Şimdi Ara

Yeni Clio 29.490TL ile Ekim’de satışa sunuluyor! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
4
Favori
7.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peugeot 208 de 29900 tl den satısa sunuldu.
    Genelde B sınıfı araclar bu fıyattan satılıyor zaten.
    Önemlı olan geldıgınde donanımını dıger rakıplerı ıle kıyaslamak
    Tasarımı gayet guzel olmus
  • Satis temsilcisi bana 40- 45 bin gibi bi fiyata en fullunu alirsin demisti bi kac ay once. Renklerdirmeyi de dusundu dosemeleri falan istedigin gibi renkelndirebiliyomssun sanirim bu aracta. 30 bine alinabilecek en mantikli araclardan biri bence tipi de cok hos

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otomatik viteslisi edc lisi nekadarmış bilen varmı yoksada nezaman satışa cıkcakmış otomatik viteslisi
  • Symbolden girdim, Jettaya kadar çıktım sonra puntoya düştüm, clioyu hep b planı olarak aklımda tuttum. Poloya karar verdim ama bu Clioda çok hoş olmuş. Zaten dün itibariyle araç alma işini biraz erteliyim dedim hem golf hem clio çıksın hem de polo stoklara gelsin diye ama clio cidden aklımı çelmeye başladı.

Abimde 38bine Clio3 1.5 night&day alıyordu, son dakika vazgeçirdim onu da. Bence iyi de yapmışım... Gerekirse biraz daha düşük donanımlı (ki bu sefer standart donanımlar bile tatminkar) yeni clio almak çok daha akıllıca onun adına da.
  • Yahu bu arabaya resmen Megan 3 ün makyajlı 2013 kasası desek sanırım abartmış olmayız. 0 araba düşünmüyordum ama sanırım bir daha gözden geçireceğim fikrimi.
  • araç hoş gerçekten, buarada klima olmaması imkansız geliyor bana sene 2012 klimasız araba üretecekler? gerçi golf bi ara ucuz diye satıyordu 50k ya klimasız. :P
  • sınıfındaki rakiplerinin işi zor..
  • şimdi EDC Lİ modeli 2013 un son çeyreginde mi gelecek çok geç değil m arkadaslar??
  • Eski Clio Reklamını Hatırlayalım reyizler :)

• Renault akar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emekkk

araç hoş gerçekten, buarada klima olmaması imkansız geliyor bana sene 2012 klimasız araba üretecekler? gerçi golf bi ara ucuz diye satıyordu 50k ya klimasız. :P

Ucuz olsun diye degil

Cok fazla talep olunca dogus oto saguk ulkeler icin uretilin golfleri getirdi ve satti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel araç. Esp standart olmaz bence. C segmentte bile çoğu markada standart değil.
  • Megane 2 den sonra ikinci beğendiğim tek Renault bu yeni çıkacak clio. Araba hakkatten çok sık görünüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön farda biraz görsel açıdan iyi olsaymış binmede yanında yat hesabı olurmuş farına kötü dediğim yok yanlış anlaşılma olmasın sadece biraz daha iyi olabilirdi
  • Arabanin herseyi yenilenmis nerdeyse. Guzel de olmus. Ama o vites topuzu nedir arkadas hala tum ihtisamiyla duruyor:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Clio Williams değil

Yeni Clio 29.490TL ile Ekim’de satışa sunuluyor!

Şaka bir yana bu aracın RS modelide 50-60bin olsa 1.6 220-250beygir arası olsa tadından yenmez
  • başka bir konuda donanım verilmiş.
    dün belki görürüm umuduyla renault bayisine uğradım araçların heran gelebileceğini söyledi satışada araçlar gelir gelmaz başlayacaklarmış.
    fiyat eskisiyle hemen hemen aynı olacakmış.
    motorlar ilk etap 1.2 75bg(eski motor) sadece başlangıç donanımında olacakmış 0.9 tce ve 1.5 90bg dci olacakmış
    1.2 120bg tce+edc ve 1.5dci+edc 2013 başlarında gelecekmiş
    bu arada yenisi çıkınca eskisini ucuza alırım diyenler varsa onlara kötü haberim var
    eski clio ellerinde kalmamış ve gelmeyecekmiş ellerinde sadece 1-2 adet clio grandtour varmış
    quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

Bugün renault akbak'ta ahbabımı ziyarete gittim. Bazı bilgileri paylaşmak isterim bu araçla ilgili.

1-) Versiyon isimleri değişmiş: Authentique==Joy, Extreme==Touch, Night & Day==Icon olmuş

2-) Anahtarsız Kart Sistemi (Joy ve Touch) / Eller Serbest Kart sistemi (Icon) donanımda mevcut

3-) Renault Bass Reflex Sistemi ile yüksek ses kalitesi (Joy’dan itibaren)

4-) Güvenlik Ekipmanları: EURO NCAP’ten 5 yıldız, ABS, ESP, sürücü yolcu ve yan hava yastıkları, hız ayar ve sınırlayıcı (Joy’dan itibaren)

5-) R- NAV ile pratik ve kullanışlı dokunmatik ekran navigasyon ve multimedya sistemi (Touch’dan itibaren) ( bu ekran değişik renklerde görüntülenebilecek, örneğin mavi,yeşil mor), 18 cm dokunmatik ekran, ön yüzde USB / jak / ipod bağlantısı, Bluetooth bağlantısı ile telefon rehberi senkronizasyonu, eller serbest telefon görüşmesi, şarkı dinleyebilme,Türkiye Haritası

6-) 2 Yeni Enerji Motoru gEliyor

7-) İç dış kişiselleştirme olabilecek aracın rengine göre, örneğin araç kırmızı ise, kırmızı vurgular olacak ön panelde kullanılan malzemelerde ve koltuklarda

Motorlar:

Yeni Energy Tce 90 Benzinli Motor Icon ve touch donanım paketle alınabilecek, bu versiyon ford'un 1000 cc'lik motoruna gönderme anladığım kadarıyla.Ama ford 125 bg bu 90 bg,yanlışsam düzeltin arkadaşlar

3 Silindir
    Turbo şarj
    899 cc
    Stop & Start
    90 bg Ve 135Nm tork
    4,5 l/100km
    105g/km CO2 emisyonu

Yeni Energy dCi 90 Dizel Motor
    4 Silindir
    1461cc
    Stop & Start
    90 bg ve 220Nm tork
    3,6 l /100km
    93g/km CO2 emisyonu

Bunların dışında 2013 içerisinde ama tarih net değil: 1.2 turbo edc 120 bg geliyor ki bu şanzıman-motor ikilisini çok tuttum, 1.5 dci motora edc de eklenecek. Ayrıca 1.2 16 v 75 bg, 1.5 dci 90 bg stop start manuellerde geliyor. Neden edc versiyonlarda stop start yok anlayamadım.Burada ki stop start aracı çalıştırma durdurma tuşu değil, bildiğimiz ışıklarda motoru kapatıp geri çalıştırma olayı.

Joy versiyonu Başlıca Donanımlar:

•Sürücü, yolcu ve yan hava yastıkları (baş/göğüs)
    •ABS, Acil Fren Destek Sistemi (AFU), ESP
    •Hız Regülatörü ve Limitörü
    •Yol bilgisayarı
    •Renault Kart Sistemi
    •Elektrikli ön camlar
    •Elektrikli yan aynalar
    •Yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon
    •Yükseklik ayarlı 2 arka koltuk başlığı
    •Arka koltuk sırtlığı 1/3-2/3 katlanma özelliği
    •Gövde Rengi aynalar ve kapı kolları
    •Manuel klima
    •Radyo MP3 - Bluetooth - Audio Bağlantı girişi :USB - İpod uyumlu
    •Renault Bass Reflex sistemi
    •15’’ Extreme tipi jant kapakları
    •Parlak Siyah ön panjur çıtası
    •LED gündüz farları

Touch versiyonu Başlıca Donanımlar: Joy +

•R NAV (18 cm dokunmatik ekran entegre navigasyon, Türkiye haritası, multimedya sistemi
    •Sürücü koltuğu yükseklik ayarı
    •Yükseklik ayarlı 3 arka koltuk başlığı
    •Tam boy stepne
    •Lake parlak siyah yan aynalar
    •Korm çerçeveli ön sis farları
    •Lake parlak siyah kapı altı eteği & krom çıtalar
    •Lake parlak siyah arka tampon eteği
    •Bagaj altında krom çıta
    •Çift optikli krom çerçeveli siyah maskeli farlar
    •16'' "Fairway" tipi flexwheel jantlar

Icon versiyonu Başlıca Donanımlar: Touch +
    •Elektronik Klima
    •Otomatik yanan farlar
    •Yağmur sensörü
    •Deri direksiyon ve deri vites topuzu
    •Eller serbest Renault Kart Sistemi
    •Park Sensörü
    •Ön kol dayama
    •16'' "Passion" tipi alüminyum jantlar
    •Parlak Siyah iç kişiselleştirme paketi (Yan havalandırma çerçevesinde, kapı kolu altında , vites kutusu çerçevesinde çıta, direksiyon simidi dekorasyon)
    •Aktivasyon düğmeli ECO MODE (1.2 16V 75bg hariç)
    •Elektrikli katlanır ısıtmalı dış dikiz aynaları
    •Elektrikli arka camlar

Ayrıca çok şeker bir opsiyon olarak tavan ve kaputun üzerine stickerlar yaptırabiliyorsunuz fabrikada.

1.6 210 bg lik Clio RS'in ise vergilendirme (1618cc)yüzünden şuan için gertirilme planı yokmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybars_ -- 17 Eylül 2012; 8:30:49 >

• 29 bin başlangıç olarak idare eder, Aralıkta 27 ye filan alınamaz mı ki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybars_
    1.6 210 bg lik Clio RS'in ise vergilendirme (1618cc)yüzünden şuan için gertirilme planı yokmuş

Juke motoru koymuşlar galiba.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.