Şimdi Ara

Yeni Clio 29.490TL ile Ekim’de satışa sunuluyor! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
4
Favori
7.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gerçekten güzel duruyor kasası. Alınası bir araba..
  • gerçekten şık bi araç olmuş türkiyede rahbet göreceğine eminim
  • B sınıfı araç almak isteyenler için Clio III almanın tam zamanı geliyor, 1.6 BVA night & day donanımlı Clio III fiyatları 35000 seviyesinde pazarlıkla + 20000 TL 20 ay faizsiz kredi var. Bence iyi düşünülmeli bu kombinasyon otomatik ve sorunsuz araç düşünenler için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

B sınıfı araç almak isteyenler için Clio III almanın tam zamanı geliyor, 1.6 BVA night & day donanımlı Clio III fiyatları 35000 seviyesinde pazarlıkla + 20000 TL 20 ay faizsiz kredi var. Bence iyi düşünülmeli bu kombinasyon otomatik ve sorunsuz araç düşünenler için.

bir çok bayide(en azından benim gittiğim bayilerde) clio III artık yok
    bu arada clio 4 ile ilgili ilginç bir özellik var
    R-link'te(touch panelde) aracın motor sesini seçebiliyorsunuz(örneğin R5 turbo,nissan GTR..vb) seçtiğiniz sese göre gaz pedalına basış şekline göre o motor sesini duyuyorsunuz

• quote:

B sınıfı araç almak isteyenler için Clio III almanın tam zamanı geliyor, 1.6 BVA night & day donanımlı Clio III fiyatları 35000 seviyesinde pazarlıkla + 20000 TL 20 ay faizsiz kredi var. Bence iyi düşünülmeli bu kombinasyon otomatik ve sorunsuz araç düşünenler için.

Özelliklerine baktım.

ESP yok.
    Arka camlar manuel.
    Şehir içi 10,6L yakıyor.

Doğru mu?
  • quote:

Abi sanzimani cok iyi degil kullanici yorumlari bu sekilde

Birde cok yakiyor diye biliyorum

20.000 tl 20 ay faiz hikaye

Oyle bir kampanya var fakat arac yzerinden 1 kurus indirim yapmiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat iyi gibi araci da görmek lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: optiarc

quote:

Özelliklerine baktım.

ESP yok.
    Arka camlar manuel.
    Şehir içi 10,6L yakıyor.

Doğru mu?

Arkadaşımda var geçen sene almıştı. Çok yaktığı doğru vites geçişlerinde bi sıkıntı yok ama kalkışta veya sollamada atik değil gibi geldi arkaya çok oturmadım ama galiba bi kere oturduğumda merter ana yoldaydık biraz hızlanmıştı 4 camıda kapamıştı yani manuel değil diye hatırlıyorum arka camları

• Aracın çalınmasını istiyorsanız hiç düşünmeyin Clio alın. Türkiye de çalınma rekoru kırmış bir araçtır kendisi.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.