Şimdi Ara

Yeni Civic Sedan 2017 almak istiyorum yorumlarınız nelerdir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
6.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu göçük olayı yeni yeni ortaya çıkmaya başladığında alan tanıdığım da göçmez inşallah espirisi yapmıştı, şimdi aracı satışta...

Bizim millet neyi takmış, neye tepki koymuş ki bu soruna tepki versin hocam, sen bakma millete. 100 bin verdiğin araba plazadan çıkınca yada plazadayken dalgalanmaya başlayınca ne hissedeceksin onu sor kendine. Ha benim için sıkıntı yok, daha plazadayken göçen araba 5-6 yıl sonra ne hale gelir beni çok bağlamaz dersen güzel araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 18 Ekim 2017; 17:20:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık nerde Cıvıc görsem göçük arıyorum ve geçenlerde bir tanesine denk geldim sol direk üzerinde yaklaşık 10-15 cm lik bombe vardı güneş ışığı çarpınca belli oluyor yoksa normalde anlamak imkansız.
  • Artık vtec yok göçük var.

• madem göçük sorun değil 2. el kovalanabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır araba almak nedir hocam ya, alın ikinci el bir ton vergi ödemeyin yoksa hatchback rs al.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

O paraya Superb alırım. Civic almanın hiçbir mantıklı açıklaması yok.

Senin şeker beyazı arabana noldu ya habib şıh el muttalip ?

• Macera seviyorsanız güzel seçenek yeni Honda civic :)

• arkadaşım aldı geçenlerde şu malum göçük haberlerinden ötürü keyfi kaçmış
    eninde sonunda bizimki de göçecek diyor
    japon arabaları çok sağlam ömürlü olabilir , motorlar iyi olabilir eyvallah

ama arabada konfor , yalıtım , iç mekan kalitesi vs bunlarda önemli
  • kafası neyin bu
  • Hb rs al geç

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Sorma hocam, perte çıktı o

• Konu tamamen algı yaratmak adına açılmış..

İnsalar göçük möçük sallamıyor alıyor izlenimi yaratmak amaç..

• Night Stalker Batman kullanıcısına yanıt
    Yıl olmuş 2017 avrupa da fabrika çıkışlı doğalgazlı araçlar var.

• superegoid S kullanıcısına yanıt
    Adam troll bile değil. Forumda ki mesaj sayısına bak. Efendi gibi sormuş.

Zorunuza gidiyor de mi satışları baltalayamıyoruz diye Hala satılıyor kuduruyorlar

• Şuan sizin için her yönden en uygun araç Civic. Benim arkadaşım da 3 ay önce aldı ve çok memnun. Bende kullandım aracı çok beğendim.

Çok fazla kafa karıştırmadan ve arabanın fiyatlarına zam gelmeden arabayı alıp keyifle binmenizi tavsiye ederim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paul Hausser

Yıl olmuş 2017 avrupa da fabrika çıkışlı doğalgazlı araçlar var.

Almanya'da bu sene ilk defa Yeni Golf CNG'li olarak satışa sunuldu. Tamam CNG ile LPG farklı ama at ile deve değil. Biri sıvı gaz(lpg) diğeri evde kullandığın doğal gaz (CNG).

Lpg'li araçları hor görmeyin arkadaşlar. Ekonomiktir, çevreyi az kirletir. Ha benzin çok ucuz olsa yüksek hacimli ve beygirli atmosferik motorla yüksek devirle araç kullanmak hayalim o ayrı..
  • MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    Çok kuduruyoruz sorma 100 küsür bin verdiğiniz araçların göçmesi bizi kudurtuyor.

• Equris kullanıcısına yanıt
    Eminmisimiz ilk defa satışa sunulduğuna 2016 yılından beri bir çok modelde tgi motor kullanılıyor.
  • Benim merak ettiğim bu göçük neden oluyor. Eğer aracın burulma direnci yada şase ile ilgili bir problemse 5 sene sonra yada 150,000 km sonra tavanın göçmeyeceğinin garantisi var mı? c sütunundaki göçük bana aracın olması gerekenden fazla esnediğini düşündürdü. Bu esneme ileride başka problemlere yıol açar mı? Ben olsam risk almam. Kronik arızalı olan herhangi bir araç alınabilir duruma göre, ama kaportasında kronik sıkıntı olan bir araç bana tuhaf geliyor. Ki honda arkasında da durmadı şu ana kadar. 100,000 km sonra tavanda göçükler oluşsa hiç durmaz.
  • Hocam Allah aşkına 100. 000 tl yazıyla yüzbin Türk lirası bağladığın bir araç alıyorsunuz ve kaportası çöküyor. O araç en iyi şanzımana en iyi motora en iyi yakıt tüketim değerlerine en iyi sürüş dinamiklerine sahip olsa ne olur? Bu büyük bir skandal ama ülkemizde araç hala çatır çatır satılıyor. Bende buna tutuluyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.