Şimdi Ara

YENİ CLİO 4 ANA KONU (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
766
Cevap
13
Favori
55.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ali119

Paramız mı bu kadar değer kaybetti yoksa daha fazla kazanma hırsımı anlamadım?

Ah birde ben anlasam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

1.5 Joy almayı düşünuyorum baktığımız aracın onarımının yapıldığını söylüyorlar, aklıma takılan soru Ön koltuklardaki yan perde hava yastığı olarak görev yapan airbaglerın sensörü nerededir?
    Aracın kapılari onarılmış tampon değişmiş sürücü yolcu airbagler açılmış fakat koltuk airbagler açılmış yapılmış değiştirilmişmidir bilmiyoruz direkde işlem düzetme onarım olmadığını söylüyorlar kapılarında işlem onarım olan aracın koltukların içindeki yanal airbagları açılırmı ? sensörü direk içerisinde mi(B Sütünü oluyor sanırım o direğin esas adı )
  • clio 4 icon araçlarda anahtarı kart okuyucuya takarak çalıştırmakla, kartı takmadan eller serbest olarak çalıştırmak arasındaki fark nedir? yani onu oraya takmanın esprisi nedir diğer türlü takmadan çalıştırabiliyorken?
  • .::HANDSOME::. kullanıcısına yanıt
    hocam kartı takınca normal arada anahtarı takıp kontağı 2. kademeye getirmişsiniz gibi oluyor. Hiç yuvaya takmadan marş basmak isteyince araç frene basmanızı istiyor mesela. frene basılıysa çalıştırıyor basılı değilse yine anahtarı 2. kademeye getirmişsiniz gibi ışıkları falan yanıyor. çok bir numarası yok yani
  • teşekkürler
  • merhaba arkadaşlar 2017 model 17.000km de geçen sene servise ilk bakımını yaptırdıktan sonra iş yoğunluğu nedeniyle 6 aydır garajda yatıyor sadece her hafta bir kere 10-15dk çalıştırıyorum o kadar bugün resimlerde görüldüğü gibi borular ve bazı demirler sararmış + toz kir herşey olmuş bu boruları demirleri eskisi gibi tertemiz parlak hale sorunsuz şekilde nasıl nerde yapabilirim bu konularda bilgisiz olduğum için size sormak istedim şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.