanıt
    ürün kalitesi gayet güzel 15 günde geldi diğer dediklerinizi gördüm ama almadım. ilgini çekmedi. birde tek vites için deri kılıf almıştım o gelmedi sadece gelince paylaşım yaparım

• Çok güzel araç.Allah kullanan arkadaşlara hayırlı uğurlu etsin inşallah.

Bizde 3-5 kuruş daha düşsede Egea felan alsak diye uğraşıp duralım...Bize bu araçları layık görenler "Sağolun"

• pprodigyy kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, daha iyileri sizin olsun inşallah.
  • babıesrar82 B kullanıcısına yanıt
    Ferahlık arıyorsanız ben de MPV önereceğim, hiçbir SUV'da MPV ferahlığı bulamazsınız.
    3008 ve 5008'i çok inceledim ben, koltuk konusunda daha rahatsız olduğuna kanaat getirdim, genişlik olarak zaten arkada 3 bağımsız koltuğa ihtiyacınız varsa çok fazla SUV seçeneğiniz yok, bence MPV'lere bakın. En güzeli Renault Espace ama özel siparişle getiriyorlar mı bilmiyorum.
  • texasboy77 T kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: hopeful

merhabalar bugün aliexpress den ilk ürün geldi sizlerle paylaşmak istedim

Hocam hayırlı olsun. Aldığınız saticinin linkini paylaşa bilirmisiniz. En azindan isini yapan birisi kazansın. Alacak olanlar ondan alsin. Bende arabayı alirsam insallah bu üründen kesinlikle almayı düşünüyorum. Tam olarak oturdu mu yerine. Uydurma gibi değil yani değil mi.

• Sanırım aracın biraz motor sesi haricinde hiçbir sorunu yok görünüyor ve bu fiyatı 1 ay sonra görmek mümkün olmaz diye düşünüyorum. Aracı alan arkadaşlardan izolasyon uygulaması yapan olursa ve sonuçlarını paylaşırsa aracı almayı düşünen birçok kişi için çok faydalı olur. Bu aracın satış kaderi sizlerin elinde😀

• quote:

Orijinalden alıntı: og_ozturk

Sanırım aracın biraz motor sesi haricinde hiçbir sorunu yok görünüyor ve bu fiyatı 1 ay sonra görmek mümkün olmaz diye düşünüyorum. Aracı alan arkadaşlardan izolasyon uygulaması yapan olursa ve sonuçlarını paylaşırsa aracı almayı düşünen birçok kişi için çok faydalı olur. Bu aracın satış kaderi sizlerin elinde😀
    Burada öncelik bence araçta motor sesi var diyenlerin bir önceki aracının marka ve modeli ile yakit türünü belirtmesi daha önce ki tecrübesi ve bu aracı almayı düşünenlerin kafasında daha net bir kıstas yada karşılaştırma şansı oluşturacaktır. Ben motor sesi var ifadesinin göreceli olduğu kanaatindeyim.

• NEXUS_07 kullanıcısına yanıt
    benim önceki aracım honda hrv benzinli idi ben sese pek takılmıyorum çünkü kıyas yapmak saçma benzinli ile dizelin sesini karşılaştırmak zor ama ses var mı var izolasyon yaptırmayı düşünüyorum bakalım yaptırınca paylaşım yaparım

• NEXUS_07 kullanıcısına yanıt
    kesinlikle haklısınız, bu kadar güzel bir araç için yanlış bir reklamasyon olur bu. fakat motor sesi algılayan kullanıcıların ses izolasyon uygulaması yaparlarsa sonuçlarınıda merak etmiyor değilim.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.