Şimdi Ara

Yeni Civiclerde Arka Park ve Sis Lambalarını Çiftleme (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
98
Cevap
1
Favori
13.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sis lambalari fabrika cikisli tektir diyorsunuz da bizim buralarda orjinalden bazi arabalarda cift sis lambasi goruyorum. Ornek HONDA ACCORD. Hicbir modifikasyon yok ve 4lu park lambalari + cift sis lambalara sahipler. Bazi araclarda istisna olabiliyor demek ki.
  • o zaman accordun çiftli duyları civiclerde uyar heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turetskiy_Muj

Sis lambalari fabrika cikisli tektir diyorsunuz da bizim buralarda orjinalden bazi arabalarda cift sis lambasi goruyorum. Ornek HONDA ACCORD. Hicbir modifikasyon yok ve 4lu park lambalari + cift sis lambalara sahipler. Bazi araclarda istisna olabiliyor demek ki.

2satırla anlatacağın işi ansiklopedi yaptırırlar yine anlatamazsın
    arka 4 lambayadamı xenon takdırdıııın
  • muhtemelen duy ve far yuvaları aynıdır.honda nın aracın modeline göre
    zırt pırt değiştirecek bir yapısı yok diye biliyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: caucass

o zaman accordun çiftli duyları civiclerde uyar heralde
  • uygun duy bulursam gerisi kolay
  • uygun duy için diğerini de söküp birebir aynısını sanayiden bulunuabilir diye düşünüyorum.
    veya aracınmodelini belirterek tarif ederekte bilinir gibi me geliyor.

quote:

uygun duy bulursam gerisi kolay
  • quote:

Sis lambalari fabrika cikisli tektir diyorsunuz da bizim buralarda orjinalden bazi arabalarda cift sis lambasi goruyorum. Ornek HONDA ACCORD. Hicbir modifikasyon yok ve 4lu park lambalari + cift sis lambalara sahipler. Bazi araclarda istisna olabiliyor demek ki.

Lagunda da çift
  • laguna demek istedin sanırım.

quote:

Orjinalden alıntı: Umit

quote:

Lagunda da çift
  • ha lagun ha lguna ne farkedere Ayvaz kasap hep bir hesap
  • Evet tabi ,laguna demek istemiştim , "a" harfine iyi basamamamışım

• no problem
  • İstanbul da yaptıran birisi varsa fiyat ve yaptırdığı yer bilgisini atabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: qNesh

İstanbul da yaptıran birisi varsa fiyat ve yaptırdığı yer bilgisini atabilir mi?

izmitte 60tl ye herşey dahil yaptırmıştım(duylar+ampul+tesisat ilavesi ve işçilik) garanti kitapçığına yapılan işlemi dahil ettiler, bugüne kadar arkadan gelen parklarda ve fren esnasında rahatsız olmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanerm

izmitte 60tl ye herşey dahil yaptırmıştım(duylar+ampul+tesisat ilavesi ve işçilik) garanti kitapçığına yapılan işlemi dahil ettiler, bugüne kadar arkadan gelen parklarda ve fren esnasında rahatsız olmadı

sizin arabanın tamponun altında nazar boncuğu mu vardı ben mi yanlış gördüm doğru gördüysem güzel yer bulmuşsunuz bu arada nazar değmesin araba çok güzel olmuş :)

bu dediğiniz işlemleri honda servisinde mi yaptırdınız ? eğer öyleyse ciddi ciddi düşünmeye başlayalım fiyatıda gayet iyi

• quote:

Orjinalden alıntı: eczem

sizin arabanın tamponun altında nazar boncuğu mu vardı ben mi yanlış gördüm doğru gördüysem güzel yer bulmuşsunuz bu arada nazar değmesin araba çok güzel olmuş :)
    bu dediğiniz işlemleri honda servisinde mi yaptırdınız ? eğer öyleyse ciddi ciddi düşünmeye başlayalım fiyatıda gayet iyi

tamponun altındaki nazar boncuğu, doğru görmüşsün.
    park-stop işini uzuner de yaptırdım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanerm

tamponun altındaki nazar boncuğu, doğru görmüşsün.
    park-stop işini uzuner de yaptırdım...

yeri çok hoşuma gittidde boncuğun
    teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eczem -- 18 Şubat 2009; 20:30:15 >
  • aslında nazar boncuğunun daha görülür bir yere asılması gerekmezmi, hani nazar değecekse göze değsin arabaya gelmesin gibilerinden, bence bunu herkesin yaptığı gibi iç dikiz aynasına tabak gibi görülecek şekilde asmak lazım, hatta yanınada bi CD asılırsa etkisinin daha yüksek olacağı söylentileri var, birde galiba vites koluna asılan bir tesbihte koruyucu etki yaratıyormuş, dekoru tamamlayacak bir kaç halı da koltuklara serpiştirildimi artık hayatta kaza maza olmaz
  • bu bahsettiğin tüm şeyler var sanırım . herkes genelde düşünür.
    abicim ;yine batıl inanç demediğin kalmış bir.
  • quote:

aslında nazar boncuğunun daha görülür bir yere asılması gerekmezmi?

arabada tek başımayken sadece arka tamponumu görebiliyorlar
    saydığın diğer aksesuarlara beyaz çorabı eklemeyi unutmuşsun
  • daha önceleride abs sistemleri falan yokken bazı yazılar bizi koruyordu
    başta "maşallah" ve " allah korusun " yazıları ; bazı dualar, karınca duası
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.