Şimdi Ara

Yeni Civic Sedan 2017 almak istiyorum yorumlarınız nelerdir ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
6.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hayatınızda hiç turbolu araca binmediginiz okadar belliki.. neyse büyüyünce anlarsın sende.. sen şimdi atmosferiginle gez..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skandalek kullanıcısına yanıt
    Benim aracım Linea değil zaten.. kuzenimle Civic var 2014, Ankara çevre yolunda 1.3 Linea bize çok güzel koydu, ben yaşadım umarım Birgün sende yaşarsın ve anlarsın..

• quote:

Orijinalden alıntı: oduncu06

Benim aracım Linea değil zaten.. kuzenimle Civic var 2014, Ankara çevre yolunda 1.3 Linea bize çok güzel koydu, ben yaşadım umarım Birgün sende yaşarsın ve anlarsın..

Kuzenine söyle doğru dürüst sürsün rezil etmesin Civic i süremiyorsa satsın ahahhaa

• quote:

Umarım Birgün deneme şansın olur ... Hiç atmosferik kullanmasam tamam.. hondayi kullanmasam tamam..

Kardeş Multijet zaten kalkarken yavaş kalkar ve 1700 devirlerde fişekler resmen.. ve 3. Vitesten sonra açılır.. 1.3 95 HP her halükarda senin 1.6 125 HP lik aracına verir.. ve sen hondayi satar Linea alırsın 🤣🤣🤣🤣

125 hp civic, 1.3 linea'ya avans verir öyle geçer. Şu tork koltuğa yaslayınca araba uçuyor zannediyorsunuz ama 1.3 linea'nın bir yere gittiği yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

quote:

Umarım Birgün deneme şansın olur ... Hiç atmosferik kullanmasam tamam.. hondayi kullanmasam tamam..

Kardeş Multijet zaten kalkarken yavaş kalkar ve 1700 devirlerde fişekler resmen.. ve 3. Vitesten sonra açılır.. 1.3 95 HP her halükarda senin 1.6 125 HP lik aracına verir.. ve sen hondayi satar Linea alırsın 🤣🤣🤣🤣

125 hp civic, 1.3 linea'ya avans verir öyle geçer. Şu tork koltuğa yaslayınca araba uçuyor zannediyorsunuz ama 1.3 linea'nın bir yere gittiği yok...

Hocam adamsın, eleştiri böyle olur, kötüyse kötü yanı söylenir iyiyse de hakkı verilir eyv. Ama bazıları var fanboy ilan ediveriyor doğrusunu söyleyince.

• Skandalek kullanıcısına yanıt
    1.3 linea nasıl geçsin civic'i akıl var mantık var...

Tamam dayanıklı, vergi avantajı var, yakıtı makul sayılır ama performans konusunda vasat bir araç linea 1.3 mj.

• Konu nerelere gelmis. Bende 1.3 95 hp linea vardi ehliyeti yeni aldigim zamanlara denk geliyor. Arkadasimda 2003 focus vardi bi an nasil olduysa gaza geldim ve kapisma gafletine dustum. Oyle asiri bir fark olmadi ama mesafe surekli aciliyordu geride kaldim tahmin edebileceginiz gibi, taa ki 170 km'e kadar. 170 de benim arabanin hizlanmasi durdu arkadasim da gozden kayboldu. Sordugumda 220yi gordum dedi. 109 hplik benzinli Focus sahibiydi arkadasim. FD6 civic de kullandim uzun bir sure arabanin gitmesi icin gaza sonuna kadar basip 4500 u gecmeniz gerekli o anda sogudum (otomatik) bu aractan. Cvt bu arac icin bence daha mantikli, sollamalarda vs ihtiyaciniz oldugunda o gereken devire sabitlediginde arac tam otomatiklere nazaran daha basarili hizlanir. 0-100 degerlerine bakmayin kalkista boyle olmasi normal. Gelelim fiyatina o para o araca verilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

140 la giderken kaput dalgalanıyormuş

Kapı ayarı tutmuyormuş

Arka bagaj kapağı sağa sola esniyormuş

Direkleri çöküyormuş

Ve sen gidip civic alayımmı diye bize soruyorsun öyle mi

git al kardeşim al

Arka sutunda göçük oluşuyor bazılarında özel dikkat isteyecek kadar küçük dalgalanmalar oluyor. Kaputta dalgalanmayı da duydum. Bi arkadaşımda vardı. Sacları gerçekten çok ince yapmışlar. Ama araç sağlamlığı ile kaportayı aynı sananlar nasıl bir medeni cesaret ile arabadan anlıyor gibi yazıyorlar bilmiyorum. Diğer söylediklerinizi hiç duymadım.

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Lineayı hakkında yorum yapabilecek kadar kullandım. Dizel kullananlar hepi topu 2 sn süren torkun etkisiyle herkesi geçerim sanıyorlar. Ama o iş öyle olmuyor.
    ( Nissan navarada insanın içi bi hoş oluyordu malum devir aralığında ama lineada o da yok, bunları söylerken motor kötü demiyorum, motor güzel araç çok ağır tabi bunda motorun da payı var ) Belki kısa mesafede kısa süreliğine daha hızlı olabilir ama genel anlamda bu imkansız. Linea 2 dd çekiş hayvan gibi geliyor 3 binden sonra da sadece devir saatinde rakamlar var. Bi kere otobanda 180 filan yaptık araba 180 yapana kadar otoban bitecekti tabiri caizse.

Yeni civic cvt den dolayı önceki kasa civic kadar gitmiyor o da bi gerçek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etusch -- 10 Şubat 2018; 15:51:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArslanF

1.6 dizel olarak beni geçenleri söylim astra nın 1.6 sı iyi gidiyor o araba geçiyor beni rahat bi şekilde . Amcamda focus vardı kalkışı denemedim ama adiyamandan dönerken yetişemiyordu bana sen nasıl öyle gidiyorsun diyordu. Edirneye giderken de passat ile denemiştim; passat dizelmiydi bilmiyorum ama 205 kmh â çıktım ama hala yanyana gidiyorduk. Golf 1.6 tdi için de hic denk gelmedim ama internette roll videoları var ve fd6 geçiyor yani fd6 geçiyorsa fb7 havada karada geçer. 1.5 dci içinde sunu söylim boğaziçi köprüsünden anadolu yakasına geçerken biri sürekli selektör yaptı sağ seride geçip kokledim, bilen bilir boğaziçi köprüsünü geçince yokuş yukarıdır , o çok övdükleri torklu araba yanıma gelemedi bile ki biz arabada 3 kişi idik.
    Hyundai kia grubunun dizelleri de geçiyordu beni. Başka hatırladığım yok

Astra 1.6 da 130 küsür bg. O kadar da olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etusch -- 10 Şubat 2018; 16:5:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: etusch

quote:

Kapı ayarı tutmuyormuş

Direkleri çöküyormuş

git al kardeşim al

Arka sutunda göçük oluşuyor bazılarında özel dikkat isteyecek kadar küçük dalgalanmalar oluyor. Kaputta dalgalanmayı da duydum. Bi arkadaşımda vardı. Sacları gerçekten çok ince yapmışlar. Ama araç sağlamlığı ile kaportayı aynı sananlar nasıl bir medeni cesaret ile arabadan anlıyor gibi yazıyorlar bilmiyorum. Diğer söylediklerinizi hiç duymadım.

He bi tek siz anlıyorsunuz arabadan.

2 yıl civic kullandım

toz zerresinden boyası kalkıyor arabanın

arabanın üzerine çatal düştü tavan delindi.

LPG ile az yakması harici bi espirisi yok Honda nın. Ben bişey sandım alırken havalı bi duruşu var ama Honda ya bir daha yanaşmam

• quote:

quote:

quote:

Kapı ayarı tutmuyormuş

Direkleri çöküyormuş

git al kardeşim al

2 yıl civic kullandım

LPG ile az yakması harici bi espirisi yok Honda nın. Ben bişey sandım alırken havalı bi duruşu var ama Honda ya bir daha yanaşmam

Tavan mı delindi

Aracı folyo ile kaplamışlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkes bir ton şey yazmış bende diyorum ki 2018 temmuzdan sonra gelecek dizel 9 ileri zf otomatik civic alınır keyifle de binilir.

• quote:

quote:

quote:

Kapı ayarı tutmuyormuş

Direkleri çöküyormuş

git al kardeşim al

2 yıl civic kullandım

Herkes Hondayı beğenecek diye bişey demiyorum ki ben. Herkesin beğenisi istekleri farklıdır bu yüzden farklı şeyleri beğenir sever hayat boyu. Boyası su bazlı olduğundan çabuk atar. Bu Türkiyede felaket çünkü boya boya boya.

Çatal konusunda da başka bir marka olsaydı çatal kırılırdı diyorsan sen bilirsin

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.