Şimdi Ara

Yeni Civic Sedan 2017 almak istiyorum yorumlarınız nelerdir ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
6.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yol tutusu harici hic begenmedim yeni civici Yalitim konfor malzeme kalitesi hissiyat olarak tatmin etmedi cidden bu test yapanlara pek guvenmemek lazim otopark sinanda dahil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu müşteri kitlesini gördükten sonra gönül rahatlığıyla diyebilirim ki ;

Eğer honda bu göçük sorununu çözmek adına bir adım bile atarsa kendi ENAYİLİĞİDİR 😂

Sal kendi haline millet zaten alıyor 5 sene sonra da tavan göçünce düzgün süreydin kardesim kullanıcı hatası der geçer

• Al gitsin napacan onu bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: melikulupinar

quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Adam troll bile değil. Forumda ki mesaj sayısına bak. Efendi gibi sormuş.

Zorunuza gidiyor de mi satışları baltalayamıyoruz diye Hala satılıyor kuduruyorlar

Seni düzgün biri sanıp birkaç şeyde cevap yazmıştım, yanılmışım.

Niye zoruna gitsin milletin, niye kudursun. Ergen misin, troll müsün, madde mi kullanıyorsun anlamadım.

Millete ne bilmem ne markanın satışından. Honda az satınca cebimizden para mı çıkıyor ?
    Veya Renault, Hyundai, Ford, Kia, Skoda filan çok satınca cebimize para mı giriyor.

Bariz bir sorun var (sadece göçük de değil) ve millet birbirini uyarıyor. Ya ne yapacaklardı ?

Ya kendin aldın, kazıklanma hissi ile kıvranıyorsun, millet uyanmadan elden çıkarayım, başkasını kazıklayayım diye düşünüyorsun ki, böyle ise ahlaksızca bir tutum.
    Veya kendi değerini ispatlayamayıp marka ile kendini göstermeye çalışan bir fanboysun, yani kendin markasızsın ki, acınacak bir durum.

Allah tez elden akıl fikir ihsan eylesin.

Haklısın...

• 2017 yılında 100bin TL verip 1.6 atmosferik motorlu bir otomobil almak seni rahatsız etmiyorsa hiç durma.
  • 1 dk bile düşünme al...

göçük möçük geçsinler bu işleri...

kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş...

alabiliyosan excutive al...
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkenarjen

1 dk bile düşünme al...

göçük möçük geçsinler bu işleri...

kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş...

alabiliyosan excutive al...

Dostum bak bende Civic Fb7 sahibiyim. Bu yeni sedan civiclerde gerçekten gocuk oluşuyor. Eğer tavsiye vereceksen Hatchback Civic almasını önermen gerekir. HB Civic

• quote:

Orijinalden alıntı: endoplazmik bir kulum

Şu müşteri kitlesini gördükten sonra gönül rahatlığıyla diyebilirim ki ;

Eğer honda bu göçük sorununu çözmek adına bir adım bile atarsa kendi ENAYİLİĞİDİR 😂

Sal kendi haline millet zaten alıyor 5 sene sonra da tavan göçünce düzgün süreydin kardesim kullanıcı hatası der geçer

Bu honda tr bulmuş bu kitleyi,bundan sonra ki civicte 20 senelik bu motoru satmayada(itelemeye) devam eder.

Konu sahibine söyleyeceğim 100 000 liralık araçta 20 senelik çağdışı verimsiz bir motora üstüne lpg fabrika çıkışı felan değil şekerpınar brc çıkışlı bir sürü kronik sorunu olan bu tipsiz araca bu parayı vermek istiyorsa 5 dk bekleme.
  • Tutturmuşlar 30 yıllık motor da bilmem ne de gören de sanır bunlar ne motorlu arabalara biniyorlar...

Bindikleri motor da tsi hani depoda yağ bidonlarıyla dolaştıkları...

1.2 tsiye biniyor veya 1.4 ha şimdi bi de 1.0 tsi çıkarmışlar gaz pedalının altında yumurta varmış gibi bi gözleri benzin ibresinde araba sürüyorlar sonra kırk yılda bi 100 km de 7 lt tüketim yakaladılar mı foto çekip foruma atiyolar😂😂

Zaten biraz araçtan zevk alayım deyip bastı mı da ibre 12 leri görünce ayak gazdan çekiliyor...

Sonra bir ortamda oturup yav yıl olmuş 2017 Sıfır arabaya lpg takıyorlar deyip kendini tatmin ediyor😂😂😂

La sen lpg takmadın da noldu arac gidim fazla yakmasın diye gözün ibreye baka baka şaşı oldun😂😂😂😂

Burası türkiye kardesim yakıt pahallı ve aslan gibi yüzde yüz lpg uyumlu arac veriyorlar sana 6 yılda garanti veriyorlar taş gibi de saglam arac veriyorlar orasi burası her hafta bozulmuyor gözünde öle şaşı şaşı melul melul ibrede kalarak araç sürmüyorsun😂😂😂

Göçükmüş yaw he he 😂😂😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkenarjen -- 19 Ekim 2017; 22:5:1 >

• berkenarjen B kullanıcısına yanıt
    Yıl oldu 2017 hala aşağıdaki mesajı yazanlar var.

“Bugün opetten litresi 3.25'ten aldım...il mardin...biraz daha artarsa sanırım lpg düğmesine hasar kökten kapatırım benzin daha iyi hem motor ölmez hemi de 1lt lpg 1lt benzinle aynı yolu yapmıyor ki...Böylece litreyi 3.25'ten aldım ama litresi 3.50 liraya denk geliyor...”

Umarım göçmüş aracınızı alırlar da rahatlarsınız. Böyle çıkmaz yoksa. Ayrıca neden geçen hafta Golf sorguladınız yumurta varmış gibi gaza basmak istiyorsunuz sanırım. Gerçekten kedi uzanamadığı ciğere neler diyormuş baksana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kragen -- 19 Ekim 2017; 22:9:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkenarjen

Tutturmuşlar 30 yıllık motor da bilmem ne de gören de sanır bunlar ne motorlu arabalara biniyorlar...

Bindikleri motor da tsi hani depoda yağ bidonlarıyla dolaştıkları...

1.2 tsiye biniyor veya 1.4 ha şimdi bi de 1.0 tsi çıkarmışlar gaz pedalının altında yumurta varmış gibi bi gözleri benzin ibresinde araba sürüyorlar sonra kırk yılda bi 100 km de 7 lt tüketim yakaladılar mı foto çekip foruma atiyolar😂😂

Zaten biraz araçtan zevk alayım deyip bastı mı da ibre 12 leri görünce ayak gazdan çekiliyor...

Sonra bir ortamda oturup yav yıl olmuş 2017 Sıfır arabaya lpg takıyorlar deyip kendini tatmin ediyor😂😂😂

La sen lpg takmadın da noldu arac gidim fazla yakmasın diye gözün ibreye baka baka şaşı oldun😂😂😂😂

Burası türkiye kardesim yakıt pahallı ve aslan gibi yüzde yüz lpg uyumlu arac veriyorlar sana 6 yılda garanti veriyorlar taş gibi de saglam arac veriyorlar orasi burası her hafta bozulmuyor gözünde öle şaşı şaşı melul melul ibrede kalarak araç sürmüyorsun😂😂😂

Göçükmüş yaw he he 😂😂😂

Hayal aleminde yaşıyorsun. Boğaz trafiğinde bile 9,5 yaktım 1.4 tsi ile. Al bu da kırk yılda bir (!) yakaladığım tüketim.

Yeni Civic Sedan 2017 almak istiyorum yorumlarınız nelerdir ?

Bu arada 30 yıllık tüpçü motorunu savunacam diye daha fazla zorlama. Çok kullandım. Kötü işte. Hem de çok yakıyor

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Bırakın şunu başka başlıklarda Golf peşinde koşuyor buray gelmiş kedi ciğer diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Kragen

“Bugün opetten litresi 3.25'ten aldım...il mardin...biraz daha artarsa sanırım lpg düğmesine hasar kökten kapatırım benzin daha iyi hem motor ölmez hemi de 1lt lpg 1lt benzinle aynı yolu yapmıyor ki...Böylece litreyi 3.25'ten aldım ama litresi 3.50 liraya denk geliyor...”

Umarım göçmüş aracınızı alırlar da rahatlarsınız. Böyle çıkmaz yoksa. Ayrıca neden geçen hafta Golf sorguladınız yumurta varmış gibi gaza basmak istiyorsunuz sanırım. Gerçekten kedi uzanamadığı ciğere neler diyormuş baksana

Evet lpg pahallı şu an 3.25 fazla yazın gene düşer...

Ben yazdıklarımın arkasındayım lpg artarsa anlami kalmaz zaten en baştan dedim devir ekonomi devri diye lpg artarsa ben de lpg kullanmam...

Misal 3 gün önce 2 .85den avgazdan aldım...

Ben ekonomiye bakarım...

• berkenarjen B kullanıcısına yanıt
    Madem ekonomiye bakıyorsun. Madem TSI az yaksın diye gözlerimiz sürekli ibrede. Madem gaz pedalında yumurta varmış gibi basıyoruz. Madem TSI motorlarda kırk yılda bir 7 lt görülünce resmini çekip foruma atılıyor. Neden aylardır Jetta ve Golf peşinde koşuyorsunuz ciğerci kedi?

• Bu arada ben golf molf sorgulamadım başkasıyla karıştırıyorsun

• Lpg konusunda arkadaş haklı kimse kusura bakmasın. Ben lpg ile acımadan basarken millet benzin/dizel ortalaması kapıştırıyor. Bu aralar dip gaz yapan pek görmüyorum, son zamlar bayağı etkili oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skandalek -- 19 Ekim 2017; 22:29:24 >
  • başka yerde olsa bu olaylardan sonra 1 tane bile satılmayacak olan araç burada aynen satılıyor. aynı DSG gibi. biz ağlamazsak meme de olmaz tabi ki.
  • 2 tane alınmalı birisi göçünce diğeri yedek olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kragen

Ses ta buraya geldi hocam yapmayin.

• Ben 2017 model bu aracın hatchback versiyonunu aldım sport donanım 182 beygir, araç elime geçtiği zaman ayrıntılı bir inceleme çekmeyi düşünüyorum, en azından bilgilendirme olur. Acaba hatchback araçlarda da göçük olayı gözleniyormu bilgisi olan varmı, ingiliz forumlarında araştırdım böyle bir sorun bulamadım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.