Şimdi Ara

YENİ CLİO 4 ANA KONU (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
766
Cevap
13
Favori
55.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 18 ay 0 faiz kampanyasında arabanın satış fiyatı değişiyor sanırım. Yani geçen ay abim Clio alacaktı orada sordular 0 faiz kampanyası ile mi alacaksınız diye ve daha farklı fiyat verdiler. Hatta karambole gelip kampanyasız fiyattan anlaştı vs. ama son dakika arayıp siz 0 faiz kampanyası ile alacaktınız hata olmuş deyip fiyatı 37 binden 38 bine çıkartmışlardı.

Yani ortalama + 1000 TL ve dosya masrafı gibi bir fazlası olacak.

Ama illa ki bir kampanya için israrcı olalım yine de belki bir sonuç alınır. Ama bunu bayi bazında değil Mais ile iletişime geçerek yapalım bence. Ve tabi diğer Renault sitesiyle koordineli vs. olursak daha iyi olur.
  • Kampanya mutlaka olacaktır diye düşünüyorum. Hemen olmasa bile 1-2 hafta sonra mutlaka kampanyaya dahil edilecektir başka türlü araç satmaları bir hayli zor olur. 0 faiz kampanyası olursa 1.5dCI icon + 17 jant siparişi verebilirim. Kampanya olmazsa kesinlikle almam bankayı zengin etmeye hiç niyetim yok.
  • Klima yok mu baz modelde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

Kampanya mutlaka olacaktır diye düşünüyorum. Hemen olmasa bile 1-2 hafta sonra mutlaka kampanyaya dahil edilecektir başka türlü araç satmaları bir hayli zor olur. 0 faiz kampanyası olursa 1.5dCI icon + 17 jant siparişi verebilirim. Kampanya olmazsa kesinlikle almam bankayı zengin etmeye hiç niyetim yok.

• İstanbul ve çevresinden yeni clio almak isteyenler, toplu hareket edip indirim alalım !
    aşağıdaki adrese boş bir mail atın, kayıt olun;
    clio4+subscribe@googlegroups.com
    kayıt olduktan sonra, clio4@googlegroups.com adresine, adınızı ve telefon numaranızı mail atın...
  • EVET ARKADAŞLARIN ARACIN RESİMLERİ

• Cihan Abi inceleyebildinmi?Birkac yorum alsak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 4 Ekim 2012; 17:57:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MrAssassin

Cihan Abi inceleyebildinmi?Birkac yorum alsak?

resimlerden sonra
  • Beklemedeyim.

• Bugün yolda yürürken araca denk geldim. Aracın arkası fotoğraflardaki gibi ama önü öyle değil. Gerçekten güzel bir ön tasarım var. Hele ön çaprazdan bakınca araç ayrı bir havaya bürünüyor.
  • Arka cam Baz modelde manuel üst versiyonlarda elektrikli mi ? Yoksa hepsi manuel mi...
  • Şimdi reno ciddi anlamda bu araca güveniyor indirim falanda yapmadı bayi buradan anladım

Tavsiye Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatı 42.490 TL fiyatı olan full paket arabaya masraflar hariçmiş masraflar dahil olunca en son 43,500 olur dediler

Aracın arka camlarının manuel olması ciddi anlamada sıkıntı dedi bayi çalışanı ocak ayından sonraki modellerde otomatik olacakmış

İstediğiniz aracı oluşturamıyor muşuz ocak ayına kadar ellerinde hangi model varsa hangi renk onu alabiliyormuşuz

Araca gelirsek ciddi anlamada beğendim araba alçalmış içi genişlemiş arkaya oturdum gayet ferah olmuş

Ön kolsol güzel yumuşak malzeme torpido kapağı çok kötü olmuş ve aşağıda kalmış biraz

Koltukları çok rahat direksiyon çok hafif azcık sürdüm

REno yanlış politika izliyor bence

• quote:

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

Arka cam Baz modelde manuel üst versiyonlarda elektrikli mi ? Yoksa hepsi manuel mi...

ben biraz önce bika avcılardaydım ve aynı soruyu sordum tüm modellerde arka cam MANUEL
    hazirandan sonra 4 cam otomatik geliyor.

araç genel olarak iyi ses yalıtım güzel ama ön kapılar ses almasın diye fitili abartmasından dolayı zor kapanıyor.

Ben beyazını alıcam canlısını göremedim ama beyazı daha güzel hemde 800 lira kırmzıdan ucuz :)
  • Tesekkur ederim.

• güzel araba bagaj olayı da cazip 300 L
  • şu an hangi bayilerde araç var acaba anadolu yakasında bilgisi olan var mıdır
  • Konfigrasyon yaptığımız aracı alamıyor muyuz??
    Renoya pes demek istiyorum,madem yaptırmayacaksın ne diye konfigratör koyuyorsun?Ocak'ta istediğimizi alabileceğimiz garanti mi acaba?
    Ocakta zammı da yapıştırır en az 2-3 bin. Bişeyi de tam yapsa ayıp olur zaten.
  • 4 ay sira olur dedi adam istedigin araci sen belirlersen

Vw bu ya dedim

• Arkadaslar acale etmiyin arac almak icin bekleyin

Reno vw taktigi yapmaya calisiyor

Araba yok isine gelirse hesabi

0.9 benzinli arac cok az varmis sozde ocak ayina kadar gelmez dediler

Bende bursaya gider sirtimda getiririm dedim

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.